Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani online-moduri de facut bani online



Va propun sa ne imbunatatim modul de viata, sa avem curajul de a demara activitati noi, sau, pur si simplu, sa mai trecem in catalogul cunostintelor pe care le detinem, altele noi din domenii variate, inclusiv acela al afacerilor online si al banilor online.

Daca faci parte dintre incepatorii care si-au propus sa castige bani online, te ajut cu o lista de moduri de a face bani online pentru ca sa stii din ce activitati platite pe Internet poti alege. Este o lista mai completa decat cea publicata la cum faci bani-venit suplimentar din munca pe Internet, dar puteti consulta si acel articol, informatiile nu se repeta si sunt de actualitate.

Aproape toate aceste moduri de a face bani online le-am atins, tangential, in blog, de-a lungul timpului, (blogul lumis-detoatepentrutoti are mai mult de 2 ani ). Dar, pentru ca nu cred ca ai timpul necesar de a citi un intreg blog bani online, asa cum este lumis-detoatepentrutoti.com, le sintetizez aici, spre ajutorul tau.

In primul rand, trebuie, sa stii, de la inceput, ca exista doua mari moduri de a face bani online, si anume, jobul online si afacerea online, asa cum constatam si alta data, in alt articol. Functie de ce vrei sa realizezi din munca ta platita pe Internet, de disponibilitatea de a invata, dar si de puterea de a aloca munca si timp, este bine sa alegi inca de la primul pas intre cele doua moduri de a face bani online.

In general, orice job pe Internet se poate transforma in afacere online, asa ca, intre cele doua moduri nu exista o linie clara de demarcatie.

Singur hotarasti daca ramai la stadiul de simplu lucrator sau evoluezi la acela de antreprenor. Indiferent cat de multe cunostinte teoretice posezi, fara practica acumulata din stadiul de lucrator poti sa te ineci inca de la mal.


CUM CASTIGI BANI ONLINE DIN MUNCA PE INTERNET-MODURI DE A FACE BANI ONLINE



1. Modul de a face bani online din bloguri

Fa-ti un blog si monetizeaza-l; vezi, in prima faza, cum faci bani cu bloguri gratuite.

Cu un blog poti castiga bani fie scriind, pe bani, rewieuri de site-uri, fie oferind spatiu publicitar pentru diferite companii de publicitate online sau firme private, fie scriind prezentari de produse pentru revindere. Pentru ultima recomandare poti utiliza si informatiile pentru toti utile despre blog de marketing.

2. Castiga bani online din articole sau fii scriitor pe web

Scrie articole pentru altii, pe blogurile lor, dar si articole sponsorizate pe blogul tau. Important e sa ai pricepere in scris articole si, din scris articole pentru web se pot face bani lucrand in site-uri ca payperpost.com, helium, etc. Gasesti de lucru si in forumurile webmasterilor daca iti oferi serviciile.

Citeste mai mult despre 2 joburi in care faci bani din scris.

3. Castiga bani online muncind ca lucrator independent (freelancer) in site-uri de outsourcing

Minifreelancerul in site-uri tip fiverr castiga bani online prin diverse joburi mari si mici. In astfel de site-uri se pot inscrie si scriitorii de articole, dar modalitatea nu se rezuma doar la atat.

Ca freelancer sunteti doar lucrator. Aveti avantajul ca va gasiti repede de lucru, banii vin destul de rapid, dar venitul este unul activ-adica exista doar atat timp cat munciti.

4. Castiga bani online din afilieri

Un afiliat este o persoana care vinde produsele altora prin diferite metode de vanzare online. Unii vand produsele altora printr-un site personal, altii vand produse prin site de afiliat oferit de insasi compania mama, altii plaseaza strategic, linkuri, in retele de socializare, forumuri sau bloguri.

Pentru fiecare vanzare, revanzatorul primeste un comision. Avantajul afilierilor este unul major: nu trebuie sa detineti un produs propriu, trimiteti doar, prin link, cumparatorul, la site-ul proprietarului sau producatorului respectivului produs si, daca produsul este cumparat, faceti bani. O astfel de afiliere profitabila ofera clickbank, 2 parale, si, in ultimul timp ofertele au crescut considerabil, trebuie doar sa le gasiti.

5. Castiga bani online din vanzare de domenii web

Vanzarea de domenii este activitatea ce presupune timp si investitie.

Se cumpara domenii cu potential de vanzare rapida , vezi despre importanta domeniului pentru orice inceput de site in cum erori de webaster omoara un blog nou.

Dupa achizitionarea unui domeniu bun, se poate revinde acel domeniu pe site-uri ca sedo.co.uk, afternic.com sau ebay.com. Se recomanda sa gasiti domenii din liste de domenii expirate, care, apoi se vor revinde la preturi bune, pentru ca au o vechime in spate si acest lucru conteaza.

6. Vanzarea de fotografii in site-uri de profil

Vanzarea de fotografii in site-uri de profil este o metoda de facut bani online pentru toti cei pasionati de fotografia digitala.
Va recomand ghidul despre cum se fac bani din fotografia digitala, de AICI

Exista o multime de articole despre cum se fac bani online din fotografia digitala, in blogul lumis-detoatepentrutoti.

7. Metoda de facut bani online prin oferirea unui serviciu

Metoda de facut bani online prin oferirea unui serviciu, care de care mai nastrusnic, este metoda de facut bani online de catre toti cei priceputi intr-un anume domeniu. Vezi cum faci bani in fiverr si site-uri de tip fiverr.

Poti sa-ti oferi serviciile si ca expert in site-uri de intrebari si raspunsuri, daca iti da mana ! Sunt atat de multi oameni care au nevoie de raspunsurile sau raspunsurile tale, nu trebuie decat sa te inscrii ca si ofertant in site-uri tip fiverr sau in site-uri speciale de intrebari si raspunsuri.

Gasesti exemple concrete de site-uri de intrebari si raspunsuri la articolul expert in site-uri de intrebari si raspunsuri.

8. Fii marketer online si castiga bani online

Marketingul pe Internet este o metoda de a face bani online pe care o aplica multi, mai priceputi sau mai putin priceputi. Cand ati acumulat practica suficienta si atat de multe cunostinte incat ii puteti ajuta si pe altii, va puteti oferi serviciile din domeniul marketingului online altor webmasteri si veti castiga bani online.

9. Ofera si vinde suport si servicii web

Sunt atat de multi novici in cod HTML si totusi proprietari sau administratori de site web ! Oferiti-va serviciiile, pentru orice informatie specifica puteti face bani online. Despre SEO, ce sa mai vorbim !

Despre microjoburi SEO gasesti multe informatii utile in http://banipenet4all.blogspot.com.

10. Bani online din click, in site-uri PTC

Metoda de a face bani online cu site-uri PTC se utilizeaza pentru obtinere de venituri suplimentare. Este de utilizat de catre cei care vor sa atinga banii online cu degetul si sa se convinga ca uneori, ei exista chiar si pentru cateva clickuri bine directionate. Vezi site-uri PTC sigure, iar daca nu stii cum se lucreaza in PTC, deschide pagina PTC si lamureste-te ce-i cu PTC.

11. Banii online si microjoburile in GPT

Va spuneam ca, in GPT se poate invata gratis cum se fac bani online.

Munca in GPT este foarte benefica pentru incepatorii care nu stiu de unde sa ia taurul de coarne.

12. Cum fac bani online vanzatori de creatii originale

Daca aveti fler si excelati in crearea de imagini deosebite, puteti crea desene pentru tricouri, cani, sepci, toate unicate. Contribuind cu imaginile voastre la crearea portofoliului propriu va puteti deschide propriul magazin online. Despre magazine online gratis , am amintit in blog. Creindu-va un magazin online pe zazla sau caffe-pres incepeti deja o afacere online !

O creatie originala este si o carte electronica. Scrieti o carte electronica si vindeti-o ! Despre carti electronice si cum castigi bani online din e-book am scris alta data.

13. Castiga bani online muncind ca asistent virtual

Toate micile companii au nevoie de cineva care sa supravegheze cateva ore pe saptamana bunul mers al site-ului lor. Ele prefera sa angajeze, part-time, oameni din afara companiei, pe care sa ii plateasca la ora. Fii unul dintre cei care isi gasesc astfel de joburi . Vezi pagina munca online de acasa, vei gasi informatii utile despre unde poti gasi astfel de joburi.

14. Fii cautator pe web, pentru altii, si fa bani online

Internetul contine atat de multe informatii ca este nevoie de site-uri ca lumis-detoatepentrutoti, care sa sintetizeze cat mai multe informatii dintr-un anume domeniu. Multi nu au timp, altora le lipseste rabdarea, cert este ca site-urile cu rewieuri sunt necesare.

Deci, fie fa-ti un site sau blog concentrat pe rezultatele cautarilor tale, fie ofera-ti serviciile in site-uri de microjoburi si-ti vei gasi de monca online.

15. Publicati filmulete creatie proprie si faceti bani online

Pe Youtube sau uvioo, cei care publica acele filmulete funny, credeti ca o fac degeaba ? Despre cum faci bani din telefon si video am scris si eu in blogul de fata.

16. Investitii online in actiuni

Investitia online este o activitate care presupune riscuri financiare, dar cei norocosi si priceputi castiga bani online in cantitati mari din astfel de tranzactii. Sunt cunoscute site-urile companiilor uinvest, forex,etc.

La uinvest, o companie ucraineana, de pilda, se fac investitii in actiuni la restaurante, hoteluri, companii producatoare de mobila, etc. Daca aveti fler, bani, si disponibilitatea de a risca, puteti alege o astfel de modalitate de a face bani online din investitii.

17. Bani online din flipping de site-uri

Flippingul este o activitate pentru cei avansati in munca pe Internet. Ea presupune crearea de site-uri si aducerea lor la un nivel profitabil, si apoi vinderea lor.

Moduri de a face bani online sunt multe. Despre afaceri online specifice Internetului
v-am mai vorbit in lumis-detoatepentrutoti.com, va readuc articolul in atentie pentru ca informatiile lui sunt perfect valabile si acum.

Cu siguranta sunteti bombardati de toate informatiile cu caracter publicitar ale celor care va asigura ca veti face mii de dolari intr-o ora sau o singura zi si nu mai mult.

Pastrati-va calmul si priviti cu detasare toate acele informatii. Unele pot avea un dram de adevar, ciuntit insa, dar trebuie sa stiti ca, nici macar pe Internet nu se gasesc caini cu covrigi in coada !

Eu am vrut azi sa va expun o parte din metodele de a face bani online. Pentru o eventuala completare a cunostintelor, puteti sa treceti cu vederea peste cuprinsul blogului lumis-detoatepentrutoti , stiu ca merita revazut de cei care vor sa inceapa sa faca bani online si nu stiu ce modalitate sa aleaga.

Lumis-detoatepentrutoti va doreste sa aveti curajul de a va informa bine inainte de a incepe sa activati in vreuna din aceste modalitati de a face bani online.

Nu uitati, din cand in cand, sa faceti apel la ratiune sau macar sa va amintiti de ea atunci cand vine vorba de bani online, castigarea banilor online si de afaceri online profitabile.

Daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP