Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Sondaje online platite cu bani multi in Ro


Cum castigi venit suplimentar de exceptie vizionand clipuri publicitare in Ro si completand chestionare online. Sondaje online platite cu bani multi, in RO ? Puteti crede ca ati putea face 1000 euro lunar din chestionare online platite in Romania ? Sa vedeti despre ce este vorba, apoi dati-va cu parerea !

Tot cautand idei de facut bani online, iata ce am gasit: SONDAJE ONLINE PLATITE, romanesti, cu vizionarea clipurilor publicitare ale companiilor. Toti ne dorim sa putem face venit suplimentar din fata calculatorului, prin munca de acasa, in timpul liber pe care il avem. De aceea ma grabesc sa pun in blog informatia utila pe care am aflat-o despre unde si cum castigi bani multi din sondaje online platite , poate ca iti doresti si tu sa faci venit suplmentar de exceptie pe opiniile tale exprimate despre clipurile publicitare ale companiilor romanesti.

Sa faci un venit suplimentar de 35 de euro zilnic din sondaje online platite este tentant, nu ? Toti privim la televizor clipuri publicitare, le calificam, ne facem o opinie despre ele, ne lasam viata influentata de ele, de ce nu am face-o si pentu venit suplimentar cu bani multi ?

Este chiar amuzant sa privesti unele din aceste clipuri publicitare. Parerea ta conteaza, si acum, in sfarsit, este rasplatita cu bani. Si nu-s deloc putini acei bani, dupa cum ne asigura site-ul cu pricina, site care este nou si deci nu va pot da garantii in privinta lui. Dar, fiecare lucru are un inceput si merita o sansa.

Oferta este atragatoare, mai ales ca ni se promite o plata de 8 euro pentru un singur sondaj. Sondajul consta in 8 raspunsuri la intrebari referitoare la un clip publicitar pe care il vizionezi inainte, in acelasi site cu pricina. Nu va temeti, se testeaza, de fapt, impresia pe care o lasa respectivul clip asupra voastra. Compania prezentata in clip verifica eficacitatea respectivului instrument de marketing si puterea lui de a vinde produsul pe care il prezinta. V-am tot spus despre faptul ca orice companie ar da orice sa afle ce gandeste potentialul client despre produsele sale !

Zilnic, poti completa doar 4 astfel de sondaje, ceea ce inseamna 32 de euro pe zi. Sincera sa fiu, mi se par cam exagerate preturile, dar sa speram ca cei care fac astfel de oferta sunt constienti de ceea implica acest lucru. Si, cum industria publicitara invarte multi bani, sa speram ca noi, cei care lucram ca si respondenti vom fi apreciati asa cum ni se promite.

Toate videoclipurile sunt romanesti si se refera la companii romanesti. Iata, deci, ceva autohton !

Plata pentru munca depusa se face prin paypal, la 500 de euro. Un venit suplimentar de acest ordin de marime este cu adevarat tentant , mai ales ca inscrierea eate gratuita, iar la inscriere primesti un bonus de 20 de euro.

Important este ca in spatele site-ului de sondaje sa fie oameni care pot aproviziona cu destule videoclipuri respondendentii. Asadar, este necesar sa intrati in site odata la 24 ore pentru a verifica daca s-au adaugat clipuri noi. Nu primiti nicio instiintare pe e-mail, asa cum se procedeaza la alte paneluri de sondaje. Daca vrei sa faci bani din sondaje platite despre clipuri publicitare trebuie sa fii perseverent si cu ochii pe site zilnic, ca pe butelie !

Exista si un program de parteneriat, linkul vostru pe care va puteti invita prietenii la sondaje romanesti despre clipuri publicitare il gasiti la pagina parteneri, din site. Pentru fiecare prieten inscris pe linkul vostru sunteti platit cu 5 euro.

Faptul ca se promit bani din sondaje este tentant pentru toti, asa ca aveti sanse sa va gasiti rapid referali.

Asadar, vrei sa faci bani din sondaje ? Incearca si acest mod de a face bani din sondaje platite despre clipuri publicitare.


Cum faci bani din sondaje de opinie despre clipuri publicitare
Te inregistrezi, iti completezi datele cerute si iei sondaje.

Urmaresti cu atentie un videoclip publicitar, iei sondajul, raspunzi la fiecare intrebare, (sunt 8 intrebari), dupa fiecare opinie exprimata dai submit. La finalul celor 8 intrebari primesti in contul tau 8 euroi. (!)

Nu neglija parteneriatul. Promovarea linkului de afiliat se poate face in diferite moduri, ti-am spus si in cum faci bani din afilieri fara blog-idei.

Asadar, mult succes si sa speram ca va fi o afacere de succes acest site care ofera sondaje platite despre clipuri publicitare romanesti.

Daca te intereseaza sondaje internationale, citeste articolul despre sondaje platite internationale.

UPDATE: citeste Sondajro.com-un mare scam din sondaje online romanesti si afla ce am constatat dupa o luna de la publicarea acestui articol.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

12 comentarii:

  1. cam multe se dovedesc scamuri,pana la urma.De fapt pe noi care incercam sa muncim online nu ne apara nimeni,ca sa muncim toti ne cer bani,si daca ACTA s-ar aplica in acest domeniu,ce s-ar intampla.unii ne cer bani sa muncim,altii sa ne promoveze,altii ne incaseaza munca,ca ei daca nu-i verifica nimeni isi ia banii,si astfel unde-i dreptul nostru de a muncii?

    RăspundețiȘtergere
  2. sondajro.com este o mare teapa.Am o luna si jumatate decand am depus cererea de plata(am 508 euro)si nici pana aum nu am primit banii si niciun raspuns.Ar trebui sa nu mai dati asfel de linkuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate si propunerea de a scoate linkurile este intemeiata. Daca citeai pana la sfarsit articolul vedeai ca are un update care lamureste problema. In privinta linkurilor, le-am scos, ele pur si simplu ramasesera uitate. Multumesc pentru ca mi-ai atras atentia.

      Ștergere
  3. stiti daca site ul mobrog efectueaza plati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. acest site nu efectueaza plati

      Ștergere
    3. Da mobrog onoreaza platile,am scos de 2 ori pana acum.

      Ștergere
    4. Anonim15:30

      Mobrog plateste, este foarte serios.

      Ștergere
  4. Anonim18:59

    Ati adus despre vorba despre site-urile de sondaje pentru care trebuiesc invitatii. Ati putea detalia va rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Pentru a va recomanda in vederea trimiterii invitatiilor de inscriere in site-uri de sondaje trebuie sa imi trimiteti prin pagina contact adresa de email pe care vreti sa primiti sondajele si numele vostru.Veti primi, apoi, din partea site-urilor, invitatii pe care va trebui sa le cautati si in folderul spam. Confirmati adresa de email si completati apoi profilul personal din site.
      Deci, primul pas, trimiteti adresa de email si numele vostru prin formularul de contact din blog, sau prin mesaj privat de pe pagina de Facebook a blogului.

      Ștergere
  5. In categoria sondaje cu invitatie gasesti detalii mai multe.
    In principiu, trebuie sa-mi trimiti prin formularul de contact adresa de email pe care vrei sa primesti sondaje si numele tau adevarat iar eu te voi propune ca participant la acele paneluri de sondaje. OK ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua.m am inscris pe mai multe site uri cu sondaje platite si nu am primit de la nici unul macar link ul de confirmare ca sa ma pot inregistra.eu cred ca de fapt este o mare teapa. Imi poate spune cineva un site care intradevar functioneaza?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP