Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afaceri pe net gratis


Afacerile online sunt cu adevarat gratis, sau nu ?

Poate ca nu toti incepatorii in activitati platite pe Internet isi inchipuie ca afacerile pe net sunt gratis. Dar majoritatea incepatorilor de la noi, da. Si asta nu din vina lor ci a marketerilor cu experienta care pentru a-si asigura colaboratorii de care au nevoie practica un marketing agresiv si mai putin cinstit.

Adevaratele afaceri online cer investitii. Ca va puteti asigura capitalul de investit din mici joburi pe Internet, este adevarat. Dar trebuie sa munciti si sa aveti rabdare.
As vrea sa intelegeti ca pe Internet, orice activitate platita inceputa ca o distractie se poate transforma in afacere simpla online.

Chiar si mult discutatul clickuit din PTC cand este bine manageriat se poate transforma in mica afacere online gratis. Si acolo este nevoie de un plan si o strategie pentru ca sa nu pierdeti bani si sa nu va limitati doar la nivelul de simplu clickuitor.

Sunt renumite site-uri ca clixsense si neobux printre impatimitii de clickuit, mai ales ca ele nu ofera doar posibilitatea de a clickui reclame ci si alte multe microjoburi prin care se poate sa castigi bani.

Despre afaceri online gratis am scris si eu in acest blog. De aceea nu voi scrie aici despre o anume afacere, ci va invit sa luati informatii detaliate din articolele de mai jos. Cert este ca orice afacere online gratis ramane la stadiul de afacere mica online.

Gratis-o noua afacere simpla pentru bloggeri noi
Cum faci bani gratis din bloguri gratuite
Afacere online gratis cu Clickbank si afilieri fara site
Afaceri online din hobby-uri simple,pentru mamici si bunici
GoogleAdsense-venit suplimentar cu blogul

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP