Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afaceri online specifice Internetului pe intelesul tuturor


V-am tot vorbit de activitati simple pe Internet din care se pot castiga bani online.
Azi mi-am propus sa fim niste incepatori curiosi, si sa patrundem putin in secretele ascunse ale afacerilor online specifice Internetului, deoarece Internetul are afacerile sale specifice pe care unii dintre noi nici nu le banuim.

Afaceri online specifice Internetului pe intelesul tuturor

  • Magazine online

  • Sunt sigura ca nu va spun nimic nou in aceasta privinta, multi dintre noi poate ca am fost tentati de o astfel de idee, mai ales ca magazinele online presupun multe avantaje pe care le intuim:

    Avantaje oferite de magazinele online
    • piata lor de desfacere poate fi lumea intreaga
    • lucreaza non stop, chiar atunci cand noi dormim
    • nu exista cheltuieli de intretinere cu spatiul
    • marfurile vandute pot fi chiar produse digitale, softuri, carti electronice, ceea ce reduce considerabil complicatiile de transport si depozitare a marfurilor.
    • nu intotdeauna trebuie sa fii producatorul marfurilor vandute; un singur link de afiliat te scoate din incurcatura si te degreveaza de o multime de indatoriri
    V-am vorbit despre afilieri si cum lucreaza ele in afilieri romanesti pentru incepatorii cu blog. Sigur, magazinele online afiliate sunt o afiliere dusa la extrem.
    Magazinele online necesita cunostinte in plus si, probabil ca esti tentat sa crezi ca te costa o suma colosala de bani pentru a avea un asemenea site.

    Secrete utile despre magazinele online:
    • Exista locuri, pe Internet, de unde iti poti procura un script gratuit de magazin online.
    • Exista site-uri care va dau magazinul la cheie, si de a carui promovare trebuie sa va ocupati, deci baza, si aici, este tot stiinta de a promova pe Internet orice
    • Un magazin online este o afacere online serioasa, ea nu mai poate fi privita doar ca ocupatie aducatoare de venit suplimentar, deci trebuie sa lucrezi in legalitate perfecta si sa adopti de la inceput ideea ca esti om de afaceri online si trebuie sa-ti dai tot interesul ca lucrurile sa mearga perfect

  • Afaceri online cu domenii

  • Domeniile sunt adresele care definesc locul unde se afla o pagina web. Numele de domeniu este adresa care se tasteaza in browser pentru a gasi o pagina web. De exemplu, daca tastati in browser lumis-detoatepentrutoti.blogspot.com veti repera imediat pagina mea web. Bine, pentru o afacere cu domenii este indicat sa utilizezi un nume de domeniu propriu, achizitionat de la inceput pentru site-ul tau.
    Daca urmaresti sa folosesti un domeniu pentru a castiga bani din vanzarea domeniului respectiv, trebuie sa fii foarte atent la denumirea pe care o alegi pentru domeniiu.

    Ce trebuie sa stii inainte de a alege un nume de domeniu pe care vrei sa-l folosesti pentru a castiga bani cu el:
    • Alege nume de domeniu care invita la actiune, dintr-o anume nisa.
    • Evita numele de domenii lungi.
    • Numele ales trebuie sa fie usor de retinut si, inainte de toate, trebuie sa fie inregistrat in site-urile companiilor specializate care se ocupa cu inregistrarea de domenii.
    • Fii atent la alegerea extensiei domeniului ales.
    Extensia unui domeniu are importanta deosebita, si, ea, de obicei, defineste categoria din care face parte site-ul asociat domeniului respectiv. Astfel domeniul .com este, de obicei, asociat companiilor comerciale, .edu se refera la educatie, .gov presupune imediat ca este vorba despre un site guvernamental.
    Toate sfaturile de mai sus, despre cum sa ne alegem un nume de domeniu, vin de la fondatorul goddady, site renumit pentru cumpararea si inregistrarea numelor de domenii, domnul bob parsons.
    Aceste nume de domenii pe care ni le procuram, putem, apoi, dupa ce le-am facut cunoscute pe Internet, si am creat backlinkuri catre ele, sa le vindem.

  • Vanzarea de domenii web

  • Vanzarea domeniilor se face in site-uri specializate si reprezinta o afacere online profitabila, mai ales ca dezvoltarea exploziva a Internetului presupune si posibilitatea de micsorare a numarului de combinatii de cuvinte cheie disponibile la acest moment pe web.

  • Infiintarea unor site-uri clona ale unor scripturi demonstrate de succes

  • Exista, pe Internet, locuri de unde poti cumpara, cu sume de bani respectabile, pentru unii, pentru altii, rezonabile, de la 500$ la 1000$, un site gata facut care reproduce, cum am spus, o idee verificata cum ca are succes pe Internet.

    Astfel se explica, de pilda, explozia de site-uri clona Fiverr, despre care am vorbit in bani pe net pentru toti.

    Sigur, nu este totul sa-ti procuri un astfel de site. Trebuie sa stii cum sa-l faci rentabil si, ca la orice afacere la debut, indiferent ca este online sau nu, trebuie sa te ocupi de promovarea ei pentru a-i creste importanta si a castiga lucratori.

    Cert este ca, daca nu esti un stralucit webdesigner dar dispui de un capital de pornire iti poti cumpara orice script vrei.
    Exista scripturi pentru platforme de retele sociale asemanatoare Facebook, de pilda !

  • Afaceri cu domenii parcate

  • Sunt o multime de domenii inregistrate care au fost folosite o perioada si, care, din diferite motive nu mai sunt utilizate pentru scopul lor initial. Ele se ofera spre vanzare la preturi convenabile.
    Va puteti procura astfel de domenii care, daca au si vechime, sunt foarte bune pentru a demara o afacere online profitabila.

    Idei pentru utilizarea rentabila a domeniilor parcate:
    • Achizionati un domeniu parcat si publicati acolo anunturi adsense, respectand, bineinteles, politicile Google adsense.
    • Folositi reputatia unui domeniu parcat redirectionand trafic spre site-ul vostru nou.

  • Afaceri cu bunuri imobiliare virtuale pe Internet

Suna ciudat, nu ? Afaceri cu bunuri imobiliare virtuale...

Ei, aflati ca orice site, pe Internet, este valorizat. Exista site-uri specializate, care, functie de vechimea site-ului care trebuie pretuit, de traficul sau, de cuvintele cheie, de numarul de backlinkuri, de pagerank, si multe altele, stabilesc cat costa un site. Fiecare site reprezinta o investitie care se poate vinde ca atare.

Sunt cunoscute chiar si bloguri care s-au vandut la preturi fabuloase. Spre exemplu, va dau aici un link unde va puteti si voi verifica valoarea blogului vostru sau , valoarea oricarui site vreti.

Exista, pe Internet, magazine, sau piete, in care se vand site-uri. Intrati, din curiozitate, in Flippa.com si aflati secrete nebanuite. Este unul din cele mai importante site-uri de acest gen, de aceea o astfel de afacere online, prin care construiesti un site profitabil si apoi il vinzi, se mai numeste si flipping site-uri.

Flipping site-uri necesita cunostinte solide in crearea de site-uri web si optimizare SEO.

Cum se castiga bani din flipping ?

Se construieste un site de la inceput pana la sfarsit, cu articole, continut, optimizare SEO, tot tacamul, si apoi, se vinde. Este ca si o afacere imobiliara, nu ? Iar profitul nu este deloc de neglijat !

Despre toate acestea va voi vorbi in curand mai pe larg, trebuie sa patrundem mai in adancul secretelor despre afaceri online practicate pe Internet !


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP