Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum castigi bani online usor ca incepator


Intrebare de 1000 de puncte: cum castigi bani online usor si gratis cand esti doar un incepator pe Internet ? Nu stii programare, nu te atrage corvoada muncii in fata calculatorului, si totusi, un venit suplimentar dintr-o munca usoara prestata online care sa iti asigure satisfacerea unor mofturi domestice te tenteaza din plin....

Cei mai multi incepatori care realizeaza ca au nevoie de bani in plus si doresc sa castige bani din munca pe Internet abordeaza munca online in site-uri PTC sau GPT.

Altii, mai comozi decat primii, incearca barele de surf si alte programe bazate pe afisarea anunturilor publicitare direct in browserul calculatorului propriu, asa cum exista unele oferte pe Internet. Nu va dau nimic concret pentru ca nu am incredere in ele.

Azi vreau sa va amintesc despre o alta metoda usoara si simpla prin care castigi bani online daca esti incepator: citirea de e-mail comercial si vizionarea unor linkuri pe care le primesti in acel e-mail solicitat de tine daca te-ai inregistrat intr-un site paid to read (PTR ).


Cum castigi bani online din citire de email



Despre faptul ca poti sa castigi bani online din citire de email v-am mai spus in acest, blog despre cum castigi bani online.

Citirea de email publicitar este o activitate platita care poate aduce usor venit suplimentar din munca online. Nu cere multa dexteritate si poate fi abordata de orice incepator in activitati platite pe Internet. Ca si munca in PTC, citirea de email platita poate fi considerata munca necalificata pe Internet.

Nu v-as fi amintit despre bani din citire de email daca nu mi-as fi amintit ca lumis-detoatepentrutoti vrea sa fie un blog pentru toti, incepatori sau nu, in castiguri pe Internet.

Publicitatea linkului de referal pe care il primesti la inregistrarea intr-un site de citit email-uri te ajuta sa atingi mai repede suma minima de plata.


Cum faci publicitate linkului de referal



Dau mai multa importanta acestui aspect deoarece banii mai multi vin din promovarea site-ului.

Un stil de publicitate platita este cea din site-uri PTC, unde venitul pe care il castigi poti sa il reinvestesti. Daca nu iti mai amintesti, sau inca nu ai trecut pe acolo, informeaza-te despre cum faci publicitate cu banner in PTC.

Lucrand in site-uri GPT poti sa-ti asiguri, de asemenea, posibilitatea de a face publicitatea linkului de afiliat. Despre aceasta metoda de publicitate ti-am vorbit atunci cand iti spuneam despre cum sa-ti faci referali directi in PTC folosind castigul din GPT.

Va amintesc despre toate aceste articole mai vechi, dar la fel de actuale si acum, pentru ca vreau sa intelegeti ca posibilitati ca sa faci bani online gratis (adica fara investitii, nu si fara munca), exista. Trebuie doar sa-ti faci un calcul sa vezi daca este profitabil sau nu, si sa ai curaj. Si sa nu te sfiesti sa consideri ca orice ban in plus, chiar adaugat unui venit permanent, dar insuficient, este binevenit.

Cert este ca activitatea de citire de email publicitar este un mod facil de a castiga bani online. Orice incepator in activitati platite pe Internet ar trebui sa caute si astfel de site-uri.


Avantajele pe care le ofera inregistrarea in site-uri PTR



1. inscrierea este gratis, iar membrii pot proveni din orice tara

2. programul de plata pentru promovarea linkului de afiliat este o sursa suplimentara de venit

3. timpul alocat activitatii nu este prea lung-poti sa citesti emailurile intr-o pauza, iar linkurile de referal le poti plasa cand vizitezi paginile tale din retele sociale

4. poate fi abordat de orice incepator, fie mamica, bunica, nepot, pensionar, elev, student


Ce ar putea fi considerat ca dezavantaj in oferta site-urilor PTR



1. Suma minima de plata, prea mare, poate descuraja. De aceea linkul de referire nu trebuie neglijat.

2. Emailurile zilnice ti-ar putea invada casuta de email intr-atat incat sa nu mai deosebesti vestile personale de publicitate-se recomanda sa utilizezi o casuta de email special creata pentru asa ceva

3. Se poate cere ca varsta membrilor ce se inregistreaza sa fie mai mare de 18 ani

Poate unora, informatia despre acest mod de a face bani online din citire de email li se pare naiva. Cert este ca sunt intotdeauna incepatori care fac primul pas in bani online si au nevoie de astfel de informatii pentru a prinde curaj. Lor le este adresata informatia si sper sincer sa le fie de folos.

Modurile simple de facut bani usor pe Internet exista, nu aduc decat venit suplimentar online dar ele sunt primii pasi ce dau curaj si incredere celor ce inca nu stiu sau nu cred ca se pot face bani gratis pe Internet din lucruri simple.

Asadar, incearca si tu sa castigi bani online usor din citire de email AICI, activitatea poate fi mai profitabila decat cea din PTC, si, daca iei lucrurile in serios, poti demara o afacere simpla online cu sorti de izbanda.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP