Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Lumis-detoatepentrutotiDaca esti debutant in bani online si afaceri simple pe net, indiferent de varsta, sper sa te pot ajuta. Gratis. Acesta este rolul blogului lumis-detoatepentrutoti.

Lumis-detoatepentrutoti, domeniul asociat blogului de fata, a aparut in septembrie 2010. Ca orice blog, satisface nevoia de a impartasi cu altii micile mele cunostinte si descoperiri din domeniul muncii pe Internet.

Nu ma consider un as in materie de afaceri pe Internet. La inceput, am fost curioasa. Era un domeniu cu multe necunoscute si, pentru ca am fost mult timp ocupata cu rezolvarea problemelor altora, abordarea cunoasterii noului domeniu am facut-o aproape de la zero.

Ar fi fost indicat, poate, sa-mi vad de sanatate, de copii, de nepoti, chiar, si sa trec prin viata fara sa ma complic cu Internetul. Dar n-am putut.

Stiu ca sunt, inca, atat de multi ca si Lumis, care se intreaba cum se fac banii pe Internet, ce presupune munca online si daca ei nu ar putea castiga venit suplimentar din folosirea Internetului. Ma intristeaza, sincer, cand vad ca, acesti oameni insetati de schimbare si nou, sunt asaltati de ofertele celor care vor sa le vanda astfel de informatii, profitand de faptul ca nu au , sau nu au avut, la momentul potrivit, timp, sa gaseasca raspunsuri pertinente si credibile la intrebarile lor. Pentru ei am inceput acest blog.

Lumis-detoatepentrutoti, chiar daca pare a fi un site comercial, si are un titlu care concureaza pe o nisa mult disputata de cei ce vor sa faca bani pe Internet, nu este un blog de marketing, ci, mai degraba, educativ. Un simplu blog liber, a luat forma aceasta de site cu ajutorul specialistilor de la blogger, carora le multumesc, desi nu am comunicat niciodata cu ei, si a curiozitatii mele de a experimenta informatiile gasite pe Internet si oferite gratuit de cei cu experienta in domeniu.

Lumis-detoatepentrutoti, ca blog, vrea sa culeaga cat mai multe informatiii utile din domeniul bani online si afaceri simple online, sa le prelucreze, sa le sintetizeze, eventual sa le analizeze, si sa prezinte incepatorilor in activitati platite pe Internet cat mai multe posibilitati ce pot fi abordate in munca online.

Lumis-detoatepentrutoi nu se limiteaza la recenzii, si, atunci cand gasesc informatii despre modul de lucru dintr-un anume domeniu, si le consider interesante, le pun aici.

Daca esti debutant in bani si afaceri simple pe net, indiferent de varsta, sper sa te pot ajuta. Gratis. Acesta este rolul blogului lumis-detoatepentrutoti.

De aceea, te invit sa participi la proiect cu sugestii de activitati platite pe Internet pentru a-i ajuta si pe altii care au nevoie de aceste informatii. Lasa un comentariu aici si voi cerceta propunerea ta.

Daca esti putin derutat, si nu stii ce ti se propune, ia blogul de la capat, deschide bani online si treci cu vederea peste cateva articole. Lamureste-te, si daca nu te descurci, trimite comentariu. Iti garantez ca, daca este in spiritul blogului, lumis-detoatepentrutoti iti va publica si iti va raspunde la acel comentariu.

La inceput, blogul de la lumis-detoatepentrutoti s-a numit de toate pentru toti. L-am numit astfel pentru ca aveam de spus mai multe si nu stiam cum sa-l structurez.

Acum constat ca e un amalgam in care te descurci cam greu. Invat din mers si tot ce scriu aici nu e luat de pe alte bloguri. Dar, daca deschizi cuprinsul blogului lumis-detoatepentrutoti, te lamuresti sigur asupra temelor abordate.

Uneori, viata ma obliga sa redevin om normal, cu multe alte probleme decat cele de aici. Atunci, lipsesc o perioada si cobor cu picioarele pe pamant.

Banii si afacerile online sunt pentru mine un mod de a-mi umple timpul cu ceva util. La inceput, am lucrat in multe din site-urile prezentate. Apoi, mi-am dat seama ca, ceea ce ma intereseaza cu adevarat este sistemul de informare. Nu abordez metode complicate de lucru pentru ca, Lumis, nu vrea sa-si complice viata mai mult decat este acum.

Imi place, in schimb, sa experimentez, sa cercetez si sa descopar cunostinte noi si interesante.

Uneori, raman in urma cu informatia pentru ca am si alte obligatii. Daca, in timp, constatati ca o informatie s-a perimat, nu ezitati sa lasati comentariu. Poate nu am timpul si puterea sa acopar zilnic toata plaja mare de informatii pe care am abordat-o. Nu ma supar, dimpotriva, va multumesc. Iar daca va sunt de folos cele ce scriu aici, ma bucur.

Mai multe despre mine gasiti si in profilul din Google+ daca nu l-ati vazut in sidebar.. iar din articolul despre cinste in afaceri simple online ma cunosti si mai bine.

De toate pentru toti


Daca ai ajuns aici pentru ca esti curios sa stii cine sunt, iti spun ca sunt dintre cei multi si nestiuti care vor sa faca ceva bun pentru tine, pentru ei, si pentru noi toti cei care avem nevoie de ajutor. Sustin din suflet campania imparte si iti recomand si tie sa faci la fel !


Sustin www.imparte.ro


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP