Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti incepatorii in bani online-despre fiverr

Uneori credem. Alteori nu credem ca se pot face bani online chiar din de toate. Si totusi, exista locuri pe Internet, unde poti oferi orice si unde poti face bani din de toate, si sunt pentru toti incepatorii ( Ma gandesc acum cat de cuprinzator si tipic romanesc este termenul de toate pentru toti !)
Banii online se castiga muncind liber… Stii ce vreau sa spun prin asta ? Ca daca esti obisnuit sa ti se dea de munca, sa executi ce ti se cere doar atunci cand ti se cere, atunci munca online nu este pentru tine.Trebuie sa muncesti din placere si cu pasiune daca vrei sa faci bani online.
Aici trebuie sa stii cum sa-ti vinzi marfa cea mai de pret: abilitatile practice pe care le-ai deprins in asa masura ca poti fi printre cei mai buni in domeniul respectiv.

Iti place sa faci bannere ? Atunci perfectioneaza-te !

Te pasioneaza sa scrii articole? Atunci informeaza-te!

Ai un anume talent care stii ca este apreciat , poate fi necesar si altora, si, cel mai important, poate iesi un produs digital, livrabil online ? Atunci fii curajos si avanta-te !

Vreau sa-ti prezint o posibilitate de a face bani deosebita fata de cele traditionale.Ti-am mai amintit si in cum faci bani pe net fara blog, din banipenet4all.blogspot.com despre astfel de metode.

E mai dificil, in mediul traditional sa spui "fac o anume activitate pentru o suma fixa de bani. Daca ai nevoie de serviciul meu, contacteaza-ma ."
Chiar , ar fi o idee grozava, sa fie un loc, in oras, unde fiecare sa-si ofere serviciile astfel, si cei interesati sa-si poata gasi lucratori, nu?
Ei.. dar am deviat discutia. Ma rog, nu stiu cum s-ar impaca asta cu legile, mai ales ca acum trebuie platit impozit si pentru zilieri…

Exista mai multe site-uri pe Internet unde poti declara franc: stiu sa fac un anume lucru si ti-l execut pentru 5 $,10$, 50$, etc. Functie de suma respectiva , si complexitatea lucrarilor difera.

Ti-ai dat seama despre ce vreau sa-ti vorbesc? Da, despre fiverr.com, cel despre care ti-am amintit in cum faci bani pe net fara blog.

Fiverr se bazeaza pe o idee simpla, va puteti oferi serviciile pentru cinci dolari. Sau, va puteti gasi un lucrator pentru cinci dolari !

Fiverr este un tip de site de freelancing pentru incepatori, si aici poti face bani din orice.Toti cei care vor sa lucreze isi pot oferi serviciile. V-am mai spus ca multe idei de afaceri traznite s-au dovedit a fi profitabile in mediul online, si orice lucru daca are potentiali clienti, merita sa fie vandut !

In fiverr, important este sa studiezi putin ce se ofera, ce se cere, sa stii sa-ti faci o prezentare atragatoare si sa fii competent si cinstit.

Se spune ca in Fiverr se castiga destul de bine si usor bani online. Pentru incepatori este o buna alternativa. Nu lucrez in fiverr, dar multi, pe Internet, il recomanda.

Ce pot sa va spun este ca m-au distrat unele idei nastrusnice de servicii oferite, ca de pilda: va ofer sfaturi pentru a va lasa de fumat in 10 zile , va fac un video personalizat cu pisica dumneavoastra, va dau sfaturi de calatorie in jungla pentru 5$, va fac un cantecel personalizat pentru 5$ dolari, etc, etc.

Gandeste-te ce poti sa faci si posteaza-ti oferta. Nu stii niciodata cine are nevoie de serviciile tale pentru 5$.

Cel mai bun lucru este ca oricine poate face bani pe fiverr. Nu trebuie sa fii web designer sau programator IT pentru a incepe sa castigi bani online in Fiverr. Daca poti sa realizezi o fotografie, sa scrii un cantecel, sa scrii un mesaj text, sa lasi un comment in retele sociale, atunci esti un potential castigator de bani din Fiverr.
Sistemul este configurat astfel incat, cumparatorii, dupa ce ati terminat un proiect, sa lase feedback pozitiv sau negativ care va va da un calificativ util in asigurarea urmatoarelor proiecte.

Asadar, daca esti un incepator in bani online si nu stiai de fiverr, ai aflat acum despre fiverr si bani online.

Si nu uita, banii online se castiga muncind liber. De tine depinde cati bani vei castiga. Invata sa-ti vinzi serviciile daca vrei sa castigi bani online.
Alte idei de munca online si cum faci bani ti-am mai descris in blog.
Iti voi dezvalui,in curand, in banipenet4all, sau aici, informatii utile despre site-uri similare fiverr dar cu preturi mai mari pentru oferte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP