Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum castigi bani din carti electronice



Tot mai multi oameni, in ultimul deceniu s-au adaptat vremurilor si citesc mai multe carti electronice. Dar, cineva scrie acele carti electronice si castiga bani din vanzarea lor! Cartile traditionale, pe care le mostenim de la bunici, cu filele ingalbenite de vreme au ramas in amintirea noastra, a celor din alte vremi apuse.

Mamele care sunt direct implicate in activitatea de crestere a copiilor pot scrie cu succes carti electronice pentru impartasirea informatiilor utile pe care le detin din propria practica despre cresterea copiilor.

Cum castigi bani din carti electronice ?



Cartile electronice sunt, pentru toti, un mod de a castiga bani cu un computer si o legatura la Internet. Acum, cand toti alergam dupa informatii specializate dintr-un anume domeniu, nici nu este foarte necesar un har deosebit al scrisului.

Sunt mult cautate cartile electronice cu informatii utile unor anume grupuri de oameni. Pentru a scrie o carte electronica buna, iti trebuie ceva experienta practica in domeniul abordat si tenacitate in colectarea informatiei, disponibilitate pentru prelucrare si ceva fler de marketer online.

Nu va speriati, nu aveti nevoie sa va deschideti un magazin online pentru a va vinde cartile electronice, altele sunt metodele de vanzare a produselor digitale.

Puteti invata cate ceva despre cum se fac bani din upload, informatiile din articol v-ar putea fi utile si aici. Si cateva sfaturi utile despre cum scrii articole pe web, sunt in blog, ti-ar putea aduce informatie noua.

Cartile electronice ofera avantaje de necontestat.

Cartile electronice sunt, de obicei, scurte, sunt create pe calculator si se vand clientilor in format digital. O carte electronica nu trece prin redactori si editori, si deci profitul revine in intregime autorului.

Poate va imaginati ca, sa scrii o carte electronica presupune sa lucrezi cu cateva softuri speciale. Obisnuiti fiind cu forma clasica a unei carti, cu siguranta va ganditi ca aveti nevoie si de o coperta, daca vreti sa arate profesionist respectiva carte, chiar daca este in format digital. Sunt softuri gratuite pentru intocmirea unei carti electronice, sa stiti.

Din fericire, exista si posibilitatea de a oferi cititorilor disperati sa gaseasca rapid rezolvarea problemei lor, carti electronice in format pdf, care pot fi descarcate imediat ce a fost facuta plata. Nu trebuie decat sa le scrieti in word, sa le convertiti in pdf si sa le incarcati ca si pdf-uri in retetele de vanzare.

Trebuie sa gasiti acele retele care va vor vinde cartile prin sistem de afiliere, cum sunt: Clickbank, paydotcom, sau chiar reteaua payspree. Din aceste retele, va puteti alege si o carte digitala a altui autor pe care sa o promovati si primiti comision daca se vinde prin linkul vostru de afiliat.

Despre cum faci bani vanzand carti electronice scrise de altii am mai amintit, in blog.

Intr-o carte electronica puteti plasa linkuri de afiliat pentru produsele despre care vorbiti, si astfel, posibilitatea de a castiga bani cu aceste carti electronice creste.

Daca esti o mamica care invata zilnic din experienta proprie in cresterea copilului sau, scrie o carte electronica cu sfaturi utile pentru celelalte mamici. Oamenilor le plac lucrurile simple si la obiect. Daca o mamica va citi despre experienta simpla a unei alte mamici ca si ea, expusa in cuvinte simple, altfel va receptiona informatia ta, decat una transmisa in limbajul de lemn al cartilor de specialitate. Si cand esti prinsa in casa, cu un copil mic care plange si nu stii ce sa-i faci, platesti oricat pe o carte pe care o poti incarca instantaneu si o platesti la fel de rapid, instant, si care te invata cum sa-ti ajuti copilul cand are colici, nu ?

Sunt de parere ca o carte electronica scrisa cu suflet se va vinde mult mai bine decat una scrisa de acei scriitori fantoma angajati, care vor face totul profesionist, dar fara sa cunoasca realitatile unei zone geografice. Angajati o mama americana, sa va scrie o carte despre cresterea copilului, incercati sa vindeti mamelor din Romania acea carte si veti vedea ce va iesi !

Intocmiti un document word, atractiv, cu fotografii atragatoare si impulsuri la actiune, daca vreti sa si vindeti ceva prin cartea respectiva. Da, se poate vinde si altceva, decat cartea insasi. De pilda, va afiliati la un site care vinde produse pentru copii, faceti o prezentare ca si cand doar l-ati folosit si il recomandati ca fiind un articol care v-a satisfacut o nevoie pe care o au, cu siguranta, si celelalte mamici. Atasati in document un link de afiliat, el va lucra si va vinde pentru voi. Despre ce este o afiliere am spus alta data, in blog.

Daca sunteti priceputa in cunoasterea limbii engleze, scrieti-va cartea in limba engleza si vindeti-o prin Amazon.

Cert este ca, atunci cand scrii despre un subiect care te atrage, totul merge repede. De pilda, daca va place sa gradinariti, scrieti despre cum se cresc petuniile, sa zicem.

Dupa ce v-ati inregistrat cartea in reteaua de vanzare, indiferent care este ea, aplicati din marketingul online acele metode care va atrag.

De pilda, faceti un blog pe domeniu gratuit, in care scrieti cat de grozava este cartea respectiva, puneti link catre ea, in magazin, si tot ce se vinde va aduce comision. Sau, faceti un comentariu despre aceeasi carte pe pagina de facebook, pe forumuri, pe bloguri cu tematica apropiata cartii scrise, si ati putea avea succes. Este important sa va inscrieti in retele sociale si forumuri cu tematica apropiata produsului pe care vreti sa il vindeti.

Blogului respectiv i-ati putea atasa un script care sa oblige vizitatorul sa se inscrie pe blogul vostru si astfel va creati o lista de e-mail pentru viitoarele vanzari. Doar ca, mie, tactica aceasta a e-mail marketingului nu mi se pare corecta, chiar daca ceea ce veti trimite nu poate fi considerat spam.

Informatii utile despre spam am dat in articolul spam si antispam.

Deci, daca ti-ai propus sa faci bani cu un computer, folosind Internetul, incepe sa scrii carti electronice. Acesta este viitorul, al cartilor in format digital, doar v-am spus de munca titanica pe care o duce Google pentru transpunerea cartilor din bibliotecile traditionale, in biblioteci digitale in articolul despre coduri captcha si recaptcha.

Sper ca aceste cateva informatii despre cum se pot castiga bani din carti electronice sa va fi deschis un nou orizont asupra multiplelor metode de castigat bani din munca pe Internet.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP