Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Din telefon, video si blog castigi bani pe Internet


Din video, telefon si blog castigi bani, pe Internet. Ai un hobby ? Te pasioneaza sa creezi clipuri video din orice actiune pe care o executi tu sau apropiatii tai ? Nu trebuie decat sa creezi un video original, cu telefonul, webcam sau camera video, sa-l incarci intr-un anume site, si apoi sa-l publici, cu un singur clic, in retele sociale, inclusiv blog, si castigi bani de cate ori video-ul tau este vizionat.

Telefoanele se pot folosi destul de mult in activitatea de a castiga bani online. Este adevarat ca aveti nevoie de un iPhone sau de un telefon cu Android , deci nu orice telefon poate fi transformat in unealta de produs bani.

In articolul publicat mai demult, bani online din de toate-testezi aplicatii pentru telefoane mobile si faci bani, va povesteam cum testezi aplicatii pentru telefoane mobile si faci bani, sau castigi premii testand aplicatii noi pentru dispozitive mobile de tipul Ipod, iPhone,sau iPad.



Am intalnit, pe Internet, un program gratuit cu ajutorul caruia utilizatorii pot face bani din clipurile video pe care le produc, indiferent cu ce unealta de lucru, nu numai cu o camera mobila. Creaza, publica si castiga bani din video-ul tau este deviza site-ului.

Parca seamana putin cu youtube, nu ? Diferenta este ca, aici, in platforma online de care va vorbesc, orice mic producator de video original, poate castiga bani, nu numai un segment elita, asa cum se intampla in Youtube.

Platforma despre care vreau sa va spun acum se numeste videofy.Me.

VideofyMe a fost fondat in 2009 de 2 suedezi si ofera o solutie gratuita, simpla si de calitate pentru utilizarea serviciului video pentru bloguri si site-uri web.

Despre cate feluri de bloguri sunt, v-am vorbit in articolul vrei sa-ti faci un blog, afla cate tipuri de bloguri sunt. Acolo va aminteam si de videobloguri, blogurile care sunt vizate, in special, de serviciul videofy.me.

Dar, videofy.me este un serviciu video gratuit pentru orice blog sau site.

Pentru toti pasionatii creatori de video-uri inspirate din viata sociala, a lor sau a celor din jur, videofy.me este un serviciu free care le ofera posibilitatea de a castiga bani din publicarea, pe bloguri, sau in retele sociale, a fructului pasiunii lor creatoare, adica videoclipurile originale pe care le-au creat.

Site-ul suedez are acum, in jur de 40000 de utilizatori din tara de origine si s-a deschis pentru intreaga lume. Inregistrarea este gratuita.

Clipurile utilizatorilor se inregistreaza intai in site, apoi sunt partajate pe bloguri, sau retele sociale. Acolo sunt vizionate de vizitatori din intreaga lume, dar nu asa simple cum au fost la inceput, ci asociate cu anunturi preroll care aduc venituri creatorului de videoclip. Se castiga bani la mia de afisari a anuntului respectiv, deci si a videoclipului.

Deci, sa recapitulam, in pasi simpli, cum functioneaza procesul de a face bani din video, telefon si blog, in videoFy.me:

1. Se inregistreaza un clip video original, fie cu ajutorul unui webcam, fie a unui telefon mobil dotat cu aparat de fotografiat digital;

2. Se incarca clipul video creat in www. videofy.me, fie de pe calculatorul propriu, fie direct de pe telefonul mobil;

3. Publici clipul video pe blogul sau site-ul propriu, doar cu un singur click, utilizand posibilitatea de publicare instantanee oferita de site, pe platformele de bloguri cunoscute: Blogger, Wordpress, Tumblr, sau in retele sociale-Facebook si Twitter, si multe altele. Publicarea videoclipului se poate face si prin cod embed, direct in site, dupa cum vrei.

Astfel, mii de bloguri si site-uri isi pot satisface, prin aceasta metoda usor de folosit, necesitatea de a-si asigura gratuit videoclipuri originale si de calitate.

Asadar, daca ai un hobby de a filma tot ce iti iese in cale, oriunde mergi, adopta solutia de a castiga bani din video, telefon si blog in acelasi timp, este o metoda atragatoare de a castiga venit suplimentar din hobby-ul tau. In prezentarea site-ului se spune ca suedezii castiga pana la 7000 de dolari lunar din aceasta activitate.


Unde faci bani din video , blog si telefon ?


In videofy.me. De ce am repetat ?
Pentru ca este o solutie de retinut pentru mai tarziu. Acum nu este aplicabila in Romania.

Mi s-a parut o idee novatoare care merita sa fie amintita aici, pentru toti insetatii de informatii noi.

Si, ce m-a determinat sa-ti scriu despre ea, este faptul ca abordeaza un nou mod de utilizare a telefonului mobil, aceea de unealta de facut bani.

Indiferent ca folositi un telefon cu sistem de operare Android sau un iPhone, Ipod Touch sau iPad, gasiti aplicatii speciale pentru descarcarea gratuita a clipurilor voastre direct in sectiunea videoFy.me pentru mobil.

Pentru toti cititorii ex-Romania, ai blogului lumis-detoatepentrutoti , si , stiu ca sunt destui, metoda de facut bani din video, blog si hobby-ul de a filma orice eveniment care ti se pare interesant este de abordat fara rezerve.

Iar pentru compatriotii mei romani, luati la cunostinta de existenta unei astfel de metode, si pastrati legatura cu site-ul respectiv, poate se va schimba ceva in politica lui.

Optimismul nu trebuie sa ne paraseasca in niciun moment al vietii, asa ca pastrati un ochi pe videofy.me.

Despre telefoane cu Android am mai amintit in blog, atunci cand va spuneam ca poti sa-ti faci o adevarata biblioteca portabila pe un telefon cu Android.

Iata ca acum, telefonul este transformat in unealta prin care castigi bani, iar rolul de propagare a cunoasterii, prin biblioteca mobila, se impleteste armonios cu cel de satisfacere a multor hobby-uri ale celor insetati de cultura si de utilizarea produselor noilor tehnologii.

Asadar, parinti, mamici si bunici, aveti grija cum reactionati la cererile nepotilor, uneori hazardate, (din punctul vostru de vedere), de a le cumpara telefoane mobile din ce in ce mai sofisticate !

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP