Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Venit suplimentar din job in microworkers

Am hotarat ca azi sa ma intorc la incepatorii care nu vor decat venit suplimentar din munca pe Internet, sau bani online, cum ne-am obisnuit sa spunem. Ma voi referi la un anume loc de unde se pot strange ceva banuti efectuind joburi mici.

Microworkers este din categoria GPT si merita un review, desi despre el am mai amintit in Joburi mici care aduc bani pe net, dar nu i-am acordat atentia cuvenita.

Ma surprind placut, microworkers, prin multitudinea de oferte de lucru si diversitatea calificarilor cerute. Unele chiar sunt simple, ca de pilda, inscrierea pentru o oferta, intr-un anume site, altele, chiar inscrieri in PTC, acele site-uri in care esti platit pentru a da click pe reclame si in care se pot face niste banuti suplimentari.
A propos, am updatat pagina PTC ,din blogul bani pe net pentru toti. M-am suparat o vreme pe PTC, dar nu le-am abandonat in totalitate, pentru ca atunci cand sunt obosita si nu-mi mai arde de nimic, mai dau niste click-uri, ca nu ma doare mana.

Dar, sa ne intoarcem la microworkers. Primul pas, este, bineinteles, inscrierea.

Prin inscrierea in program va puteti conecta la sarcini simple si usoare care constituie joburi de cateva minute. In 10, pana la 30 minute, puteti efectua o sarcina ceruta si veti primi bani, dupa ce aceasta este calificata ca si corespunzatoare de catre cel ce a cerut-o.

Este necesar sa aveti dinainte pregatite, o adresa de emaill, un cont facebook, un cont twitter, eventual , un numar de telefon neutru. Despre toate acestea ti-am vorbit pe larg in cum faci bani online in GPT

La inscriere primesti 1.1$ pe care ii poti utiliza cerand, la randul tau, altora , sa efectueze ceea ce vrei tu. Si cativa referrali directi intr-un site de sondaje online, sau intr-un PTC, nu strica, nu-i asa ? Sau cateva voturi la blog si reclama lui gratuita pe facebook nu va tenteaza ?

Odata ce ai intrat in site-ul microworkers, mergi la locurile de munca disponibile si alege activitatea pe care vrei sa o indeplinesti. Citeste cu atentie cerintele, chiar te sfatuiesc sa mergi mai intai in site-urile unde esti trimis, vezi ca nu sunt linkuri, trebuie sa le deschizi cu click dreapta, si cerceteaza daca esti in stare sa rezolvi microjoburile.

Daca te-ai convins ca-ti iese figura, intoarce-te in microworkers , accepta jobul si fii foarte atent la cerintele care ti se cer pentru verificarea actiunii. Daca nu dai detaliile cerute intocmai, ai muncit degeaba. De aceea trebuie sa citesti cu atentie cerintele si sa le retii, pentru ca, atunci cand le efectuezi sa poti da atentie detaliului cerut in etapa de verificare. De pilda, la voturi, ti se cere sa specifici la ce numar ai votat, deci trebuie sa-l retii.

Cand ai terminat actiunea, te intorci in microworkers, si trimiti rezultatul spre examinare. Daca este corespunzator, iti primesti banii. Uneori, sunt cerute conexiuni la pagini Facebook cu multi prieteni, numarul este specificat in cerere, nu te avanta sa executi ceva daca nu indeplinesti in totalitate cerintele. Si orice activitate care nu este indeplinita corespunzator inseamna o pata gri sau neagra pe reputatia ta de lucrator in microworkers.

Din microworkers, suma de plata minima este de 2 $,si o poti cere prin paypal. Este un mod util de a efectua activitati online, si, tot ce faci, in site-uri gpt iti aduce bani !

Asadar, poti face, fara efort prea mare, venit suplimentar din job in site-uri gpt !

Dar, nu uitati un lucru esential: aveti link de afiliat, in microworkers, sau in oricare alt site GPT.

Despre cum faci venit suplimentar din link de afiliat si modalitati de publicitate gratuita linkului de afiliat, transformand totul in afacere simpla online, ti-am spus de mai multe ori. Sper ca nu ai uitat.

update 2014:
Un site romanesc tip GPT gasiti aici.

4 comentarii:

  1. Interesanta chestia, inca n-am auzit de ea, dar asta-i faza faina pe net ... tot timpul apare ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca este chiar noua, dar este o informatie utila pentru incepatorii care vor sa faca venit suplimentar din job online.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea principala este ca sunt multe modalitati de a face bani online.Si eu m-am inscris pe MinuteWorkers.
    Interesant site-ul tau, daca vrei putem face un schimb de linkuri.Mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu un site din .ro de microjoburi si este destul de ok, am vandut acolo un microjob. Merita incercat: microjoburi.ro

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP