Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani online in GPT


Cautand pe Internet solutii de toate pentru toti incepatorii care vor sa castige bani online, m-am convins ca trebuie sa va spun mai multe despre cum faci bani online in GPT. Sunt mai sigure si mai profitabile.

Cum faci bani online in GPT

GPT inseamna platit pentru…. Si intelegeti prin acele puncte de suspensie orice activitate online. V-am spus ca GPT sunt site-uri in care faci bani online din de toate si sunt pentru toti.
Ofertele pe care trebuie sa le rezolvi iti ocupa timp putin si
in 10 minute poti face destui bani.

Sfaturi utile si necesare cand lucrezi in GPT

Atentie, multe oferte va cer sa va inregistrati pe anumite site-uri. De aceea , va recomand sa va pregatiti anterior adrese de email pe care le utilizati doar pentru asa ceva.

In plus, vi se poate cere si un numar de telefon, vedeti cum o rezolvati sa nu va dati numarul personal. Va recomand sa va inregistrati si sa va faceti o casuta de mesaje vocale la simplevoicebox.com, este free.

Cum completati ofertele din GPT

Selectati oferta si faceti click pe ea. De cele mai multe ori se deschide o pagina noua tip pop-up si va trebui sa va completati datele. Atentie, sa aveti selectat in browser, la setari, ca accepta cookie si pop-up, altfel nu vi se deschid paginile de oferte.

Folositi, nu uitati, e-mail si numar de telefon impersonale. Dupa completarea ofertei, dati next si faceti ce vi se cere. Deschideti, daca vi se solicita, un anunt,daca vreti sau nu sa il vedeti. Alegeti doua oferte, pe care le deschideti, stati cateva secunde si inchideti totul.
Du-te inapoi la site-ul tau si da submite.

Paid to click in GPT

Este o alta activitate pe care o poti desfasura in GPT. Seamana cu PTC, dai click pe anunturile cerute si primesti bani.
Functie de fiecare GPT in parte, activitatile cerute sunt diverse.

Piggybankgpt

Un GPT care face plati inca din februarie 2010 si care merita abordat este piggybankgpt.

Fac plati Paypal, au multe oferte diversificate, ca paid to click, oferte de completat, download, oferte trial. Foarte interesant este faptul ca au chat prin care poti comunica cu ceilalti chiar si atunci cand completezi oferte, daca ai nevoie de ajutor.

Accepta membri din toate tarile, mai putin Vietnam.

Nu-ti fie teama ca nu te descurci. Are tutoriale video. Cauta in help si le gasesti.
Are si jocuri, poti sa joci si sa castigi. De comunicarea pe chat am mai spus. Una peste alta, piggybankgpt chiar este un GPT interesant. Poti merge sa te inscrii, este un loc unde poti face bani online din GPT.

Despre GPT ti-am mai vorbit in blog.

GO TO TOP