Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani din sondaje online pentru membri internationali


Esti elev sau student si vrei bani de buzunar ? Sau esti o mama casnica si ai nevoie de venit suplimentar ? Castiga bani din sondaje online pentru membri internationali.

Nu-ti ajung banii din job sa-ti platesti facturile ? Cauta idei despre cum sa faci bani online ! Ai nevoie de idei ? Foloseşte-te de ceea ce au descoperit alţii înaintea ta.

Ca să afli ce ora e, nu te apuca să construieşti un ceas.

Iti dau o idee : inscrie-te , gratuit, ca participant, la sondaje online platite si fa bani din sondaje platite pe Internet.

Ca si consumator, esti important , parerea ta conteaza. Companiile ne rasplatesc cu bani pentru opiniile noastre.

  Fii optimist! Se pare că orice altă atitudine nu aduce cine ştie ce foloase.

Participarea noastra la sondaje online platite este valoroasa datorită faptului că ajută companiile să înţeleagă ceea ce doresc consumatorii ca mine si ca tine. Noi, consumatorii, le ajutăm , prin opiniile noastre, să dezvolte produse şi servicii mai bune. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a aduna feedback direct din partea consumatorilor ca noi. Imaginaţi-vă cât de mult ar putea pierde în cazul în care acestea nu tin cont de opiniile consumatorilor cercetati ! Si ideile noastre sunt valoroase !

Toate companiile de sondaje, indiferent ca sunt nationale sau internationale ofera sondaje online platite pentru membrii lor si se bazeaza pe aceleasi principii de sondare a pietei. .

Aceste companii se infiinteaza cu scopul de a ajuta companiile de marketing in cercetarea la nivel mondial a opiniilor consumatorilor prin intermediul internetului.
Vrei să faci bani din sondaje online ? Este gratuit, de obicei, dar nu intotdeauna.

Raspunsuri pentru indoielile tale de incepator :

1.Doamne, cat o fi mai costand si inregistrarea pentru sondaj ?
V-am spus, de obicei inregistrarile sunt gratuite dar sunt necesare recomandari ale membrilor mai vechi. Daca vreti RECOMANDARI LA SONDAJE puteti sa-mi solicitati prin pagina contact.
2.Da, dar tara mea.. Nu e USA !


Sunt si site-uri in care se accepta membri internationali, fii linistit !


3.O fi complicat sa lucrezi pentru sondaje online ?

Depinde.Primesti e-mailuri cu sondaje in concordanta cu interesele tale declarate si cu tara de resedinta.Este complicat ?

4..Bine, dar nu stiu… Ce trebuie sa fac ?

Completezi un chestionar online pentru sondajele din domeniile la care doresti să participi.
Esti solicitat sa participi la sondaje ce corespund intereselor si preocuparilor tale. Sondajele pot fi efectuate online, prin telefon, sau în persoană, in grupuri focus. Vor opiniile tale! Si primesti bani pentru ele !
5.Si chiar primesc bani pe sondaje ?
Sigur ca esti răsplătit ! De la 15 dolari la peste 100 dolari, doar pentru a raspunde la anchete. Poti sa inviti si prietenii sa participe la munca in panelul de sondaje.

Plata se face prin paypal sau card, depinde de site. Paypal este o banca online in care trebuie sa–ti faci cont daca , inca, nu ai. Deja te-ai speriat ? Poti sa-ti faci cont si de aici.

6.Sunt obligat să particip atunci când sunt solicitat pentru un sondaj ?

Nu. Nu vrea nimeni sa faci ceva ce nu-ti doresti. Când te înregistrezi, iti exprimi doar interesul de a participa la proiecte de cercetare. Dacă decizi să te răzgândeşti atunci când esti contactat, nu se intampla nimic . Doar ca ai scapat o sansa de a face un venit suplimentar ! Nu uita ca sondaje platite sunt un alt mod de a face venit suplimentar online.

Citeste idei despre cum sa-ti maximizezi profitul in sondaje online.

Si, nu uita: Foloseşte-te de ceea ce au descoperit alţii înaintea ta. Ca să afli ce ora e, nu te apuca să construieşti un ceas.

UPDATE, AZI, 8 FEBRUARIE 2014 :

Aproape toate site-urile de sondaje pentru membri internationali lucreaza in acelasi stil. Daca ai avut rabdare si ai citit pana aici, afla ca informatia iti va fi utila si mai tarziu.

Nu uita, daca vrei invitatii la sondaje pentru membri internationali ti le pot oferi. Trimite adresa ta email pe care vrei sa primesti sondajele si numele tau adevarat si te recomand in site-uri de sondaje. Gratis !

Sunt insa, si firme romanesti care platesc pentru participarea la sondaje online. Citeste despre ele in Bani din sondaje online, si lasa-mi adresa de email intr-un comentariu pentru ca sa-ti trimit o invitatie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP