Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Adevaruri si comportamente bizare fata de bani


Banul, intotdeauna a constituit unul din motivele de progres sau regres al omenirii. Daca ii avem, banii, constituie motiv de stres si griji pentru investirea lor profitabila, daca nu-i avem, lipsa de bani genereaza stres si griji pentru traiul de zi cu zi. Si uite-asa, aparitia banilor in viata omului a fost inca un progres care ne-a indepartat de linistea si pacea interioara.

Iata cateva adevaruri despre bani spuse negru pe alb:

1. Banii (sau lipsa acestora) sunt cel mai mare inductor de stres din viata oamenilor. Oamenii isi fac griji mult mai mari atunci cand le lipsesc banii decat daca le lipseste sanatatea sau armonia in familie.

2. Banii sunt principala cauza a dezacordurilor in casatorii.

3. Banii ne ocupa gandurile, si cele mai multe fantezii pe care si le creeaza omul sunt despre bani. Fanteziile despre bani sunt chiar mult mai numeroase decat cele create despre sex !

4. Unul din patru americani (la noi, procentul ar putea fi mai ridicat), cred ca principala modalitate de a face venit suplimentar este castigul la loterie.

Desi isi doreste atat de mult banul, omul are si multe comportamente bizare fata de bani, vis-a-vis de modul de castigare sau cheltuire a lui. Astfel,

5. Desi este atat de mult dorit si adulat, nu orice ban constituie motiv de actiune pentru toti. V-ati studiat vreodata reactiile in fata unei sume de bani aparuta din senin pe trotuar, in fata voastra? De la ce suma sunteti dispusi sa va aplecati pentru a o colecta? Sigur, exista motive colaterale care ar explica reactia, dar, in groso moddo, sa stiti ca foarte multi, chiar si din cei care ar avea nevoie acuta de o moneda aparuta din senin in fata lor pe trotuar, nu s-ar apleca sa o ridice.
Cam asa sta treaba si cu banii din clickuri, in PTC !

6. Printre primele achizitii pe care le-ar face un american fara grija banilor, ar fi un majordom si o servitoare. La noi, o masina luxoasa, cred !

7. Cel mai usor si simplu mod de a colecta o suma de bani pentru o actiune caritabila este aceea de a organiza o cina gratuita pentru o multime de oameni si de a alatura fiecarui tacam un plic in care cerem o mica donatie, fiecaruia dupa inima… Ce-i face pe oameni sa-si deschida punga si sa se lipseasca de mult iubitul ban ?

Un comportament cu totul bizar fata de modul de a mai face un ban in plus mi se pare urmatorul:

8. Aproape jumatate din cei care vand casele cu mobilier inclus, la plecare, strang toate becurile din toate lampile din casa !

Este binecunoscut faptul ca, banii, ne ataca sanatatea nu numai prin stresul zilnic provocat, ci si prin numeroasele bacterii care se pot transmite prin intermediul lor. In acest sens, grijuliii japonezi au rezolvat si aceasta problema. Iata cum:

9. Cand primiti banii dintr-un bancomat Hitachi, in Japonia, ei vor fi spalati, la propriu. Bancnotele, inainte de a fi eliminate din bancomat, sunt presate intre niste role, la temperaturi suficient de ridicate pentru a distruge majoritatea bacteriilor de pe suprafata lor.

Sper ca aceste adevaruri si comportamente bizare fata de bani sa te faca sa privesti cu mai multa atentie problema banilor, indiferent ca ei sunt obtinuti din munca online sau nu, indiferent ca sunt maruntis sau gramezi nelimitate.

Asadar, spor la bani !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP