Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

GoogleAdsense-venit suplimentar cu blogul

Daca esti un incepator in ale banilor online, cu siguranta acest articol iti este necesar.Venitul suplimentar obtinut cu blogul este de multe ori mobilul care ii determina pe multi sa inceapa sa scrie un blog. Multi cred ca, cea mai simpla metoda de a obtine venit suplimentar cu blogul este aceea de a afisa anunturi de la GoogleAdsense. Daca este adevarat sau nu, va veti convinge singuri. Eu va dau linia de inceput necesar a fi cunoscuta de fiecare incepator in bani din anunturi Adsense cu blogul.

 1.
In acest scop, trebuie , mai intai, sa-ti faci un cont la Google Adsense.Vizitati, deci, Google Adsense si faceti-va cont.
--> Nu este nimic complicat, de aceea nu voi urma in detaliu procedura. Ceea ce trebuie sa stii, este faptul ca nu este permis sa-ti faci mai multe conturi Adsense. In plus, atunci cand te-ai hotarat sa ceri aprobarea, trebuie sa ai deja blogul cu cateva postari serioase pe el, iar url-ul blogului iti este necesar la deschiderea contului. Acum , de cand contul Blogger trebuie sa fie unificat cu contul Google este simpla procedura de infiintare a contului.

 2. GoogleAdsense va plasa anunturi pe blogul tau. Aceste anunturi sunt ghidate dupa cuvintele cheie ale blogului si trebuie sa stiti ca fiecare cuvant cheie, in GoogleAdsense are un pret stabilit de agentii de publicitate din Adwords. De aceea va spun toti cei care incearca sa fie guru in castiguri Adsense ca trebuie sa va faceti un blog de nisa centrat pe anumite cuvinte cheie. Exista o intreaga procedura de determinare a acestor cuvinte, care , pentru un incepator, este mai greu de priceput. Ca idee, va spun doar ca exista cuvinte, ca de pilda, mesotheliom, cancer, care au pretul in jur de 80 $/click, iar altele, ca cele comune, costa si 0.01$/click. De aceea, daca vrei sa faci bani frumosi din Adsense trebuie inca de la inceput sa stii cum incepi blogul.

 3. Faci bani de fiecare data cand un vizitator al blogului tau va da click pe anuntul de la Google Adsense. Si despre cum reclamele afisate in blog aduc bani, am mai vorbit in blogul lumis-detoatepentrutoti. Cert este ca, nu trebuie sa-ti sclipeasca mintea, si sa te gandesti ca poti si tu, in fond, sa dai click, ca doar tu iei banii ! Atentie, daca faci asta, vei fi banat pe viata si posibilitatea de a face venit suplimentar cu Google Adsense s-a dus pe apa Sambetei !

 4. Cand iti configurezi anunturile care vor apare in blog, tine cont de cele 3 reguli pentru ca reclamele afisate sa produca bani, si mai aplica si altele, ca de pilda:

 a. Schimba, din cand in cand, aspectul anunturilor, culoarea de fond, culoarea linkurilor.

 b. Plaseaza-le in locuri strategice, si nu uita ca google iti ofera posibilitatea de filtrare a anunturilor. Daca ai un blog prin care vrei sa-ti castigi referrali intr-o anume afacere, sigur ca poti sa refuzi publicarea unor anunturi legate de aceeasi afacere si care te concureaza.

 c. Plaseaza unitati de linkuri, ai voie, ca pe o pagina, sa plasezi 3 unitati de linkuri. Acestea sunt destul de tentante pentru utilizatori.Te sfatuiesc, ca , inainte de a-ti plasa anunturile, sa studiezi cateva site-uri mari , cu ochi de cercetator. Studiaza-ti reactiile si vezi pe care anunturi esti tentat sa dai click. Esti un vizitator, ca si cei de pe blogul tau !

 d. GoogleAdsense ofera si posibilitatea de a adauga o casuta de cautare. Este un lucru tentant si util. Nu-l pierde din vedere atunci cand iti alegi stilul anunturilor.

 Deci, daca vrei sa faci bani cu GoogleAdsense, nu este de ajuns sa faci un blog, sa scrii cateva povesti de adormit copiii, sau despre ce ai facut tu ieri, tu , care esti o persoana obisnuita, sa trantesti niste anunturi Adsense pe blog si sa visezi apoi ca te vei imbogati din banii adusi de blogul tau.

 Daca repetam putin ideile, trebuie :

1. Sa alegi o nisa de piata profitabila,

2. Sa fii pe subiect, pe cuvintele tale cheie si sa nu bati campii. Despre cum sa scrii articole bune pe blog ti-am mai spus.

3. Sa respecti tehnicile de plasare a anunturilor, sa fii inventiv si atent la rata de conversie,

4. Sa te preocupe traficul asigurat blogului tau, si aceasta , pe langa tehnici SEO, sa o faci prin publicitate gratuita pe forumuri, retele de socializare, directoare de articole, etc.
Traffic exchange platit sau cel de pe site-uri pay to click nu este agreat. Ca exemplu, viziteaza articolul 7 sfaturi practice despre trafic exchange pe blog si vei vedea ca nici macar acolo nu se afiseaza anunturile GoogleAdsense !

Despre modalitati de publicitate gratuita ti-am mai vorbit. Ti-am dat chiar si o lista de directoare de articole romanesti, foloseste-o.

 Daca ai ajuns aici si nu stii inca ce este un blog, poti afla cate ceva din lumis-detoatepentrutoti.

 Sper ca am reusit sa te mai luminez putin in ceea ce inseamna GoogleAdsense, venit suplimentar cu blogul.

 Asadar, succes, si tie, si mie, ca toti avem nevoie !


2 comentarii:

  1. am si eu o intrebare: Oare alergatura asta dupa click-uri si bani din adsense nu dauneaza calitatii continutului si articolelor care in general sunt scrise doar pentru a atrage trafic?

    RăspundețiȘtergere
  2. As spune ca este o alergatura justificata tinand cont ca blogul trebuie sa produca ceva bani.Calitatea articolelor depinde de priceperea fiecaruia si un articol de calitate fara ceva Seo nu este pentru web, este pentru ziar.Cititorii sunt singurii care hotarasc daca un articol merita sau nu citit.Chiar daca motorul de cautare l-a dus pe respectivul cititor la un articol pe care nu-l agreeaza, un singur click il poate duce inapoi, sau.. unde vrea, poate fi si un anunt Adsense,daca pare mai interesant, nu ?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP