Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci publicitate cu banner in PTC

Sa castigi bani din activitati simple pe net presupune sa stii cateva secrete practice specifice fiecarei activitati. Categoria secrete divulgate necesare incepatorilor in bani online castigati din PTC vreau sa o abordez acum, pentru ca fiecare incepator, la randul sau,se loveste de lipsa informatiilor practice.

Daca ti-ai propus sa castigi bani online din lucrul in PTC, trebuie sa stii ca o afacere simpla online in PTC se va dezvolta daca se bazeaza si pe referrali directi. De fapt, trebuie sa fii convins ca, multe din activitatile desfasurate online aducatoare de venituri se bazeaza pe publicitate.

Te invat cum sa procedezi practic cand vrei sa faci publicitate cu banner in PTC pentru a castiga referrali directi. Fac asta pentru ca stiu ca, la inceput, pentru toti incepatorii, orice lucru total necunoscut pare greu.

Publicitatea cu banner in PTC este platita, de obicei, in site-urile PTC, si este de abordat atunci cand ai lucrat in unele site-uri de gen si ai colectat cativa bani pe care esti dispus sa-i investesti. Aplici publicitatea cu banner atunci cand vrei sa-ti cresti castigul din PTC pe baza referralilor directi.

Cum faci publicitate cu banner in PTC pentru a castiga referrali directi poate constitui un impediment in calea cresterii veniturilor tale din PTC, daca nu stii practic cum se procedeaza.


Pasi practici de urmat atunci cand faci publicitate cu banner in PTC

Presupunem ca ai doua site-uri PTC: unul, A, in care vrei sa devii advertiser, si unul, B, al carui link vrei sa-l promovezi. Deschizi, in browser, 2 ferestre, una pentru fiecare site, (A si B ) si intri in conturile tale.

In site-ul PTC in care vrei sa fii advertizer, in contul tau, deschizi Advertising si selectezi rotating banner (denumirile pot diferi de la un site la altul, important este sa prinzi ideea ), si apoi, click pe ‘create a campaign’ .

Ti se deschid 2 campuri : unul in care se cere sa scrii ‘url target‘ si altul in care ti se cere ‘url banner image’.-este ca intr-un cod html: trebuie ca linkului tau de membru in site-ul B sa-l asociezi unei imagini de banner din acelasi site B, si sa scrii toate astea in cele 2 campuri deschise in site-ul A. Imaginea care se incarca din site-ul caruia ii faci reclama, B, uneori, poate fi gazduita chiar in alt site, dar asta, in PTC nu prea se intampla.

La url target pui linkul tau de afiliat din site-ul B pe care-l iei cu copy din contul tau, de la sectiunea tools, sau banere, depinde de site, si-l pui, cu paste in site-ul A unde esti advertizer. La url banner image pui url-ul unde se gaseste imaginea bannerului  pe care vrei sa-l afisezi ca reclama. Sper ca m-am facut inteleasa.

Asa se procedeaza pentru toate site-urile PTC cand vrei sa faci publicitate cu banner.

Este bine sa te informezi in fiecare site in parte de preturi. De obicei, campania inceputa de tine trebuie aprobata de administratorul site-ului pe care faci reclama.

Dupa aprobare, adaugi fonduri in balanta, din bancile virtuale, de obicei. Ti-am spus ca in PTC reclama este platita. Trebuie sa te orientezi bine asupra preturilor si sa ai putin fler de om de afaceri  atunci cand declansezi o campanie.

Site-urile PTC in care reclama este foarte eficienta pentru ca au multi membri clickuitori dispusi sa abordeze si alte PTC-uri sunt PTC-uri de top, ca Neobux. Alteori, site-urile noi sunt piata buna de desfacere pentru promovarea unui PTC la fel de nou.

Dar ai grija, trebuie sa aplici publicitatea cu banner pentru PTC noi care merita investitia !

Ceea ce este convenabil, este faptul ca unele site-uri PTC permit transferul banilor castigati pe clickuri in contul de advertiser. Dar acestea sunt rare.

Si tine cont intotdeauna de sfaturi utile, secrete divulgate ale celor implicati mai de mult in clickuit in PTC !

Din PTC se pot face bani online suplimentari daca iti iesi din pielea incepatorului, inveti, si ai curajul sa transformi o simpla activitate de clickuit in afacere simpla pe net !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP