Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum sa faci referrali directi in PTC folosind castigul din GPT

In afacerea online simpla pe care te-ai decis sa o incepi lucrand in PTC, referalii directi sunt mina de aur care-ti aduce bani online. Metodele de castigare a referralilor directi sunt multiple, si incep acum sa-ti prezint una din metodele prin care poti sa faci referrali directi in PTC folosind castigul din GPT.

Daca nu stii despre ce vorbesc, ( nu-i nimic, aici toti sunt incepatori ), vezi Ce este si cum se lucreaza in PTC urmand linkul.

Ce este un site GPT


Dupa cum ti-am spus, in GPT, se pot indeplini tot felul de activitati platie pe Internet. Ba, chiar le numeam,mai demult, GPT , site-uri in care faci bani online usor. In GPT faci bani online usor.

Poti castiga referrali directi daca lucrezi in GPT, si abordezi doua tipuri de activitati : trafic exchange manual si reclama in PTSU.

Trafic exchange manual iti ofera publicitate la schimb pentru bannerul tau, pentru pagina web pe care vrei sa o promovezi, pentru text ads, si mai multe. Pare ca este gratis, dar nu e chiar asa: trebuie sa efectuezi surf manual, sa dai click pe bannere, si alte activitati din care primesti credite pe care le folosesti pentru a fi tu insuti advertiser. Iti trebuie ceva timp ca sa folosesti o astfel de metoda de promovare a linkului tau .

GPT, site-uri din care castigi referrali directi in PTC

Iti prezint cateva site-uri GPT in care poti folosi cu succes metoda traficului exchange manual pentru a castiga referrali directi. De obicei, site-urile GPT au castig mic ca si bani cash, dar sunt foarte utile pentru promovarea linkului tau din site-urile PTC in care lucrezi.

1. Scarlet-clicks un GPT in care poti face referrali directi

bani din GPT

Cum procedezi intr-un GPT ?

Dupa ce te-ai inscris, se procedeaza ca si la inscrierea in PTC , intri in contul tau si in Earning Aria gasesti activitatile pe care le poti desfasura. Te poti inscrie de aici, daca nu ai cont !

Activitatile pe care le poti indeplini si care te intereseaza, la prima vedere sunt:

a. Paid to click ( cu cat dai click pe mai multe bannere din cele afisate, cu atat primesti mai multi bani si credite pentru bannerul tau)

b. Click exchange , (aici surfezi 2 linkuri si primesti un hits )

Pentru a initia campania de publicitate procedezi astfel: Intri in advertising , cauti manage ads (in partea stanga a contului tau ) si alegi din dreapta, create new ads. Poti alege ce vrei sa faci. Cum sa-ti completezi campurile pentru reclama cu banner ti-am aratat detaliat in Cum faci publicitate cu banner in PTC

2. Cashnhits

Casnhits este un site deosebit. Aici castigi bani online din PTC, PTR, signup offer, vizionare de video pe Youtube, click exchange, loterie.

Ca si in scarlet-clicks, dupa ce te-ai inscris, intri in contul tau, si urmezi pasii: manage ads, create campagne, new ads, si completezi datele, asa cum te-am invatat in cum faci publicitate cu banner in PTC.

Poti sa-ti faci chiar un blog propriu in care sa-ti promovezi, prin bannere mai multe site-uri PTC in care lucrezi.

Merita sa te inscrii in Cashnhits dand click pe bannerul de jos :

Bani din GPT

Pe langa posibilitatile de a castiga bani online, pentru partea de advertising, Cashnhits ofera multiple posibilitati la preturi accesibile. Modurile de reclama pe care le gasiti aici sunt: PTC, PTR, e-mail, Banner, Link, PTSU Reclame.

Cum sa faci referali directi in PTC folosind segmentul  PTSU din GPT 

Aproape toate site-urile GPT au acest segment. Iti adaugi linkul de referal si platesti pentru fiecare nou membru inscris pe linkul tau , in site-ul in care vrei tu. Este o metoda eficienta daca stii cum sa faci oferta. Multi se inscriu pentru plata, doar. Daca impui un termen de lucru inainte de a plati, este OK, nu te pot pacali.

Alte astfel de site-uri GPT ti-am mai prezentat in lumis-detoatepentrutoti, cand iti spuneam ca. GPT sunt site-uri in care faci bani online usor

Sper ca ti-au fost utile aceste informatii despre cum sa faci referrali directi in PTC folosind castigul din GPT.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP