Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cel mai bun profit din online, venitul pasiv



Degeaba ai bani daca nu ai timp ca sa te bucuri de ei. Venitul pasiv este cheia. De aceea, cel mai bun profit din munca online este venitul pasiv.

Venitul pasiv este un venit care se obtine de pe urma unui bun material sau de alta natura (drepturi de proprietate intelectuala, de exemplu) care se realizeaza de la sine, fara contributia activa a proprietarului.

Venitul pasiv asigura independenta financiara si ar trebui sa fie telul fiecarei persoane constiente ca progresul spre o viata cu adevarat fericita nu poate avea loc decat asigurandu-si libertatea financiara.

Ce poate fi mai imbucurator decat sa fii liber de contract de munca, liber de responsabilitati fata de sefi si patroni, sa nu fii implicat continuu intr-o activitate de facut bani si totusi sa primesti un flux de venit pasiv ?

Te-ai gandit cum ai putea sa iti creezi venituri pasive care sa iti ofere o viata mai linistita, o viata in care sa faci absolut tot ceea ce-ti doresti, si, mai ales, sa ai TIMP?

Si nu pierde din vedere lucrul cel mai important: venitul pasiv este efectul unei munci prestate in trecut !
Din nefericire, cei mai multi oameni urmaresc doar banii, ceea ce este total gresit. Degeaba ai bani daca nu ai timp ca sa te bucuri de ei. Secretul este de a avea bani si timp, iar acest lucru nu il poti obtine decat daca iti construiesti surse de venit pasiv.

Zi de zi, tot mai multi incearca sa-si gaseasca un loc de munca sperand ca doar asa vor avea un trai mai bun si o viata minunata. Oare acesta este adevarul ?

Cum faci un flux de venituri reziduale

Este intrebarea la care daca ai raspunsurile corecte si esti capabil sa le pui in practica, te transforma, efectiv, in om de succes.

Obtinerea de venituri pasive trebuie sa fie principala ta preocupare in domeniul banilor. Cu cat vei avea mai multe surse de venit pasiv, cu atat vei fi mai prosper.

Venitul pasiv este cheia independentei financiare. Cu cat vei avea mai multi bani fara sa muncesti, cu atat vei fi mai liber, vei avea mai mult timp pentru tine si pentru familia ta.

Sursele de venit pasiv se construiesc cu rabdare si perseverenta, in timp. Ele sunt de fapt, modalitatile de monetizare a viselor tale si a activitatilor care te atrag, intr-adevar.

Atunci cand vrei sa construiesti un flux de venituri pasive nu trebuie sa te grabesti. Trebuie sa fii constient ca veniturile pasive vin in timp iar construirea lor trebuie sa fie pentru tine o munca placuta.

Daca vei fi presat de facturi neplatite iar lipsa de venituri rapide o simti din plin, cu siguranta nu ai rabdare sa astepti construirea solida a fluxului de venituri pasive si, cel mai probabil, vei renunta la monetizarea visului tau.

Dar, secretul de baza al obtinerii de venituri reziduale este acela sa ai rabdare si sa astepti cresterea naturala a fluxului de venituri pasive. Nu te baza pe banii pe care ii obtii din monetizarea visului tau pentru traiul zilnic, pentru acesta trebuie sa ai alte resurse financiare. De aceea se recomanda sa nu renunti dintr-o data la job sau la preocuparea care iti ofera un venit activ.

Daca necesitatile tale de supravietuire sunt obtinute din alte surse financiare decat cele putine sau inexistente la inceputul construirii fluxului de venit rezidual, atunci nu va exista nici o presiune asupra ta ca sa obtii rapid o suma de bani. Ca atare, nu vei fi tentat sa incerci o crestere artificiala si rapida a fluxului de venituri, ceea ce, cu siguranta te-ar face sa ratacesti drumul. S-ar periclita astfel realizarea normala si sigura a cresterii naturale a fluxului de venit pasiv.

Ce trebuie sa stii daca te-ai hotarat sa devii o persoana de succes cu un flux de venit pasiv stabil

  • Venitul pasiv se construieste cu rabdare, in timp, perseverand

  • O buna perioada de timp activitatea de constructie a fluxului de venit pasiv trebuie sa mearga in paralel cu activitatea de asigurare a unui venit activ obtinut dintr-un alt job care sa-ti asigure supravietuirea

  • Pentru a fi sigur de pastrarea unui flux continuu de venit pasiv trebuie sa ai mai multe surse de venit, cel putin 5 active si 5 pasive
Cea mai cunoscuta situatie in care oamenii erau platiti pentru munca efectuata in trecut era aceea in care se plateau drepturile de autor.

Un autor al unui produs unic care poate fi duplicat perpetuu poate fi un fericit beneficiar de venituri pasive. Un astfel de produs unic, desi muncesti la el doar cand il produci, iti poate castiga bani si in viitor, aducandu-ti astfel, in timp, venituri pasive.

De exemplu, un scriitor de carte sau un autor din domeniul muzical sunt, de fapt, creatori de produse generatoare de venit rezidual. Artistii au acest privilegiu, o melodie, de pilda, putand fi vanduta la infinit.

Dar... Internetul este una din sursele generatoare de venit rezidual, stiai ?

CASTIGI VENIT PASIV DIN MUNCA ONLINE



De la aparitia Internetului, suprematia autorilor de renume din domeniul artistic sau a artistilor, in ceea ce priveste profitul muncii de construire a fluxurilor de venituri pasive, a cazut.

Exista, acum, de fapt, multe alte moduri in care pot fi construite fluxuri de venit rezidual. Nu mai este necesar sa fii un artist, Internetul ofera oportunitati nenumarate de construire a fluxurilor de venit rezidual.

Activitati online care pot genera fluxuri profitabile de venit rezidual pentru toti

  • Afilierea de Marketing

  • De obicei, pentru a participa la un program de afiliere online nu ai nevoie de bani. Promovand perseverent linkul tau de afiliat poti obtine venituri din comisioanele ce ti se cuvin din vanzarea produselor pe care le promovezi.
    In unele cazuri poti chiar sa inscrii subafiliati si mai castigi si de acolo un venit pasiv, daca programul iti ofera comision din castigurile lor.
    In blog sunt multe articole despre afilieri si, de fiecare data, v-am amintit sa tineti cont, la inscrieri in site-uri, de linkurile de afiliat.

    Venituri pasive mai consistente din afilierea de marketing se obtin cu un blog de marketing, dupa cum puteti citi in articolul Pentru toti, utile despre blog de marketing.

  • Publicitatea Pay-Per-Click

  • Publicitatea prin anunturi publicate pe bloguri aduce venituri pasive. Te ocupi de blog, nu faci nimic in plus. Daca pe anunturile publicate pe blog se da click, tie iti revine o suma de bani. Cititi, daca vreti sa stiti mai multe despre cum puteti construi un flux de venituri pasive dintr-un blog si anunturi adsense.

  • Vanzarea de materiale video sau fotografii online

  • Vizualizarea fotografiei stocate in depozitele online de fotografii, downloadarea ei, vanzarea fotografiei pentru includerea intr-un site sau pentru printare, uneori sharingul fotografiei, toate pot fi metode prin care se faci bani pe net din fotografie.

  • Construirea unei afaceri si angajarea altora sa o dezvolte

  • Afacerea online bine ghidata, supravegheata si dezvoltata constituie o sursa serioasa de venit pasiv. Despre afaceri online specifice Internetului am scris, in blog, de mult.

  • Vanzarea cartilor electronice poate fi o sursa generatoare de venit pasiv
Am scris despre cum castigi bani din carti eletronice.

Cert este ca Internetul ofera o multime de activitati ce pot fi surse de venituri pasive. Lista de surse este mult mai lunga si de fiecare din voi depinde sa deveniti constienti ca, atunci cand ai bani trebuie sa ai si timp pentru a te bucura de ei. Iar acest lucru nu il puteti obtine decat daca veti fi convinsi ca CEL MAI BUN PROFIT DIN ONLINE este VENITUL PASIV.

Un comentariu:

  1. Toti mai multi bloggeri isi incearca norocul incercand sa cadtige din articolele pe care le scriu si din reclamele de pe bloggurile proprii. Putini sunt cei care reusesc sa se intretina doar din ada ceva.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP