Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Castiga bani in jocuri noi pe telefon si tableta

O oportunitate pentru toti impatimitii de jocuri pe telefon, tableta si Facebook a aparut in online. Sa castigi bani gratis din jocuri noi gratuite pe mobil si tableta cand joci jocuri pe Facebook este chiar tentant.

Sunt atat de multi jucatori de jocuri pe telefon ! De ce nu ar castiga si ei ceva din timpul alocat patimii nevinovate de a juca jocuri pe telefon ? Pentru ei anunt aceasta noua aparitie de posibilitate de a castiga bani in plus cu telefonul si jocurile lui.

Se pregateste o lansare ce va face istorie pe Internet. O platforma de jocuri noi gratuite pentru telefon si tableta in care jucatorii din lumea intreaga pot castiga bani este un eveniment.

Platforma de jocuri noi gratis pentru telefon si tableta se va lansa in curand iar jucatorii pot castiga premii, excursii si bani. Site-ul se va lansa ca o aplicatie pe Facebook.

Am gasit aceasta oportunitate de a castiga bani din jocuri pe telefon si tableta si am considerat de cuviinta sa va anunt despre ea. Singuri hotarati daca merita atentia voastra.

Creatorii platformei anunta ca nu va cere nimeni bani pentru jocurile pe care le veti juca pe telefon si tableta dar jucatorii vor putea castiga bani jucand jocurile noi pe care aplicatia le pune la dispozitie.

Jocurile, sub forma unui puzzle, se pot juca cu prietenii de pe Facebook dar le puteti recomanda si prietenilor de pe Facebook. De fiecare data cand cineva joaca acel joc gratis la recomandarea voastra de pe Facebook, veti castiga bani, premii sau excursii, ne asigura cei ce se ocupa de prelansarea platformei.

Puteti juca jocuri noi gratis, fara sa va inscrieti in platforma daca nu va intereseaza sa spuneti si altora ce oportunitate de facut bani cu telefonul si jocuri pe telefon sau tableta jucati voi.

Nu pot sa va sigur de succesul platformei si nici daca intr-adevar veti castiga bani din jocuri pe telefon si tableta. Dar pot sa va asigur ca este o oportunitate care merita atentie pentru ca este un concept nou acest mod de a castiga bani cu telefonul si jocuri pe telefon.

Daca va intereseaza oportunitatea si sunteti impatimiti ai jocurilor pe telefon va invit sa va rezervati un loc inainte chiar de lansarea platformei de jocuri noi gratuite pentru telefon si tableta in care jucatorii vor castiga bani, AICI.

Deocamdata, este de ajuns sa mergeti in platforma, sa va inscrieti cu ajutorul unui nume si al unei adrese de email, adresa pe care va trebui sa o confirmati apoi, prin linkul ce-l veti primi in email.

Dupa confirmare veti primi un mesaj cu datele de logare. Pana la lansarea platformei puteti intra in site cu parola primita prin email si va recomand sa va luati linkul de afiliat, link pe care, daca il promovati pe Facebook, v-ar putea aduce bani dupa ce aplicatia se va lansa.

Daca nu sunteti lamuriti asupra jocurilor gratis pe telefon pe care vi le va oferi aplicatia, puteti vedea un preview AICI si daca va cucereste ideea, va puteti inregistra.

Consider ca, de acum, prea multe nu sunt de spus. Asteptam cu interes lansarea aplicatiei in care jucatorii de jocuri pe telefon mobil sau tableta vor castiga bani, premii sau excursii. Asteptati jocurile, insa, invitatii pentru prietenii vostri, prin linkul de afiliat puteti face de acum. Nu uitati, totul pe Internet se poate transforma in afacere online !

Succes va doreste lumis-detoatepentrutoti care nu iubeste jocurile pe telefon dar adora linkurile de afiliat si oportunitatile pe care le ofera ele cititorilor sai.

Un comentariu:

  1. Descarcati apicatia Uento din Google Play Magazin,inregistreaza numele si adresa ta de mail iar la refer pune codu: LD8eJ pentru bonus.descarca aplicatii pentru a castiga puncte tinele deschise 30s si apoi stergele.cand atingi 500pct (5$) vei primi si tu un cod pe care il dai prietenilor.testata! Mult succes !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP