Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Munca online pentru pasionatii de idei noi


Pasionatii de inventii si idei originale au, pe Internet, un loc unde pot efectua munca online din domeniul care-i atrage si unde pot sa castige bani chiar daca nu dispun de fonduri pentru ca sa-si puna in practica ideile de produse noi pe care le au.

Multi dintre noi ne confruntam adesea cu necesitati casnice care inca nu si-au gasit rezolvarea. Uneori avem nevoie ca un obiect rar utilizat sa fie pliabil pentru o mai usoara depozitare.

Alteori, ne gandim ca, in baie sau in bucatarie, am avea nevoie de un suport adecvat nevoilor noastre speciale si speram ca altcineva, aflat in aceeasi situatie ca si noi dar mai inventiv, si cu posibilitati de punere in practica a ideii sale originale, va inventa ceva ce ne va scoate din situatia neplacuta in care ne aflam.

De multe ori cautam cu disperare in magazine online produse care ne-ar putea face fericiti din punctul de vedere al satisfacerii nevoilor noastre iesite din tipare.

Pentru toti cei ce vor sa participe la definitivarea inventiilor de produse necreate inca, dar necesare lor si altora ca ei, dar si pentru toti cei cu idei creative de produse originale de larg consum, exista un site prin care fiecare idee originala de produs necesar si necreat inca, poate fi transformata in produs real ce va fi pus la dispozitia potentialilor cumparatori.

Astfel, toate persoanele capabile sa emita idei originale de produse, pot obtine, prin intermediul acestui site, un venit pasiv, atat timp cat ideile lor se vor transforma in produse vandabile si necesare unui grup cat mai larg de consumatori.

Traseul de la idee la produs este lung si minutios, asa cum trebuie sa fie, de altfel, orice proces de productie care se vrea stabil si rentabil. El poate fi rezumat, pe scurt, astfel:

  • Primirea ideilor de produse originale se face saptamanal;

  • Inventatorii isi prezinta ideile originale, fie in cadrul unei tematici propuse de site, fie in cu totul alta grupa de produse. Daca propunerea se refera la o tematica existenta deja in site (produse pentru baie, produse sportive, produse pentru bar, etc), procesul de inscriere al ideii este gratuit. Daca, insa, propunerea de produs nu se inscrie in nicio grupa existenta in site, pentru inscrierea ideii va trebui sa platiti 10 dolari.

  • Evaluarea ideilor si supunerea lor unui proces de triere prin votul celor inscrisi in site;

  • Ideile sunt votate, evaluate si comentate de cei inscrisi pe site (inscrierea este gratuita, o poate face oricine, din orice tara, interesat sa-si spuna parerea despre produse originale). Daca vreti sa fiti printre cei ce au un cuvant de spus in alegerea ideilor, inscrieti-va in site-ul Quirky.com.

  • Cele mai apreciate idei propuse, si alese prin vot de catre participanti sunt evaluate de staff-ul site-ului Quirky;

  • Ideea care castiga evaluarea se va transforma in produs.

  • Produsul urmeaza a fi creat, fabricat si pus in vanzare. Cel care a propus ideea castigatoare si cei care l-au votat primesc un anumit procent de 'influenta' (mai exact, un procent care le va reveni lor din vanzarile ulterioare).

  • Ideea selectata pentru a fi materializata trece prin mai multe etape de product development (studiu de piata, alegerea numelui, a sloganului, a materialelor sau culorilor).

  • Si in acest proces, in mod similar, se aloca 'influente' celor care vin cu propunerile castigatoare si celor care le voteaza.

  • Produsului rezultat i se atribuie un numar minim de precomenzi (presale commitment), iar cand acest numar este atins, produsul este fabricat.

  • In momentul livrarii produsului final, suma aferenta procentului din vanzari castigat prin acele ínfluente castigate de-a lungul procesului de la idee la produs intra în contul beneficiarilor.

  • Daca ideea a fost buna si comenzile continua, atunci si veniturile celor care au primit influente continua.

3 Sfaturi de bun simt pentru inventatorii din quirky


  • Exprimati-va corect si gramatical in limba engleza, scrieti fara majuscule inutile, gasiti un titlu simplu, concis, descriptiv si atragator pentru propunerea voastra

  • Inainte de a trimite o idee cercetati daca produsul nu exista deja pe piata sau ideea nu e proprietate intelectuala protejata. Blogul site-lui propune ca si surse de cercetare google.com, skymall.com, uspto.gov.

  • Priviti inventia si prezentarea sa cu ochi critic. Aveti curajul si intrebati-va daca prezentarea are puncte slabe, daca impresioneaza intr-adevar, si daca descoperiti ca poate fi imbunatatita, faceti-o ! Prezentarea si calitatea ei poate fi pasul care face diferenta intre o inventie acceptata sau una respinsa.

3 Sfaturi pentru participantii la procesul de brainstorming din quirky



  • Fiti activi pe site si votati, voturile va aduc procente din castig

  • Daca nu aveti inca idei, distrati-va cu ideile altora, nu stiti cand rasare soarele si pe strada voastra.

  • Nu uitati: inscrierea este gratuita, timpul pe care trebuie sa-l alocati muncii online in site este destul de scurt, iar activitatea de indeplinit este chiar distractiva pentru persoanele creative si iubitoare de noutati in materie de produse noi si originale.

Parerea mea sincera este ca quirky.com reprezinta un mod original si serios de facut bani online. Venitul pasiv generat de participarea activa in site poate reprezenta pentru orice participant la comunitate o solutie viabila unde chiar poti sa castigi bani online ca incepator fara bani dar cu idei originale.

Pentru studentii de la facultati tehnice, pentru elevii indragostiti de inventica, chiar si pentru casnicele creative, site-ul quirky poate constitui locul unde pot exercita munca online care sa le produca intr-adevar placere si care, in acelasi timp, sa le asigure un venit suplimentar rezonabil.

Un comentariu:

  1. Buna seara. Sunt deocamdata in faza de cercetare-testare.Cand voi avea ceva rezultate, imi voi spune parerea.Deocamdata sunt bucuros ca exista un asemenea site in limba romana si ca pare bine intentionat si bine structurat. Multumiri dna Lumi!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP