Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Fotografiezi in vacanta? Castiga bani pe net din fotografiile tale


De vacanta, sau nu, fotografiile pot fi surse de bani pe net. Cati dintre noi ne gandim, atunci cand suntem in vacanta si nu ne despartim de aparatul de fotografiat, ca fotografia de vacanta poate fi sursa de bani in plus pentru buzunarele noastre ?

Cum castigi bani pe net din fotografie de vacanta chiar daca esti incepator pe Internet si metodele prin care poti si tu castiga bani din fotografia de vacanta, trebuie sa te intereseze daca vrei un venit suplimentar de lunga durata din ceva ce oricum faci: fotografiezi tot ce iti iese in cale.

Mamicile isi fotografiaza aproape zilnic puii, in cele mai haioase ipostaze, tatii se mandresc cu fiul care creste cat altii intr-o luna, iar cand sunt doar ei amandoi, in vacanta, nu pierd niciun prilej de a imortaliza momentele de vis ale vacantei pentru a le arata prietenilor, la intoarcere.

Din dorinta de a impartasi cu ceilalti lucrurile frumoase din viata noastra, umplem site-urile de socializare cu fotografiile noastre, unele de-a dreptul remarcabile. Si cum nu suntem indeajuns de pragmatici, sau indeajuns de informati, pierdem posibilitatea de castiga bani pe net din fotografia de vacanta.

Vizualizarea fotografiei stocate in depozitele online de fotografii, downloadarea ei, vanzarea fotografiei pentru includerea intr-un site, sau pentru printare, toate pot fi metode prin care se castiga bani pe net din fotografie.

Fotografia atrage privirea tuturor si este nevoie de ea in diverse domenii de activitate. Rolul sau artistic si relaxarea pe care o produce vizualizarea unei fotografii face din imagine parte indispensabila a multor produse, care de care mai diverse.

Functie de produsul final care va utiliza fotografia, se folosesc metode diferite de prelucrare a imaginilor. De obicei, aceste cerinte sunt specificate in site-urile de profil si oricine, chiar incepator fiind, daca are interes si perseverenta poate invata sa faca fata cerintelor.


Cum castigi bani pe net din fotografia de vacanta


Fotografia digitala este o marfa. Ca orice marfa, ea se vinde.

Fotografia digitala poate fi utilizata atat in online cat si in offline.

Cei care achizitioneaza fotografie digitala pot cumpara o imagine fie cu drepturi depline asupra ei, fie doar cu drept de utilizare.

Fotografia digitala prezinta avantajul ca se transmite si se poate stoca in mediul online. In trecut, se gaseau chiar site-uri in care din sharingul de fotografie se castiga bani. Acum sunt amintire datorita aparitiei a numeroase site-uri de sharing de fotografie care depoziteaza gratis fotografia.

Iata 3 metode generale de castigat bani pe net din fotografie digitala de vacanta si o informatie utila pentru incepatorii care nu fac inca bani pe net din fotografie, dar fac multe fotografii in vacanta:

Vanzarea fotografiei stocate in depozite online pentru utilizarea tot in online

In mediul online, orice site are nevoie de fotografie. Webmasterii stiu ca, un articol lung, pe orice site ar fi pus, trebuie presarat cu fotografii pentru a capta si a tine treaza atentia consumatorului de Internet. Identic, un ebook, care este, de pilda, un manual de utilizare, are nevoie de fotografie.

Solutia gasita de webmasterii lumii pentru a-si asigura fotografiile necesare a fost crearea unor site-uri dedicate stocarii fotografiilor pe servere puternice, de capacitate mare. Astfel au luat nastere site-uri profilate pe stocarea online a fotografiilor culese de la pasionatii fotografiei. Si, pentru ca, un depozit respectabil de colectare a produselor care vor fi revandute, nu-ti cere sa cedezi produsul muncii tale fara bani, producatorii de fotografie sunt platiti pentru diverse actiuni ce se executa asupra fotografiilor proprii.

Uneori, aceste site-uri de stoc de fotografie, adopta si metoda prin care afiseaza pe pagina fotografiilor tale anunturi publicitare al caror venit este impartit cu tine, in anumit procent.

Practic, webmasterii isi asigura, din astfel de depozite de fotografie, pozele de calitate de care au nevoie. De fiecare data cand o poza de-a ta este vanduta, vei castiga intre 0.2$ si 0.5$. De fapt, ceea ce vinzi este dreptul de utilizare al pozei tale.

Ori de cate ori cineva considera ca fotografia produsa de tine este demna de a fi inclusa intr-un site, o revista, sau orice altceva, va trebui sa plateasca pentru a o utiliza.

Ceea ce este interesant este ca acele depozite in care ti-ai depus fotografiile detin drepturile de autor pe deplin ale fotografiilor tale si ele permit vanzarea iar si iar a unei fotografii depuse intr-un site de stoc, situatie care iti poate asigura un flux de numerar continuu din revanzarea fotografiilor. Sigur, un pret de 0.2$/fotografie poate parea a fi putin, dar tinand cont ca acea fotografie se poate vinde de 100 de ori cu acelasi pret, parca se schimba situatia, nu ?

Vanzarea fotografiei de vacanta pentru printare si folosirea ei in mediul offline

Imaginile prezentate in scopul imprimarii au caracteristici specifice si, de cele mai multe ori, constituie rezultatul muncii fotografilor profesionisti.

Avantajul vanzarii pe Internet a imaginilor pentru imprimare deriva din faptul ca , fotografia este o marfa ce poate fi distribuita online dupa care, poate fi utilizata, apoi, in diverse domenii traditionale.

Imaginea distribuita de un fotograf dintr-un capat al lumii poate fi utilizata cu succes de un producator de calendare sau felicitari, spre exemplu, din celalalt capat de lume. Fotograful, astfel, ramane cu hobbyul sau si se dedica lui, fara sa-l intereseze utilizarea practica a fotografiei sau cheltuielile de printare.

Iata 3 site-uri faimoase printre producatorii de fotografie pentru imprimare :
Picassomio.com
Redbubble.com
Imagekind.com.

Afacere online cu fotografie in leasing

In afara de metoda de vanzare a fotografiei, mai exista metoda de a oferi fotografia cu drept de utilizare pe un termen anume si intr-un loc anume. Este metoda prin care asiguri un venit perpetuu din fotografiile tale de vacanta.

Vezi cum incepi o afacere online cu fotografie digitala in leasing si pasii de urmat.

Iti faci probleme ca esti incepator pe Internet si nu ai informatii suficiente pentru a castiga bani pe net din fotografiile tale de vacanta? Asigura-te ca ai toate datele despre cum castigi bani din fotografie achizitionand un ghid ca cel de mai jos, care te invata cum sa castigi bani din vanzarea fotografiilor pe Internet.

Se vinde la un pret acceptabil, ofera garantie de returnare, si inveti de la specialisti cum vinzi online fotografiile pe care le-ai fi facut oricum in vacanta ta.

Site-uri free de foto sharing

In trecut era destul de folosita metoda de stocare a fotografiei in mediul online si utilizarea sharingului de fotografie platit. Acum, datorita aparitiei site-urilor free de sharing de fotografie, chiar site-uri mari, ca shareapic, nu mai au obiectul muncii.

Dezavantajul utilizarii acestor site-uri free de sharing de fotografie poate fi acela ca, daca nu esti foarte atent la setari, te poti trezi ca fotografiile tale cu familia in vacanta au fost copiate de mii de ori si se intalnesc pe tot Internetul.

Doar amintesc aici 8 site-uri de foto sharing care ofera gratis gazduirea si sharingul fotografiei utilizatorilor lor:
Flickr.com,
500px.com,
pinterest.com,
facebook.com,
PhotoBucket.com,
SlickPic.com,
instagram.com,
Picasa.google.com.

Am amintit aici aceste site-uri free de foto sharing pentru acei incepatori care chiar nu si-au pus niciodata fotografiile de vacanta in mediul online. Oare mai sunt si din acestia ?

Chiar si daca, acum, oferi liber spre vizualizare fotografiile din vacanta ta, cred ca tot este indicat sa stii ca fotografia de vacanta este sursa de bani pe net. Asa ca nu te grabi sa oferi toate fotografiile gratis.

La un moment dat, fotografiile de vacanta pot fi paiul de care ai nevoie sa te agati ca sa nu te inneci.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP