Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Castigi bani din SMS si in Romania



Acum, ca si posesor de telefon mobil poti sa castigi bani din SMS si in Romania. Toti avem cel putin un telefon mobil si citim SMS-uri zilnic. De ce nu am castiga ceva banuti din asta ?

Toti avem cel putin un telefon mobil si citim SMS-uri zilnic. M-as fi mirat daca firmele nu ar fi profitat de acest lucru incepand sa-si faca publicitate si prin SMS. Dar mirarea mea azi a luat sfarsit. Acum, ca si posesor de telefon mobil poti sa castigi bani din SMS si in Romania. Sau, cel putin, vei putea castiga bani cu telefonul tau cat de curand. Si asta se va intampla cu cat mai repede vor accepta marile companii ca publicitatea prin SMS este o forma viabila de promovare a afacerii lor.

Sa castigi bani cu telefonul citind SMS-uri eu zic ca nu este nimic complicat. Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania si cu varsta mai mare de 18 ani isi poate transforma telefonul in sursa de venit suplimentar.

Fie ca te multumesti cu cupoane de reduceri, cu reincarcare de cartela telefonica, sau chiar cu bani cash, munca de a citi SMS-uri promotionale este totdeauna platita, asa ne asigura site-ul care pune la dispozitie acest nou mod de a castiga bani.

Ma bucur ca in spatele site-ului este o firma inregistrata care-si da toate datele de contact, ca m-am cam saturat de firmele secrete din Internetul romanesc. Sa speram ca vor avea succes cu noul tip de promovare , spre binele celor care vor sa castige ceva banuti cu telefonul mobil.

Nu va dau numele site-ului pentru ca vi l-as da degeaba. Nu va puteti inscrie decat pe linkul meu secret pe care vi-l pun AICI, daca va intereseaza aceasta oportunitate noua de a castiga bani cu telefonul mobil.

Dar, sa detaliem putin problema.

Poti incepe sa CASTIGI BANI DIN SMS CU TELEFONUL MOBIL doar cu invitatie de la un prieten. Din moment ce ai ajuns pe blogul lumis-detoatepentrutoti si imi citesti articolul, considera-ma prietenul nevazut care iti trimite INVITATIE PENTRU BANI DIN SMS CU TELEFONUL MOBIL, ACUM SI AICI .

Fii atent si confirma-ti adresa de email si numarul de telefon, altfel te inregistrezi degeaba in site.

Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi pe numarul de telefon cu care te-ai inregistrat, contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (3 centi).

Dupa inregistrare, contul tau personal din site va fi creditat in cateva minute cu 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR). Un bonus de 2 euro, gratis, la inregistrare, este destul de tentant, nu ?

SMS-urile primite iti ofera cele mai bune promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, si toate direct pe telefonul tau mobil. Poti oricand sa transferi mesajul prietenilor tai atunci cand vrei sa profite si ei de o oferta care i-ar putea interesa.

Spune-le prietenilor tai despre noua oportunitate de a castiga bani cu telefonul mobil si, ai ocazia sa castigi bani mai multi. Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (10 centi), numai pentru primul nivel de recomandare. Pentru acesta ia-ti linkul de referal, adica acel link magic , cum este numit in site, si debuteaza ca promoter pe Internet. Dezvoltati o afacere online din asta, nu te multumi doar cu ceea ce lucrezi doar tu insuti. Daca afacerea site-ului va prograsa (acum este doar la inceput ), ai sansa sa-ti construiesti o sursa de venit suplimentar pasiv. Imparte cu prietenii linkul tau de referal si vei fi rasplatit.

Cati bani castigi din SMS si cand ii poti retrage ne spune insasi site-ul cu pricina :

"Daca ajungi la un numar de credite in valoare de 5 Euro (adica 500 unitati de credit), vei putea sa-i folosesti pentru reincarcarea cartelei tale PrePaid (in cazul in care numarul de telefon cu care te-ai inregistrat in baza noastra de date corespunde unei cartele de tip PrePaid). Nu exista posibilitatea incarcarii unui alt numar de telefon decat acela folosit la inregistrarea ta.

Daca ajungi la creditul de 10 Euro (adica 1000 unitati de credit), poti sa alegi un voucher electronic sau poti sa oferi creditul cadou catre o alta persoana (voucher-ul va putea fi folosit numai intr-unul din magazinele partenere care accepta prin contract utilizarea acestora).

Pentru un credit de peste 20 Euro (adica 2000 unitati de credit), poti alege optiunea ridicarii banilor prin transfer bancar, pe baza datelor furnizate de catre tine si care vor fi introduse intr-un contract in conformitate cu legile fiscale aflate in vigoare, in Romania.

Vei fi notificat in mod constant, prin emailul de la inscriere, imediat ce ai ajuns la o suma minima compatibila efectuarii unei plati (fie reincarcarea cartelei tale PrePaid, fie voucher digital, transfer bancar). Plata va fi dedusa din creditul total castigat de catre tine in contul din site, iar orice credite restante vor ramane vizibile in cont si utilizabile pentru plati ulterioare. Situatia platilor, precum si numarul actualizat de credite sunt vizibile in contul tau personal."

Mai multe informatii de specialitate gasiti in site. Lumis va reaminteste doar ca, daca vreti sa castigati bani cu telefonul mobil, trebuie sa profitati de invitatia pe care o ofer AICI deoarece inscrierea se face exclusiv pe baza de invitatie.

Va doresc succes si sa castigati cat mai multi bani din SMS cu telefonul vostru mobil, este cazul sa mai produca si bani dragalasul de telefon, ca de consumat, sigur v-a consumat !

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Ești un iubitor de internet legitim de afaceri, individuale sau un investitor? aici este o oportunitate pentru tine pentru a obține un împrumut de la Marlin Credite Group Plc. Ne face o mare varietate de împrumuturi de la o mare varietate de clienti in mai multe scopuri diferite, cum ar fi achiziționarea de automobile și de cumparare mobilier nou, luând vocații de vis, sau exercitarea academic, construcții și clădiri noi case și birouri. Toate acestea pe o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Marlin Credite Group Plc este de încredere, eficient și cel mai minunat dintre toate, este că ea servește ca ajutor umanitar la nivel mondial.

    De ce nu contactati Marlin Credite Group Plc, astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea primejdie dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre ofertei noastre va rugam sa ne contacte cu detaliile de mai jos.

    E-mail: Marlincredits@financier.com
    Site-ul: WWW.Marlincredits.webs.com


    CEO: Kelvin Roland

    Cu stimă,
    Cu respect,
    Salutări.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP