Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum citesti e-book pe e-reader


Dispozitivele mobile pentru citirea cartilor electronice, acele e-reader, sunt dispozitive proiectate special pentru citirea de e-books. Ele satisfac nevoia de a inlocui multimea de carti sau documente pe care trebuie sa le luam cu noi in deplasari, cu un simplu dispozitiv electronic de dimensiuni reduse .

Cartile electronice se scriu in PDF. PDF este acum cel mai popular format de web, care poate fi folosit pentru orice, nu numai pentru carti electronice. Documente de afaceri, reviste digitale, chiar si fisiere personale, toate se scriu in format pdf.



Dar cititoarele mobile de documente si e-book sunt proiectate pentru un alt format de fisier, cu extensia epub. De aceea am considerat util sa va vorbesc despre dispozitivele mobile e-reader si formatele de fisier posibil a fi citite pe ele.

Despre epub vezi in articolul cartea electronica-info utile pentru incepatori.


3 dispozitive specifice pentru citirea cartilor electronice



1. E-reader de la Apple- iPad, iPhone, iPod

Toate documentele, inclusiv cartile electronice, se citesc relativ usor pe Ipad, datorita ecranului mare. Ipad este un e-book reader de la Apple in care grafica si textul arata bine. Cartile se adauga direct in dispozitivul Apple, din itunes, care v-am spus ca nu foloseste decat formatul epub. Deci, daca ai un Ipad si vrei sa citesti carti descarcate din iTunes, nu ai nici o problema.

Despre iPad, citeste in wikipedia . Poti vedea cum arata un astfel de dispozitiv, chiar la mama lui, Apple.

Dar, daca vrei sa citesti alte documente PDF de pe iPhone sau iPod, ele trebuie, pentru o buna citire, sa fie convertite in format epub.
Pentru convertirea pdf in epub, poti folosi un program gratuit de la pdfmate , un site grozav pe care l-am descoperit, si care iti ofera, gratuit, programe de convertire a pdf-urilor in epub.

Despre iPhone, vezi in Wikipedia, si in Apple. Despre iPod, vezi ce spun tot cele doua surse de informare.

2. E-reader de la Sony, Sony Reader

Sony Reader este o linie de cititoare de carti electronice fabricate de Sony . Acesta foloseste un document electronic de afisare dezvoltat de E Ink Corporation , este vizibil in lumina directa a soarelui, nu necesita puterea de a mentine o imagine statica, si este utilizabil in orientarea portret sau peisaj.

Sony vinde carti electronice pentru al sau Reader de la o biblioteca proprie de e-books.

Sony Reader sunt dispozitive mobile compatibile cu mai multe tipuri de fisiere digitale de publicare, nu numai epub.

Sony eBook Reader foloseste acum Adobe Digital Editions (un fel de Adobe Acrobat Reader), pentru ca sa citeasca fisiere PDF. Dar, ilustratiile colorate din e-books in format pdf, din carti sau reviste tehnice, apar doar in alb si negru. Pentru a remedia aceasta deficienta, cititorii utilizeaza convertirea fisierelor in epub. Pentru a converti PDF in epub pentru Sony Reader puteti utiliza instrumentul de conversie, gratuit, de la pdfmate.com.

3. E-reader de la Amazon, Amazon Kindle

Despre Amazon Kindle, citeste in wikipedia.

Platforma Kindle nu suporta formatul epub. Pentru a citi fisiere pdf pe Amazon Kindle, trebuie sa le convertiti in format text, (txt) . Aceasta solutie era de adoptat pentru editiile mai vechi de dispozitive cititoare de la Amazon.

Acum, aceste cititoare pot citi fisiere pdf, dar cu unele limitari. De aceea, utilizatorii de tablete Kindle pot trimite, in contul lor, fisierul pdf care nu-l pot citi in mod convenabil si el va fi convertit de catre Amazon.

Cu programe gratuite, oferite de pdfmate.com, puteti converti in txt, fara probleme, fisierul pe care nu il puteti citi, pe Kindle, pentru ca este in format pdf.

Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea despre cum citesti carti electronice pe e-reader specifice companiilor Apple, Sony, Amazon.

Mai departe, iti voi spune cum faci biblioteca portabila pe telefon cu Android, te-ar putea interesa.


Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP