Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti-cum sa nu pierzi bani in munca online


Daca esti printre cei curiosi care cauta inca solutii de facut bani online din de toate, si nu ai reusit sa-ti organizezi timpul astfel incat sa fii multumit la sfarsitul zilei de pasul inainte facut , inseamna ca, nu constientizezi faptul ca, de fiecare data cand pasul inainte nu a fost facut, tu pierzi bani.

Ma vad nevoita sa te anunt, cu regret, ca, asa cum se pot face bani din de toate, la fel se si pot pierde bani din de toate, pe Internet. Chiar si dintr-o organizare ineficienta a timpului, poti sa pierzi bani.

Pentru toti incepatoriii in munca pe Internet problema timpului devine presanta. Faptul ca ai in fata posibilitati de informare imense te poate sustrage de la obiectivul de baza si nu de putine ori poti constata cu dezamagire ca a mai trecut o zi in care nu ai realizat nimic concret.

Multitaskingul este o calitate de care nu toti beneficiaza, dar careia, de cele mai multe ori, toti suntem obligati sa-i facem fata.

De aceea, imi permit sa-ti pun aici 7 sfaturi utile pentru organizarea timpului care te-ar putea scoate putin din cercul in care te simti prins.


7 sfaturi utile pentru ca timpul petrecut pe Internet sa fie eficient



1. Lista "de facut" te scoate din haos

Concepe o lista cu tot ce ai de facut pentru a doua zi si nu uita , ca, 5 minute inainte de a dormi, sa treci prin ea. Subconstientul te ajuta sa gasesti solutiile pe care nu le intrevezi acum. Incepeti munca de dimineata cu lista in fata, iar activitatile mai grele abordeaza-le primele. Nu uita sa bifezi ca rezolvat orice ai terminat.

2. Utilizeaza cu intelepciune timpul si suprapune cat se poate de mult activitatile

Foloseste timpul suplimentar cu intelepciune-o deplasare necesara o poti utiliza pentru ca sa-ti pui ordine in ganduri, un timp de asteptare poate fi ocupat cu altceva util.

O calatorie mai lunga poate fi un timp bun de informare sau de efectuat temele, de pilda. Lasa facebookul si alte retele sociale pe un plan secundar atunci cand vrei sa faci bani online din job pe Internet !

Dar, daca ai un job chiar pe Facebook, asa cum ti-am amintit in cum faci bani din job online de top in 2012 atunci sfatul nu este valabil!

3. Ia notite despre informatii noi si nu le lasa uitate pe hartie sau pierdute in calculator

Revizuieste-ti notitele pe care le-ai luat atunci cand te-ai informat intr-o problema, este important sa-ti sedimentezi cunostintele chiar din momentul cand le-ai aflat. O amanare ar putea sa treaca neobservate informatii capabile sa-ti schimbe viata.

4. Lipsa de concentrare este dusmanul cel mai de temut al randamentului intelectual

Ia un pui de somn cand simti nevoia, iar o pauza de cateva minute in care iti ridici ochii din calculator si iti odihnesti privirea pe cer, pe iarba, sau pe un peisaj face mai mult decat ore intregi de "deconectare" petrecute pe Facebook. Incerc si eu sa te ajut cu un colt de iarba verde din gradina.


Cand esti bine odihnit puterea de concentrare este mai mare si, de cele mai multe ori ai nevoie sa-ti mearga mintea brici pentru a fi in top.

5. Un program de lucru anuntat tuturor te scuteste de numeroase neplaceri

Fa cunoscut programul tau de munca prietenilor si familiei care te pot distrage din program prin telefoane sau sarcini suplimentare. Informeaza-i despre orele intre care te pot suna, este cel mai bine si pentru tine si pentru ei.

6. Amanarea este primul pas spre esec

Nu amana lucrurile, orice sarcina amanata iti va da peste cap intreaga lista si totul poate deveni un calvar.

7. Recompenseaza-ti rezultatele , dar nu fi prea dur cu tine insuti.

Daca nu ai reusit sa impaci viata personala cu sarcinile de serviciu sau scoala fii constient ca si maine este o zi. Dar nu exagera cu asta, incearca sa te inscrii, de cele mai multe ori in program, daca vrei sa-ti primesti recompensa.

Invata sa fii propriul tau manager, sa iei decizii si sa te tii de ele.

Nu exista greseli, sunt numai lectii. Cresterea este un proces al incercarilor, erorilor si al experimentarii. Experimentele "ratate" sunt la fel de importante ca si cele care reusesc.

Sper ca ti-au fost de ajutor aceste 7 sfaturi utile pentru ca timpului petrecut pe Internet sa fie eficient atunci cand vrei sa abordezi Internetul ca un spatiu de lucru pentru munca online la domiciliu.

Cum sa nu pierzi bani in munca online de acasa organizandu-ti eficient timpul de lucru am vrut sa te invat astazi.

Daca am reusit sau nu, doar tu stii.

Daca ai si alte idei, lumis-detoatepentrutoti te invita sa le pui aici, spre binele tuturor. Primul pas in munca online este dificil pentru toti, dar poate fi depasit !

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP