Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Carte electronica-info utile pentru incepatori



Info utile despre carte electronica, epub, conversia fisierelor pdf pentru ca un e-book sa poata fi citit pe dispozitive mobile, sau cum castigi confort din Internet.

Cum citesti, si ce este o carte electronica, poate fi pentru unii floare la ureche. Pentru altii insa, incepatori pe Internet, este chiar o curiozitate. Eu acelora ma adresez, pentru ca lumis-detoatepentrutoti vrea sa cuprinda info utile, de toate, pentru toti incepatorii pe Internet.

Transpunerea cartilor in format digital, sau scrierea altora, direct in format digital, are ca rezultat cartea electronica, sau un e-book.

Va voi da acum informatii utile despre citirea cartilor electronice pe dispozitive mobile pentru ca este o alternativa buna de luat in seama si de bunici si mamici, nu numai de nepoti. Acum nu mai este vorba despre cum faci bani sau cum castigi bani din Internet, ci doar despre cum castigi confort din Internet prin utilizarea dispozitivelor mobile cititoare de carti electronice.


Intr-un dispozitiv mobil pentru citirea cartilor electronice, se poate inmagazina o adevarata biblioteca, si iata, acesta poate fi un motiv rezonabil pentru care, in casele tinerilor nu prea mai exista biblioteci pline de carte pe suport de hartie.

Alta data, va spuneam cum faci bani din vanzarea cartilor electronice scrise de altii, sau, va indemnam sa scrieti voi insiva carti electronice, si va spuneam cum castigi bani din carti electronice.

Cartile electronice se scriu in format PDF. Dar v-ati pus problema cum reusesti sa citesti o carte electronica pe un iPhone, de pilda ? Pe un display mic, un document pdf este aproape imposibil de citit. Pe un astfel de device care nu ofera posibilitatea de a mari imaginea sau a fixa latimea paginii, citirea fisierelor pdf nu este posibila in conditii cat de cat rezonabile. De aceea, un fisier pdf in care este scrisa o carte electronica, pentru a putea fi citit pe un dispozitiv mobil trebuie sa fie convertit intr-un fisier special, cu extensia .epub.


Ce este epub



Epub vine de la expresia "publicare electronica" si este extensia care se aplica formatelor de fisiere obtinute din convertirea fisierelor pdf, in care se scriu, de obicei, cartile electronice, intr-un fisier special conceput pentru citirea cartilor in format digital, citire care sa se poate face de pe orice dispozitiv mobil.

EPUB este proiectat pentru continut reflowable, ceea ce inseamna ca textul afisat pe ecran poate fi optimizat special pentru un dispozitiv cititor de carti.

EPub permite ajustarea, in mod corespunzator, a formatului de text afisat astfel incat textul se incadreaza in dimensiunea ecranului eReader . Puteti citi cu orice dimensiune de font pe care o alegeti.

EPub este, in mod exclusiv, formatul de carte electronica pe care iTunes il accepta.

Daca va intereseaza mai multe despre epub, puteti afla din wikipedia.

Pentru citirea cartilor electronice se utilizeaza mai multe dispozitive mobile special concepute pentru aceasta activitate. Ele se numesc, generic, e-reader, sau cititoare de carti electronice. Functie de firma care le-a creat si lansat pe piata, poarta denumiri specifice.

Apple si Steve Jobbs au un rol important in inventarea, modernizarea continua si punerea pe piata a dispozitivelor speciale de citit carti electronice.

In general, fiecare producator de dispozitive mobile de citit carti electronice dispune si de un magazin sau o librarie care contine zeci de mii de titluri de carti in format digital.

Interesant este ca nu toate dispozitivele mobile de citit e-book citesc acelasi format de fisier. Functie de etapa aparitiei lor, putem intalni cititoare ( e-reader ) care citesc fisiere text, altele fisiere epub, altele chiar pdf5, altele html. Cert este ca, datorita faptului ca fisierele pdf sunt cele in care se scriu cartile electronice, este nevoie de o modalitate de convertire a acestora in fisierele specifice fiecarui e-reader in parte.

Exista programe de convertire a fisierelor pdf in fisiere posibil a fi citite pe e-reader, gratuite sau platite. Aceste programe sunt puse la dispozitie, in general, de firmele producatoare de dispozitive mobile de citit carti in format digital. Pentru ca exista mai multe firme si mai multe cititoare de e-books, si programele sunt specifice.

Citeste mai departe, daca esti interesat, despre dispozitivele mobile de citit e-books. Cartea electronica inlocuieste rapid cartea pe suport de hartie, asa ca, trebuie sa stii si tu, chiar daca esti bunic, sau orice incepator pe Internet, info utile despre carte electronica si cum citesti e-book pe dispozitive mobile.

Despre cum citesti o carte electronica, pe dispozitive mobile specifice, numite e-reader, sau pe telefoane Android, tinerii, in general, stiu. Dar ei sunt ocupati, cu ale vietii valuri, si nu au timp sa-si impartaseasca, gratis, cu ceilalti, cunostintele. De aceea v-am destainuit, ce a aflat Lumis despre cum citesti carte electronica pe e-reader si cum faci, pe telefon Android, biblioteca portabila.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP