Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci pe telefon android biblioteca portabila


Se pot pastra mii de carti electronice intr-un telefon Android. Ce este mai placut este ca,intr-un telefon android poti lua cu tine toata biblioteca,oriunde te-ai duce.

Toti stim, sau cel putin banuim ca este foarte placut sa citesti fisiere PDF, in speta, carti electronice, pe telefoane Android, cum ar fi Samsung Galaxy Nexus, HTC Evo 3D, Motorola Droid, etc. Este ca si cum ti-ai pune toata biblioteca universitatii intr-o cutiuta si pleci cu ea, oriunde, fara sa te doara mainile ca o duci dupa tine.

Cand va vorbeam, intr-un alt articol, despre cum citesti o carte electronica pe diverse dispozitive e-reader, ma refeream la dispozitivele special create pentru o astfel de functie, de diferite mari companii, cum sunt Apple (iPad, iPhone, iPod), Sony (Sony reader), Amazon (Amazon Kindle).



Telefoanele Android sunt produse de diferite firme, nu constituie apanajul doar a uneia, au functia de telefon combinata cu cititorul de carti, si se bazeaza pe acelasi principiu : citesc cartile electronice direct in formatul pdf.


3 moduri gratis prin care poti citi carti electronice pe telefoane Android



Pentru a citi carti pe telefoane Android este necesar sa instalati pe telefon unele aplicatii specifice. Telefoanele Android citesc cartile direct in format PDF. Mai jos, va prezint 3 aplicatii pentru citit e-book pe telefoane Android, de care va puteti folosi fara rezerve.

Cum citesti pdf pe telefoane cu android si pe tablete

1. Adobe Reader pentru Android

Adobe Reader este modul traditional de a citi fisiere PDF.

Adobe Reader nu este de fapt un Ebook Reader, dar este PDF Reader. Aplicatia Adobe Reader pentru Android se poate utiliza pentru a citi carti electronice in format PDF. Adobe Reader este disponibil in Android Market. Acesta este dezvoltat de Adobe Systems, un dezvoltator de top in Android Market. Adobe Reader necesita 2.76 MB memorie, prin urmare, acesta poate fi un program mare pentru a fi instalat pe telefoanele Android.

Cu Adobe Reader pentru Android, se pot vizualiza fisiere PDF (eBooks PDF), se poate obtine acces la fisiere PDF criptate, se deschid fisiere pdf din e-mail. Textele sau imaginile din cartea electronica le vezi in stransa legatura cu functia zoom, poti cauta informatii folosind functia cautare in fisierul pdf, se poate copia un text selectat in clipboard.

2. EBookDroid

EBookDroid este, de asemenea, un cititor eBook gratuit pentru telefoanele Android. Si este, de asemenea, disponibil pentru download in Android Market. Este nevoie de 1.60MB memorie in telefon, mult mai putin decat aplicatia Adobe Reader pentru Android.

Acest PDF Ebook Reader ofera posibilitatea de a citi carti electronice cu text alb pe fundal negru, cu siguranta o proprietate buna pentru ochii care vor sa citeasca noaptea.

Acest EBookDroid Android este dezvoltat de EM DEV. Este o alternativa buna la Adobe Reader, daca telefonul vostru Android are o memorie interna mai redusa.

3. eBooks ePub

Pe telefoanele Android puteti citi cartile electronice si in format epub. Nu uitati de avantajele pe care le ofera formatul epub al cartilor electronice. Aveti doar de transformat formatul pdf al cartii in format epub. Puteti utiliza, din nou, acelasi convertor gratuit de la pdfmate.com, de care va spuneam.

Ce este epub, afli din articolul cu info utile despre e-book.

Sunt atat de incantata de ceea ce am gasit acolo, in pdfmate, ca va amintesc mereu de el. Daca aveti o alta solutie, o puteti folosi.

Biblioteca despre care vorbeam, in titlu, va puteti da seama, singuri , ca se poate face rapid. Fie va cumparati carti in format digital, fie cautati site-uri care ofera inca, in format pdf, cartile pe care voiati sa le cititi, si inca nu ati facut-o din lipsa de timp.

Calatoriile sunt un bun mod de a utiliza timpul cu folos, va spuneam si in articolul despre cum sa nu pierzi bani in munca online despre asta.

Si iata ca am reusit sa va spun, in mare, cum se citesc cartile electronice pe telefoane cu android. Am considerat necesar sa avem si astfel de cunostinte, daca tot ne intereseaza sa vindem sau sa scriem carti electronice.


Pentru ca informatia sa fie completa, despre telefoanele Android, te invit sa vizitezi macgasm.net, sa vezi o demonstratie video despre ce poate face un telefon android.

In ceea ce priveste scrisul cartilor electronice, sa stiti ca in pdfmate.com gasiti si un program gratuit necesar intocmirii cartilor electronice, pdfmerge, care va ajuta sa imbinati imagini si text pentru obtinerea cartilor electronice. Deci, mamicilor, pe care va invitam, in articolul despre cum castigi bani din carti electronice, sa faceti bani din carti electronice, iata o noua oportunitate de a intocmi gratis, o carte electronica.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP