Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Unde, cum castigi premii din sondaje online romanesti

Din sondaje online romanesti, in general, se castiga premii. De opiniile participantilor la sondaje online se folosesc multe companii, si, pentru a economisi bani, utilizeaza metoda sondajelor cu premii sau cupoane de reduceri pentru anumite produse.

Lumis-detoatepentrutoti vrea sa cuprinda informatii de toate pentru toti, asa ca, va prezint, acum, informatii utile despre unde castigi premii din sondaje online romanesti .
Nu am scris pana acum despre metodele de plata online prin premii sau cupoane de reduceri pentru ca, nu agreez solutia sondajelor online cu premii.

Dar, aceasta atitudine poate fi generata de granita dintre generatii, si, pentru ca sunt constienta de un astfel de motiv, va voi vorbi astazi despre sondaje online romanesti, cu premii, cu participare gratuita, desigur.

Inscrierea intr-un panel de sondaje online romanesc, este, de fapt, o incercare de a castiga venit suplimentar online, si sunt convinsa ca multi ar adopta-o cu mai mult interes daca rasplata ar fi in bani. Chiar si o suma mica, de bani, dar sigura, ar fi mai agreata decat premiile care se bazeaza pe trageri la sorti, chiar si bazate pe un soft de sortare.

Se incearca acum, lansarea unui astfel de panel, dar pentru ca am observat ca sunt prea multe balbaieli in site, ma feresc sa va spun ceva de el. Poate alta data.

Mi-am spus parerea personala pentru ca lumis-detoatepentrutoti este un blog, adica un fel de jurnal online personal, si nu ascund asta.

Trebuie sa-ti mai marturisesc, insa, ca, lucrez in astfel de paneluri de sondaje online, dar nu ma astept sa castig ceva, vreodata, pentru ca asa sunt eu, mai pesimista. Dar, stiu ca parerea mea, exprimata intr-un sondaj de opinie poate contribui la bunul mers al societatii, asa ca cedez gratuit ceva din timpul meu liber sondajelor online romanesti cu premii.

Dar, haideti sa va prezint 2 paneluri romanesti de sondaje online cu premii, in care lucrez, sau m-am inregistrat doar, si astept sa fiu solicitata, daca profilul meu va corespunde esantioanelor de respondenti care se vor crea.

2 locuri unde castigi premii din sondaje de opinie romanesti cu premii


1. Un site de sondaje online cu premii

In acest site de sondaje de opinie, in care, asa cum ne spune insasi site-ul, premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate prin tragere la sorti. Aceasta va fi realizata de un soft specializat. Modalitatea de tragere la sorti garanteaza sanse egale de castig pentru toti participantii la sondaje.

Daca intri zilnic si raspunzi la intrebarea zilei castigi puncte in plus. Castigi puncte in plus si din invitarea prietenilor de pe facebook sau twitter.

Cu punctele pe care le acumulezi, poti, fie sa-ti cumperi sanse in plus la castigarea premiului acordat pentru campania in curs, fie, sa-ti cumperi cupoane de reducere la cateva magazine online de renume, ca originals.ro, evomag.ro, etc. Discountul pe care il poti primi poate varia, in functie de firma, de la 3%, acordat de evomag, si 35% acordat de mazza.

Poti aduna puncte daca raspunzi la sondaj, daca prinzi sondajele blitz, daca raspunzi la intrebarea zilei, daca te loghezi in fiecare saptamana pe site, daca dai like paginii de Facebook a site-ului, daca inviti prieteni care se inregistreaza si lucreaza si ei in Ivox.

Acum, site-ul, are in derulare un sondaj despre alegerile locale, si vreau sa spun ca am fost chiar surprinsa cand am descoperit date concrete despre candidatii locali participanti la alegerile pentru primarii.

Asadar, daca vrei sa participi la sondaje online romanesti cu premii, iti recomand acest site romanesc de sondaje online cu premii.

Toti, mamici si bunici, , salariati sau someri, studentii, chiar si elevii pot gasi acolo un cupon de reducere pentru produsele lor preferate pe care vor sa si le achizitioneze din magazine online: bijuterii, electronice, jucarii cu telecomanda, produse de la Catalin Botezatu, de la originals, ce mai, gama de oferte este atragatoare, asa ca merita sa suporti un link de trimitere la site pentru care am aplicat scurtarea de url !

2. Raspunsul tau, daca il dai in o platforma de sondaje online cu premii care se adreseaza utilizatorilor romani de Internet si care sunt efectuate de eResearchcorp, iti poate aduce premii atragatoare.

Prin inscriere in site, pentru a oferi raspunsul tau, iti dai consimtamantul ca adresa ta de e-mail sa fie inclusa in lista de adrese de e-mail a site-ului.

Varsta minima a participantilor la sondajele online cu premii, este de 14 ani, asadar, toti elevii pot participa la sondaje online cu premii.

Despre sondaje si cum elevii pot face bani din sondaje online platite v-am mai spus, acum va spun unde castiga premii din sondaje online romanesti cu premii, toti, chiar si elevii.

Asadar, daca esti elev, mamica in concediu postnatal, casnica, student, pensionar sau somer, participa la studii interesante despre produse si servicii si castiga premii din sondaje online romanesti.

De fiecare data cand esti invitat sa participi la un studiu, primesti un e-mail care te invita sa participi la sondaj. In plus, gasesti acel sondaj si in contul tau din site, in meniul studii.

Fiecare participare la sondaj este recompensata prin puncte care se activeaza cand ai completat in intregime profilul tau din cont, deci, cand te inscrii intr-un site de sondaje online cu premii, completeaza-ti profilul.

Punctele pot fi folosite pentru a comanda premiile, care aici se numesc cadouri, si pe care, site-ul le propune tuturor celor care indeplinesc pragurile de premiere. Pragul minim de premiere este de 500 de puncte.

Cum castigi din raspunsul tau in sondaje online cu premii


Dupa ce ai acumulat puncte, le poti transforma in produse, vouchere de discount, vacante, bilete la concerte si spectacole, sau poti sprijini grupuri defavorizate prin donatii catre organizatii neguvernamentale.

Poti, pur si simplu, sa schimbi punctele castigate contra unor vouchere de participare la tombolele regulate organizate de site, sau iti cumperi sanse suplimentare la tombolele studiilor la care participi.

Concluzionand, iata ce premii poti sa castigi, functie de preferintele si nevoile tale, dar si functie de punctajul acumulat ca participant la sondaje online cu premii :

-bilete pentru evenimente, teatru, film, calatorii;

-produse electronice, electrocasnice si IT pe care le gasesti direct pe site;

-vouchere pentru magazine online pe care le poti folosi pentru orice produs doresti]

-sanse in plus in tombolele pentru premiile care se ofera la fiecare studiu;

- liniste sufleteasca datorita faptului ca poti dona valoarea punctelor tale unui ONG;

Asadar, daca te tenteaza sa participi la sondaje online romanesti cu premii, ofera raspunsul tau, este o optiune buna pentru intregirea listei de activitati platite pe Internet la care participi pentru a afla cum castigi premii din sondaje online romanesti

V-as fi scris si despre alte oferte de sondaje romanesti online cu premii, dar astept confirmari ale seriozitatii altor site-uri. Daca esti un incepator pe Internet si ai nevoie sa stii la ce ma refer, mergi in pagina esti important si afla informatii utile despre scam.

Deocamdata, singurul site romanesc de sondaje online, descoperit de mine si in care poti sa castigi bani din sondaje online platite, nu premii, este cel prezentat in articolul elevii pot face bani din sondaje online cu invitatie , iar pentru a va trimite o invitatie, va rog sa ma contactati prin pagina contact.

Si,nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o folosesti, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP