Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idee de afaceri online traznet si gunoiul din grajd



Desigur, te intrebi ce legatura are gunoiul din grajd si afacerea online. Cineva istet a avut curajul sa lege gunoiul din grajd cu afacerea online si a obtinut o idee de afaceri online traznet.

Sa nu-mi spuneti ca, sa vinzi, online, cu profit, un produs secundar obtinut din cresterea animalelor, care de obicei, se considera a fi chiar dezagreabil, si sa castigi bani online din vanzarea de balegar uscat nu este o idee de afaceri online traznita !


Idee traznita de afaceri online cu gunoiul din grajd


Despre afaceri online neobisnuite , am mai scris in lumis-detoatepentrutoti, dar ideea cu vanzarea online a gunoiului din grajd mi se pare mai mult decat neobisnuita !

O femeie, fermier din California, pe nume Anie Haven, inca din 2005, a avut aceasta idee de afacere online traznita.

Afacerea cu vanzarea, pe Internet, a gunoiului de grajd uscat, in pungulite mici, ca si ceaiul, a prosperat an de an, profitul crescand cu 30% anual. De altfel, chiar asa se numeste produsul, CEAI DIN GUNOI DE GRAJD USCAT.

Parca si la noi sunt o multime de crescatori de animale, nu ? I-am intalnit de multe ori, in diferite ipostaze, una din ele fiind si cea din fotografia de mai jos, fara bani, insa !


Magazinul online prin care, Anie Haven, vinde produsele sale din gunoi de grajd uscat nu este deloc sofisticat, si pentru ca sa te convingi de ceea ce iti spun, mergi si il viziteaza, poate ca te convingi si tu ca se pot face magazine online rentabile mult mai simple decat cele ce au invadat, acum, Internetul romanesc.

Sa castigi bani online, cu succes, se poate si din vanzarea unui produs propriu original, ca si ceaiul din balegar uscat, nu numai din vanzarea produselor electronice, sau a produselor fashion ale marilor companii. (Sper sa nu se simta nimeni deranjat ca am utilizat un cuvant neaos romanesc, ca balegar !)

Toate gospodinele care sunt pasionate de cresterea florilor, chiar daca locuiesc la bloc, tot ar cumpara o punguta de ceai cu ingrasamant natural pentru iubitele lor flori !
Trandafirii, in magazinul online de care va vorbesc, se bucura de o atentie speciala, avand un ceai numai lor destinat.


Ideea este ca trebuie sa aveti asigurata materia prima, adica... balegarul ! In plus, trebuie sa faceti niste incercari, pentru stabilirea retetei, dar sunt sigura ca batranii nostri detin retete perfecte !

Vi s-a facut greata sau va gadila pe la nas, atunci cand auziti cuvantul balegar ? Probabil ca da, pentru ca, sunt putini acum, la noi, din cei care au aceasta materie prima fara bani, si, in acelasi timp, dispun de retea de Internet. Dar daca esti printre cei care posezi cele doua lucruri esentiale ale acestei idei de afaceri traznite, de ce nu ai folosi-o si tu ?

Daca ai lamai, fa limonada !

De alfel, v-am mai spus ca orice lucru merita sa fie vandut daca are potentiali clienti. Chiar si cel mai idiot lucru merita sa fie oferit spre vanzare, atata timp cat exista cumparatori.

Trebuie doar sa fii curajos si sa iesi din tipare. Foloseste Internetul si posibilitatile oferite de el, doar asa iti vei schimba viata.

Castigi bani online cu gunoiul din grajd, nu-l mai arunca fara sa-l valorifici. Este o idee de afaceri online traznet sa faci bani pe Internet vanzand gunoiul din grajd !

Lumis-detoatepentrutoti iti ureaza succes si, sa nu uiti ca, intotdeauna, cei care sunt foarte hotarati sa reuseasca, gasesc un drum. Cei care nu sunt foarte hotarati, gasesc o scuza.


Iar daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului. Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP