Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum castigi bani online din scurtare de url in Adf.ly



De toate pentru toti are Internetul. Pentru incepatorii in bani online, chiar sunt ciudate unele metode de a castiga bani din munca pe Internet. Scurtarea url-urilor lungi poate fi transformata in activitate platita pe Internet daca ai informatii utile despre cum se castiga bani din scurtarea url-urilor .

Scurtarea url-urilor, enervant de lungi uneori, a aparut ca si necesitate in munca pe Internet. Ea a fost inventata pentru retinerea mai usoara a url-urilor lungi, dar si ca metoda de mascare a linkurilor de afiliat. ( Despre link de afiliat si ce este un program de afiliere gasiti informatii utile in multe articole despre bani din afilieri din blogul lumis-detoatepentutoti. )

Dar, cum orice munca online se poate transforma in activitate simpla de facut bani, nici scurtarea url-urilor nu a ramas netransformata in afacere online profitabila de catre inventivii utilizatori de Internet, si de catre marketerii online, deopotriva.

Nu in toate site-urile care ofera unelte de scurtare a url-urilor se pot castiga bani. V-am spus, ca, la inceput, scurtarea url-urilor a fost impusa de o necesitate, alta decat aceea de a castiga bani online.

Chiar si Google are o metoda de scurtare a url-urilor lungi. Nu trebuie decat sa te loghezi in cont, sa introduci url-ul lung al oricarei pagini web in casuta afisata, si obtii un url scurt, de genul goo.gl/oIkjY .

In oricare alt site care ofera o unealta de scurtare a url-ului, se procedeaza identic. Vei obtine un url mai scurt, numai bun de transmis pe e-mail sau prin messenger. Deci, ce faci : plasezi url-ul pe care il vrei scurtat, in casuta afisata, dai enter, si obtii un url scurt; iei rezultatul pe care il obtii, cu copy, si ii dai paste acolo unde vrei sa il plasezi.

Sincera sa fiu, chiar si eu, Lumis, in perioada mea de incepator in descoperirea tainelor Internetului, ma tot intrebam la ce sunt bune url-urile scurte. Pentru cineva mai putin avizat, scurtarea url-urilor poate parea o operatie mai putin utila sau chiar pierdere de vreme, din moment ce un simplu copy-paste iti rezolva problema indiferent cat de lung ar fi url-ul.

Daca iti faci un cont in site-urile care ofera unelte pentru scurtarea url-urilor poti urmari indeaproape comportamentul cititorilor sau a destinatarilor e-mailurilor tale. Ganditi-va cum ar fi ca acele url-uri trimise prin e-mail sau postate pe Facebook sa fie niste linkuri de afiliat prin care vinzi ceva !

Chiar si twitter foloseste o metoda de scurtare a url-urilor prin bit.ly.com , mai ales ca, in twitter, fiecare mesaj postat are un numar impus de caractere, si, deci, un url prea lung ar putea depasi numarul admis de caractere !

Foarte cunoscut, pentru scurtarea url-urilor este tinyurl.com , care ofera chiar si un cod pentru instalarea unei astfel de casute pe site-ul/blogul tau. Casuta de scurtare a url-ului oferita de tinyurl com o puteti gasi si voi in pagina secrete divulgate-utile, unde mi-am propus, de acum incolo, sa va pun mai multe informatii utile, unelte necesare, si secrete divulgate despre munca pe Internet.

Ce bine ar fi daca toti ne-am ghida, in viata, nu numai dupa castiguri in bani, ci si dupa citatul din Ennius, care spune ca "Omul care arata cu placere calea celui ratacit, face ca si cum ar aprinde o lumina din lumina sa; oare lumineaza mai putin pentru tine, daca ai aprins din faclia ta si pe a altuia?" !

Ideea este ca, scurtarea url-urilor este o practica mult folosita pentru mascarea linkurilor de afiliat. Chiar si clickbank ofera o astfel de posibilitate pentru afiliatii sai.

Mai pe la inceputurile activitatii mele tot vedeam ca pe bloguri au intrat site-uri ca bit.ly , goo.gl , si nu intelegeam ce se intampla. De aceea scriu aici despre scurtarea url-urilor , pentru ca tu, ca incepator, sa afli si aceste informatii utile despre scurtarea de url-uri folosita in munca pe Internet.

Interesant este ca, in site-urile cu plata pentru scurtarea url-urilor, puteti scurta orice url pe care vreti sa-l trimiteti prin e-mail, sa-l plasati in retele sociale, ba chiar si in comentarii sau articole pe bloguri. Nu are importanta de unde luati url-ul pe care il scurtati. Indiferent unde l-ati gasit, pe Internet, si credeti ca prezinta interes informatia la care duce, acel link constituie o sursa potentiala de venit suplimentar pentru voi.

Un site aparte de scurtare a url-urilor, din care se pot castiga bani din scurtare de url , pe Internet, este adf.ly.


Cum se castiga bani in adf.ly, din url-uri scurte ?



In Adf.ly este combinata functia de scurtare url cu aceea de a afisa reclame din care se pot castiga bani. Atunci cand cineva viziteaza un link scurtat cu adf.ly, el va vedea, mai intai, timp de 5 secunde, o pagina cu un anunt publicitar. Apare apoi in dreapta sus, un buton "skip", si cand se face click pe acel buton, vizitatorul intra in site-ul unde voia, initial, sa ajunga. Sigur, pentru cel care a utilizat astfel de strategie este profitabil, pentru ca se pot castiga bani din scurtarea url-ului si promovarea linkului scurt prin diferite metode de marketing online. ( fiecare vizualizare a unei astfel de reclame iti poate aduce bani in cont ).

Despre vizitatorul obligat sa inghita reclama care i se serveste agresiv, nu spun nimic, numai ca nu mi-ar place sa fiu in locul lui. ( O astfel de reclama interstitiala, se practica si de site-uri de la noi, si probabil ca se castiga bani frumosi de catre cei care o folosesc pe site-uri ).

Asa ca, daca ai fost vreodata bulversat de aparitia unei pagini cu reclama plasata intre doua linkuri pe care ai vrut sa le accesezi, sa stii ca asta se intampla: ti se serveste o reclama, ca, doar, daca ai avut timp sa intri in acel site, trebuie sa ai timp si sa vezi reclama, si, poate, poate, devii un client al respectivei firme ! Nu sunt de condamnat, chiar si cel mai idiot lucru merita sa fie oferit spre vanzare, atata timp cat exista cumparatori .


Cati bani castigi dintr-o activitate de scurtare a url-urilor, in adf.ly ?



Nu castigi un sac de bani, fii sigur ! Dar, poti face venit suplimentar online.

Adf.ly spune ca face fifty-fifty venitul generat din publicitate, cu lucratorii sai. Dar , veniturile, de fapt, depind de cati advertiseri sunt prezenti in retea la un moment dat si de locatia geo de unde se dau clickuri. Este necesar sa castigi clickuri din USA, daca vrei sa faci mai repede bani online.

Adf.ly are forum, dovezi de plata, este online din septembrie 2009.

Exista o suma minima de plata, la 5$, prin paipal sau alertpay, devenit, acum, payza.

O oferta buna oferita de munca online in adf.ly este aceea ca,


Poti castiga bani din afaceri online simple, in adf.ly



Se pot castiga, in adf.ly, comisioane de 20% din castigurile referalilor, pe viata, ceea ce nu este de neglijat. Si ganditi-va ca toti vrem sa castigam bani online din orice, chiar si din munca referalilor, ca doar nu le-am oferit degeaba pontul, nu ? Deci, va invit sa va inscrieti, de aici in adf.ly.

V-am tot spus, si repet din nou, ca, pe Internet, tot timpul trebuie sa fii constient ca un link de afiliat te scoate din ipostaza de lucrator si te duce in aceea de om de afaceri online simple !

Lumis, azi, ti-a prezentat, in blogul lumis-detoatepentrutoti, ( daca ai uitat cumva unde ma gasesti ), cum se castiga bani din scurtarea url-urilor . Sper ca aceste informatii utile despre url-uri scurte sa-ti fie de folos.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului.

Un comentariu:

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP