Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Unde castigi venit suplimentar online cu urechile


Pe Internet, banii se pot castiga din de toate. Pentru toti se gaseste cate ceva atragator. Sa castigi venit suplimentar online cand asculti muzica noua, este o metoda incantatoare pentru urechile multor ascultatori de muzica online.

Sa castigi venit suplimentar online doar ascultand muzica noua si spunandu-ti cinstit, parerea, despre fiecare melodie, este o activitate platita pe Internet foarte placuta, nu credeti ?

Toti ascultam muzica online. Intotdeauna, sa recunoastem, ne alegem cu grija, melodiile. Iar daca este o melodiie noua, o intoarcem pe toate partile si o calificam rapid. Hotaram, cu siguranta, daca o vom mai asculta sau nu, daca ne-a gadilat in mod placut urechile, sau doar am pierdut timpul si ne-a tulburat linistea.

Toate aceste reactii ale noastre sunt cautate de cei care au compus si se pregatesc sa lanseze melodiile noi. Ei sunt dispusi sa plateasca bani pentru a se pune la adapost de reactiile negative ale fanilor aparute atunci cand nu se mai poate face nimic, adica dupa lansarea melodiei.

Ca orice companie care este in faza de lansare a unui produs, si artistii muzicieni dau importanta feedback-ului publicului lor, cu precadere, interesandu-i reactia fanilor pe care nu vor sa-i piarda. Se organizeaza, din aceasta cauza, pe langa auditii online, in site-uri specializate, printre auditori, adevarate sondaje, astfel incat tot ce este de reparat sa fie reparat inainte de lansarea propriu zisa.

Si, ca orice sondaj care se respecta, trebuie sa ofere o recompensa respondendentilor.

Va prezint acum un loc, pe Internet, unde nu sunteti recompensati cu premii, ca in sondaje romanesti cu premii ci, chiar castigati bani din ascultarea melodiilor care va plac, bani care pot constitui un venit suplimentar online satisfacator pentru un buzunar caruia ii plac banii.

Astfel de site-uri, in care castigi bani din ascultarea melodiilor propuse spre recenzare, sunt o adevarata placere pentru cei carora le place sa asculte muzica noua, sa fie la curent cu tendintele si cu posibila aparitie a unor noi nume in muzica.

In articolul despre Slicethepie, asculti muzica si faci venit suplimentar online v-am vorbit in detaliu despre cum se castiga venit suplimentar online in site-urile care platesc pentru recenzarea melodiilor.

Un alt site in care poti asculta muzica noua, de calitate, si in care, pasionatii si priceputii in ale muzicii, cu ale lor urechi formate pentru muzica, pot castiga venit suplimentar online, este Music Xray.

MusicXray.com este site-ul in care puteti castiga bani din ascultarea pieselor muzicale si notarea performantelor lor. Paid to listen, sau platit pentru a asculta, astfel se numesc asemenea activitati platite pe Internet .

MuzicXray ofera fanilor de muzica posibilitatea de a participa la focus-grupuri . Se castiga bani pentru ascultarea muzicii si pentru a oferirea unui feedback artistilor.

Participantii la munca din muzicXray influenteaza prin raspunsurile lor, deciziile artistilor profesionisti din domeniul muzicii. Ca fan al unui artist, ei pot descoperi piese muzicale noi, pe care, au posibilitatea de a le asculta inaintea celorlalti fani.

Plata acordata pentru fiecare melodie ascultata, creste, pe masura ce lucratorul in muzicXray isi demonstreaza maiestria si obiectivitatea in calificarea melodiilor. Banii primiti pot fi, sau 5 centi pentru o piesa muzicala recenzata atunci cand esti pe nivelul de baza al calificarii, sau, poate ajunge la 50 de centi pe melodie, pentru rangul cel mai inalt de calificare.

Pragul minim de plata este de 20 de dolari, iar banii se primesc prin paypal.

Deoarece am considerat ca, a castiga bani pe Internet dintr-o activitate atat de distractiva, ca si ascultatul melodiilor noi poate fi atragatoare pentru multi, nu am putut sa nu-ti amintesc despre Muzic Xray si oferta sa. Tu singur hotarasti daca activitatea este sau nu pentru tine, daca venitul suplimentar online castigat din recenzarea muzicii noi iti place sau nu.

Daca te intereseaza metoda de a castiga bani online din ascultarea melodiilor, viziteaza si articolul despre slicethepie, este o informatie utila din acelasi registru, prin care afli despre alt site in care poti face bani online desfasurand aceeasi activitate placuta de recenzare, pe bani, a pieselor muzicale noi.

Asadar, daca iti place muzica noua, si, tot asculti muzica pe Internet, te invit sa fii istet si sa castigi bani din ascultarea si recenzarea muzicii noi . Un venit suplimentar online castigat in aceste conditii, pentru toti pasionatii de muzica, vine ca un ban in plus castigat dintr-o activitate cat se poate de placuta si in care, urechile tale vor avea rolul principal !

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia . Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP