Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani din Google Adsense si opinii,fara blog propriu



V-am mai spus ca exista posibilitatea de a castiga bani online cu anunturi Google Adsense fara sa ai un blog sau site propriu. Trebuie doar sa gasesti acele site-uri care ofera partajarea veniturilor din anunturi Google Adsense. Deoarece metoda de a castiga bani online din anunturi Google Adsense fara sa detii un blog propriu este foarte buna pentru a castiga venit suplimentar online pasiv, continui seria prezentarii unor astfel de activitati platite pe Internet.

Am gasit doua site-uri care ofera sharing de venituri produse prin afisarea anunturilor Google Adsense, site-uri care imi dau impresia ca sunt interesante si nu cer multa dexteritate. Si, dupa cum stiti, mi-am impus sa nu pastrez secrete, asa ca vi le spun si voua.


Mi se pare interesanta ideea , si, daca aveti nevoie sa va faceti cunoscute opiniile, o puteti face in site-uri de exprimare a opiniei din care puteti obtine venituri suplimentare. Aceste site-uri de evaluare a orice, va ofera posibilitatea de a obtine venit suplimentar online din anunturi Google Adsense, pe langa satisfactia de a va exprima opinia despre importanta unui anume produs, site web, idee, etc.

Sa va mai spun un secret: lucrul in astfel de site-uri cu utilizatori preponderent din tari precum USA, Canada, si altele asemanatoare lor, (ca sa nu detaliem aici), este foarte rentabil pentru ca altfel se plateste un click pe un anunt al unui utilizator din acele tari,si cu totul altfel, clickul unui utilizator de Internet dintr-o tarisoara mai putin importanta ca si a noastra !

Ideea este ca si aici, in astfel de site-uri de opinii, cand scrii recenzia, trebuie sa te orientezi bine asupra titlului si a cuvintelor cheie utilizate, pentru ca acele anunturi adsense apar functie de continutul paginii. Daca nu stii despre ce vorbesc, citeste mai multe despre Google Adsense- venit suplimentar cu blogul.

Va spuneam ca prin lucrul in astfel de site-uri de opinii se genereaza venit pasiv.

De ce si cum se genereaza venit pasiv ?

Se genereaza venit pasiv pentru ca, odata ce ti-ai creat niste pagini in acel site, tot timpul pe ele se vor afisa anunturile tale Google Adsense. Si daca au avut un subiect interesant vizitatori vor fi si azi, cand il publici, si peste un an, cand apar altii interesati de subiect. Important este ca acele site-uri sa nu isi schimbe politica de sharing de venituri si tu sa stii sa-ti pastrezi corect contul Google Adsense !

Despre cum sa-ti pastrezi contul de Google Adsense te poti informa si singur, fiecare din aceste site-uri te informeaza. Poate o voi face si eu, intr-un alt articol.


Bani din evaluari de produse si Google Adsense in rateitall.com


Rateitalll.com este un site in care puteti evalua orice vreti si vi se pare demn de o clasificare. Pentru orice se stabileste gradul de succes la public.

In rateitalll.com, opiniile pe care vi le exprimati pot fi despre orice va trece prin cap. Va puteti exprima opiniile despre filme, celebritati, jocuri, Internet, calatorii, mancare, sanatate, poezii, animale, arta, orice. Chiar si opinii despre tigari si de ce va plac sau nu, despre ce nume sa alegeti pentru catelul vostru pot constitui subiecte de discutii care va pot aduce bani.

Opiniile exprimate sunt scurte, si, important este sa starneasca interesul celorlalti membri ai site-ului, pentru a le atrage comentariile . Cred ca va dati seama ca trebuie sa aveti cat mai multi vizitatori pe paginile voastre pe care se vor afisa anunturile Google Adsense, nu ?

Nu va temeti ca nu aveti despre ce scrie, toate brandurile internationale pot fi vizate ! Pentru firmele recenzate de catre utilizatorii site-ului evaluarile conteaza. In plus, si pentru voi, ca si utilizatori ai produselor respective este importanta informatia. Daca citesti o evaluare negativa despre un produs, nu l-ai utiliza cu reticenta ?

Banii care va revin din partajarea veniturilor produse de anunturile Google Adsense, in rateitall.com, reprezinta 50% din totalul veniturilor generate de paginile voastre, deci se face fifty- fifty.

Ce activitati simple puteti indeplini in rateitall ?

1. Scrieti o recenzie despre ce vreti;

2. Creati o lista de produse pe care le propuneti pentru recenzare;
3. Adaugati un produs pentru listele deja existente;

4. Creati un profil de utilizator;

Daca stam sa ne gandim putin, la baza activitatii tot scrierea de articole, este baza ! A propos, daca vrei sa gasesti un job bun ca si scriitor de articole pe web, nu ignora bannerul de la sfarsitul articolului !

Cateva sfaturi simple pentru incepatorii scriitori de articole mi-am permis si v-am dat alta data, in blog.


Bani din evaluari de produse si Google Adsense in best-reviewer.com


Best-reviewer.com ofera posibilitatea de a scrie tu insuti o lista de 10 caracteristici de top pentru un anume subiect.
Best-reviewer.com este simplu si distractiv de utilizat.

Reviewer.com are, ca si caracteristici de baza :

1. Lucrul consta in scrierea de recenzii, adica scrii articole prin care evaluezi un anume subiect;

2. Nu exista restrictii geografice, sau, cel putin, asa suntem asigurati;

3. Castigi bani din anunturile Google Adsense afisate pe paginile tale. Esti platit direct de Google Adsense, iar procentul de castig care iti revine este de 100%.

Cea mai buna informatie:

In best-reviewer.com, odata ce v-ati inscris, primiti link de afiliat. Recomandarii tale i se afiseaza , pe pagini, anunturile tale Google Adsense.

Atentionare :

Nu te grabi sa te inscrii daca nu ai cont Google Adsense. ID-ul tau specific, pe care il primesti din inscriere, este cerut inca de la inregistrare.

Am descoperit, chiar, si cateva directii pe care trebuie sa le iei in seama atunci cand vrei sa castigi bani din opinii si Google Adsense pe astfel de site-uri de recenzii.


Pasi importanti de urmat pentru a castiga bani din site-uri de recenzii


1. Faci o lista de site-uri, care ofera informatii despre ceva anume, de exemplu, bani online;

2. Faci, apoi, o descriere scurta a fiecarui topic din lista;

3. Scrie recenzii pentru fiecare punct din lista;

4. Promoveaza-ti lista;

Din articolele moduri de promovare a linkului de afiliat si promovare blog, va puteti inspira.

5. Puneti titluri corespunzatoare listelor pe care le intocmiti;

Titlul este cel care atrage vizitatorii. Citeste mai multe despre cum trebuie sa scrii un articol pentru web, te-ar putea ajuta. La fel, si aici gasesti sfaturi utile despre cum sa scrii articole pentru web.

6. Fii istet si adauga primul produse noi la listele deja existente;

7. Fa legaturi intre liste, este important sa ai linkuri utile pentru cititori;

8. Scrie comentarii utile;

Citeste cum sa faci comentarii utile pe bloguri, ti-ai putea face o idee cum se fac comentariile, in general.

Ar mai fi multe lucruri de adaugat, dar te las sa le descoperi singur. Este mai excitant cand descoperi singur, nu crezi ?

Lumis-detoatepentrutoti incearca doar sa-ti prezinte cat de multe si variate sunt activitatile de munca online pe care le poti aborda. Asta ca sa intelegi ca Internetul si munca pe calculator poate fi si pentru tine o solutie de rezolvare a problemelor de bani. ( Nu spun financiare din cauza de ...articol pe web ! )

Job scriitor de articole pe Internet


Iar daca ajungi la concluzia ca iti place ideea de a castiga venit suplimentar pasiv din site-uri de sharing de venituri din Google Adsense, citeste si despre cum faci bani din intrebari si raspunsuri, este o alta activitate care iti ofera posibilitatea de a lucra in astfel de site-uri de sharing de venituri Google Adsense.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte si cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin email, informatia ! Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului daca accesezi butonul share, de sus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP