Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Afaceri online din hobby-uri simple,pentru mamici si bunici


Toti avem hobby-uri. Sa castigi bani din afaceri online folosindu-te de hobby-ul tau este activitatea care iti poate oferi cele mai pretioase castiguri. Este tipul perfect de castig online pentru mamici si bunici.

Stim toti ca nu totul consta in fericirea de a-ti asigura bani. Si cat de placuta poate fi perioada de timp pe care ti-o petreci ocupandu-te de hobby-ul tau !
Atunci cand lucrezi cu pasiune este imposibil sa nu iasa ceva deosebit. Foloseste-ti puterea hobby-ului si intra in afaceri online simple !


Magazine online gratis cu produse handmade



Multe mamici si bunici inca mai practica lucrul de mana. Acum , produsele de acest gen se numesc, conform alinierii cu cerintele vremii, , handmade. Produsele handmade sunt cautate de anumiti clienti si pot constitui o metoda de a castiga bani.

Dar..ce au aceste activitati cu banii online ?

Iti spun acum: se pot creea magazine online, gratis, cu produse handmade. Iata cum , din era bunicii am ajuns in era nepotilor si a Internetului !

Afacerile cu magazine online gratis in care poti sa vinzi produsele tale proprii sunt o modalitate de a-ti transforma rezultatul hobby-ului in bani.

Sigur, sunt multi designeri profesionisti care folosesc metoda de a castiga bani pe Internet cu produsele proprii, folosind magazinele online gratis. Dar tu,mamica sau bunica, lucrezi de cand te stii lucru de mana. Si te poti compara cu multi dintre cei scoliti.

In plus, de roadele hobby-ului tau, beneficiaza, gratis, toti nepotii si copiii vecinilor. De ce nu ai utiliza si tu deschiderea pe care o ofera Internetul ? Si tine cont, nu te limita la tara ta ! In alte tari sunt apreciate mult mai mult produsele tale.

Bani online din produse handmade

In anul 2011, una dintre afacerile de succes a fost considerata o afacere din Londra in care sunt angajate bunicute care tricoteaza de mana, produse identice cu ceea ce faci si tu ! Regret ca nu mai am linkul acelui articol. In orice caz, era intr-o publicatie de rasunet din SUA.

In magazinele online gratis , oferite chiar de firme de aici, din tara, poti vinde produse handmade lucrate de tine, materiale pentru mestesugarit sau lucruri mai vechi de 20 de ani, adica vintage.


Afacere online cu lucru de mana. Ce trebuie sa stii



1. Hobby-ul prin care executi produse handmade pentru vanzare online cere intotdeauna autoperfectionare si creativitate. Chiar daca magazinul online il primesti gratis, produsele trebuie sa fie de calitate pentru a - ti atrage clienti. Asa ca, nu te grabi sa adaugi produse (numarul permis este limitat) pana cand nu vizitezi magazinele celorlati ca sa iti faci o idee despre tot.

2. Vanzarea online are o caracteristica specifica : produsul trebuie prezentat prin mijloace media, fotografie sau film. Asadar, trebuie sa fotografiezi in ipostaze cat mai atragatoare produsul hobby-ului tau pentru a-i scoate in evidenta toate calitatile. Gandeste-te, daca ai fi cumparator, cam ce ai vrea sa vezi mai atent la produsul pe care vrei sa-l cumperi ?

3. Afacerea online cu produse handmade incepe cu inscrierea in acele platforme care iti ofera magazin online gratis. Nu este necesar decat sa urmezi pasii de acolo si ai magazinul tau online gratis.

4. Lucrul tau de mana a devenit produs handmade, acum ! Adauga produsele handmade in magazinul tau online. Nu te ingrijora, nu este nimic complicat. Si sa nu crezi ca produsele se adauga faptic, ca la un magazin obisnuit ! Aici adaugi o fotografie a respectivului produs . (Scuze avansatilor, aici vorbim si cu incepatorii in munca pe Internet, inclusiv bunici !)

5. Cand iti deschizi un magazin online cu produsele propriului tau hobby, trebuie sa fii constient ca trebuie sa te ocupi si de livrarea marfii. Asadar, va trebui sa primesti comanda si sa expediezi coletul direct la cumparator.

Nu ai nevoie de cunostinte de programare. Si chiar daca te lovesti de cateva notiuni specifice, le poti invata. Inca exista forumuri, bloguri, unde ti se poate raspunde la intrebari gratis. Un nepot sau un vecin mai scolit in ale calculatorului te poate ajuta si el.

Important este sa fii constient ca Internetul este pentru toti, chiar si pentru mamici si bunici !

Iti ofer acum, doua locuri unde gasesti gratis, magazin online pentru hobby-ul tau simplu prin care produci lucru de mana:

a. Breslo.ro

Breslo este o comunitate de oameni care au aceleasi preocupari ca si tine. Iti ofera magazin online pentru produsele tale, dar si sfaturi si sprijin in constituirea magazinului.

b. Crafty.ro

Crafty se recomanda singur astfel :

"Crafty este mai mult decat un magazin online, este un marketplace handmade!
Aici gasesti produse handmade unicat apartinand celor mai talentati designeri romani."

Asadar, iata ca se gasesc solutii pentru bani online si pentru mamici si bunici care au ca hobby lucrul de mana.

Hobby-urile sunt multe, si pentru toate se gasesc modalitati de a le transforma in bani castigati pe Internet. Trebuie sa vrei, doar !

Chiar si fotografia poate fi un hobby al mamicilor sau bunicilor, din care se pot castiga bani online. Despre Cum si unde se fac bani pe net vanzand fotografii am vorbit alta data, in blog.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte si cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin email, informatia ! Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului daca accesezi butonul share, de sus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP