Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Unde faci bani din intrebari si raspunsuri pe Internet



De toate pentru toti se gasesc pe Internet. Sa castigi bani din intrebari si raspunsuri este o metoda pe care nu o aplica toti, dar din care, unii reusesc sa faca bani online. Cu siguranta ati gasit, pe Internet, numeroase forumuri sau retele sociale in care puteti primi raspunsuri, gratis, la intrebarile voastre. Poate ca si tu ai fost tentat sa raspunzi la intrebarile altora, sta in firea lucrurilor sa ne oferim ajutorul celor ce il cer. Dar, stii tu , dragul meu incepator, ca , poti sa castigi bani din intrebari si raspunsuri, pe Internet ? .

Pe Internet poti sa castigi bani din ceea ce tu stii si altii nu. Cunoasterea amanuntita a unor lucruri te face expert in acel domeniu si astfel poti oferi raspunsuri bine documentate la intrebarile celor care au nevoie de raspunsuri. Activitatea de a raspunde la intrebarile altora iti poate aduce un venit suplimentar online bunicel daca ai informatii utile despre unde sa-ti oferi serviciile si cu cine sa imparti cunoasterea ta.



Unde faci bani din intrebari si raspunsuri, pe Internet



Pe Internet, functie de tipul site-ului in care a fost cerut raspunsul la intrebarea careia ii raspunzi, poti face bani din intrebari si raspunsuri, astfel :


1. Faci bani din raspunsuri calificate, in site-uri cu raspunsuri platite

Aceasta metoda, de a castiga bani pentru raspunsuri calificate, se adreseaza expertilor, si se gaseste in site-uri care te platesc pentru a oferi consultanta din punctul de vedere al unui expert. Aici raspunsurile genereaza venit suplimentar online, pentru expertii care raspund. Raspunsurile primite de utilizatorii site-ului sunt, astfel, certificate, si confera siguranta in utilizare.

Site-urile de raspunsuri calificate, si patrunderea in randul expertilor din cadrul lor, va pot oferi certitudinea unui posibil job pe Internet ca si expert care acorda consultanta platita clientilor. Se adreseaza celor acreditati ca si experti, au teste la admiterea in randul expertilor si, in general, se adreseaza celor cu studii sau experienta peste medie. Medicii, mecanicii, electronistii, programatorii,specialistii in legislatie internationala, isi gasesc cu usurinta un job suplimentar in astfel de site-uri.

Unde gasesti astfel de job online ca expert in raspunsuri am spus celor ce urmaresc blogul banipenet4all, pentru ca cititorii de acolo sunt axati pe joburi online si locuri de munca pe Internet.

Ei, hai, stiu ca iti face placere sa dai informatii utile celorlalti, din generozitate, pentru ca asa suntem noi, astia mai fara spirit capitalist ! Dar, nu crezi ca ar fi necesar sa devenim mai pragmatici ?

Pentru astfel de activitati, gratuite, exista forumurile, in care poti primi raspunsuri, sau poti sa dai raspunsuri la intrebarile celorlalti. Dar acolo totul este benevol iar siguranta informatiei primite nu poate fi absolut certa.

Toti incepatorii intr-o anume activitate au nevoie de informatii specializate. Chiar si studentii, pentru proiecte, elevii pentru aceleasi buclucase si nesuferite teme, toti au nevoie, la un moment dat de raspunsuri la intrebarile lor. In schimbul unei sume de bani, ei, pot primi raspuns de la specialisti in cadrul platformelor online specializate in activitatea de "intrebari cu raspunsuri platite pe Internet".

Este foarte adevarat ca multe din raspunsurile la intrebari generale le poti gasi, gratis, si la bloggeri, in blogurile lor specializate. Si cand ma gandesc ca s-ar putea ca ei chiar sa nu primeasca nici un fel de recompensa pentru asa ceva ! De multe ori nici banalul multumesc din comentarii nu este lasat .

Dar o problema de matematica nu ti-o rezolva nimeni intr-un blog , asa ca, tot este indicat sa apelezi la site-urile de intrebari cu raspunsuri platite.


2. Faci bani din intrebari si raspunsuri gratuite in site-uri cu sharing de venituri Adsense

In afara site-urilor in care poti fi platit direct pentru raspunsurile tale, exista si site-uri in care intrebi si raspunzi gratuit, dar paginii tale cu raspunsuri i se asociaza anunturi Adsense care iti pot aduce bani online. Despre Google adsense si bani din Google adsense ti-am mai vorbit in venit suplimentar cu blogul din google adsense, in caz ca nu mai stii ce inseamna.

Asadar, hai sa-ti prezint un site cu intrebari si raspunsuri gratuite, dar in care poti face bani din sharing de venituri adsense. Despre astfel de site-uri cu sharing de venituri din anunturi adsense ti-am mai vorbit in bani din google adsense fara blog , atunci cand vorbeam de hubpage si promovarea paginii de acolo pentru cresterea veniturilor din Adsense.

Webanswers.com, un site in care faci bani cu anunturi Adsense publicate pe pagina ta de intrebari si raspunsuri

Cum functioneaza webanswers.com ?

1. Iti creezi un cont gratuit

2. Raspunzi la intrebarile altor utilizatori, din toate tipurile de subiecte. Intrebarile pe care le poti gasi sunt pe teme multiple si diverse, ca, hobbyuri, relatii, cariere, sanatate, finantare, etc. Bazeaza-te pe experienta de viata pe care o ai si poti incepe sa raspunzi la intrebari.

3. Dupa ce ai raspuns la 50 de intrebari esti invitat, prin email, sa-ti deschizi un cont Adsense, daca nu il ai. In baza contractului incheiat intre webanswer si google, dupa cum ne asigura site-ul cu pricina, google permite afisarea anunturilor Adsense cu pub-ul tau pe paginile site-ului webanswers. Deoarece traficul pe acest site este ridicat, este posibil sa castigi bani frumosi din Adsense.

Ideea este ca trebuie sa ai cat mai multe si interesante raspunsuri la intrebari. Raspunsurile tale trebuie sa se inscrie in "cele mai bune raspunsuri". Daca scorul de calitate este mare, anunturile tale adsense se vor afisa mai des. In plus, se afiseaza anunturi si in pagina ta de profil, iar daca nu s-a nimerit ca raspunsul tau sa fie cel mai bun , fii linistit, se foloseste un mod de rotire al anuntutilor astfel incat si al tau sa apara pe acolo.

Se pot face bani din intrebari si raspunsuri, asa ca poti aborda si tu aceasta metoda de a castiga bani online din intrebari si raspunsuri , pe webanswers.com .

Ceea ce trebuie de la inceput sa intelegi, este faptul ca, doar cu intrebari si raspunsuri, nu faci bani in webanswer. Este esential sa te ocupi de promovarea linkului paginilor intrebarilor tale. Acele pagini iti vor aduce bani daca folosesti cuvinte cheie scumpe si bine pozitionate in titlu. Procesul este similar cu primii pasi in constructia unui blog pentru Adsense, iar promovarea linkurilor se face in acelasi stil ca si promovarea unui blog nou, doar ca, aici, nu promovezi blogul propriu ci paginile pe care se afiseaza anunturile tale adsense.

Daca vei considera ca promovarea linkurilor tale este o munca din care nu intotdeauna poti sa castigi, nu te condamn. Poti sa citesti si despre o cum castigi bani in o afacere online gratis, cu link de afiliat, daca chiar vrei sa te angrenezi intr-un astfel de mecanism de promovare a unui link. Ar putea fi mai profitabil.

Daca, te intereseaza, insa, doar sa exersezi activitatea de a pune si a raspunde la intrebari pe Internet, poti aborda site-urile cu raspunsuri si intrebari gratuite, asa cum este, de pilda, Blurtit.com .

Blurtit este o comunitate internationala in care puteti intreba orice si primiti raspunsuri, gratis, din toate colturile lumii. Probabil, pe acolo, sunt din cei care nu stiu ca din raspunsuri se pot face bani online, in alte parti !

Iti place sa raspunzi la intrebarile celorlati utilizatori de Internet, fii pragmatic si cauta site-urile unde raspunsurile si intrebarile se platesc , daca ai nevoie de bani . Nu uita nici o clipa ca, pe Internet, castigi bani din intrebari si raspunsuri.

Lumis-detoatepentrutoti ti-a prezentat aici doar o infima parte din locurile unde faci bani din intrebari si raspunsuri pe Internet.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP