Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

O idee de afacere online simpla-vinzi e-book scris de altii



Vanzarea cartilor electronice este o afacere online de succes , si fierbinte, in mediul online actual. Daca ti-ai pus vreodata problema ca tu nu ai ce vinde pentru ca nu esti autorul niciunei carti electronice, esti in mare eroare. Afilierile sunt afaceri online pentru toti, si, cateva cunostinte despre promovarea pe Internet iti asigura si tie o sansa in vanzarea cartilor electronice, produse atat de cautate si vandabile azi.

Orice cautator fervent al metodelor de facut bani online sigur a fost tentat sa cumpere carti electronice care promit dezvaluirea unor secrete importante ce il vor transforma in milionar peste noapte. Crezi ca toti vanzatorii de carti electronice sunt autorii lor ?


O, iar te inseli. De cele mai multe ori ei sunt afiliati fie intr-o retea de afiliere care detine mii de produse digitale pentru distributie, fie sunt afiliati cu producatorul insusi al respective carti electronice.

Ce au ei in plus fata de tine ?

Cateva cunostinte despre marketingul online, multa determinare, vointa si putere de munca. Iata, punctual,

Cum trebuie sa procedezi pentru a vinde si tu carti electronice produse de altii:


1. Cauta o nisa fierbinte

Prin nisa fierbinte inteleg un domeniu de cunostinte pentru care utilizatorii de Internet sunt foarte interesati in perioada aceasta si care te pasioneaza si pe tine. De cand cu accentuata criza a locurilor de munca foarte multi sunt interesati de aceasta zona. Dar sunt cautate si sfaturile pentru cresterea copiilor, metodele de slabit, tratamente speciale pentru boli incurabile, retete de bucatarie, si multe altele, trebuie sa fii putin atent in jur si le descoperi cu siguranta.


2. Gaseste-i pe cei care cauta afiliati pentru a-si vinde cartile electronice


Aici, un rol important il joaca Google si motorul sau de cautare. Cel mai simplu este sa devii un afiliat pentru acestia si sa practici marketingul afiliat.

Ce este marketingul afiliat ti-am mai spus, iti mai amintesc si aici.

Marketingul afiliat este metoda prin care tu, afiliat, esti de acord sa pui la dispozitia comerciantului care detine cartea electronica toate cunostintele tale de promovare si, eventual, un blog pe care vei publica linkul tau de afiliat.

Prin linkul de afiliat pe care il primesti odata cu inscriere ca si afiliat, se face legatura cu produsul pe care vrei sa-l vinzi si care se afla pe site-ul comerciantului. La fiecare cumparare efectuata de catre cei care au plecat din linkul tau, indiferent unde este el situat, tu primesti un comision. In aceasta consta marketingul afiliat nu numai cu e-book, ci cu oricare alt produs.

Cauta, deci pe google, afilieri de marketing cu produse e-book din nisa pe care ai ales-o. Afiliaza-te cu o companie sau un producator de e-book, daca iti ofera conditii satisfacatoare si profitabile.
Am vorbit despre cum sa alegi partenerii in marketing afiliat in articolul ce este un program de afiliere si de ce sa te inscrii in unul.


3. Cand ati gasit producatorul, afiliati-va.


Afilierea nu o faceti, insa, inainte de a studia putin oferta, comisioanele, prezenta uneltelor de urmarire a vanzarilor si a uneltelor de promovare. Citeste mai multe despre toate acestea in articolul amintit mai sus.

O afiliere foarte buna si rentabila este cea cu Clickbank. Va spuneam, mai de mult, ca afilierea cu clickbank este una din cele mai rentabile afilieri datorita comisioanelor mari oferite la vanzare. Este cea mai mare piata de produse digitale si acolo gasiti cate e-books doriti. Nu trebuie decat sa va faceti un cont clickbank , sa intrati in market place si sa incepeti sa cautati folosind caseta de cautare. Nu va obliga nimeni sa aveti un site si acest fapt este cel mai convenabil lucru, deoarece puteti promova oriunde, in conditii acceptate, linkul de afiliat.


4. Cum sa promovati linkul de afiliat

Folositi si informatiile pe care vi le-am dat in articolele publicitate gratuita a linkului de afiliat.

a. Cea mai rentabila metoda se pare ca este, totusi crearea unui blog sau site web pe care veti scrie si o prezentare a produsului respectiv, astfel incat viitorii client sa fie informati despre calitatile si utilitatea produsului oferit spre vanzare. In acel articol de prezentare plasati cat mai strategic linkul propriu de afiliat, care va trimite cititorul tau pe site-ul comerciantului unde se va face tranzactia. Este o metoda simpla , fara complicatii, pentru ca orice tranzactie online presupune un certificat de securitate pe care, astfel, tu nu esti obligat sa-l ai , ci doar comerciantul.

b. Poti sa-ti faci o pagina de Facebook unde promovezi produsele tale, mai ales ca, acum, pe facebook poti sa faci cumparaturi prin Paypal, vezi aici mai multe despre cum poti face cadouri in bani pe facebook.

c. Forumurile pot fi iarasi un bun loc de promovare a cartii in format digital pe care vrei sa o vinzi.

d. Site-urile de anunturi online gratuite pot fi utilizate, fie pentru directionarea cititorilor la blogul tau, daca poti atasa link la anunt, fie direct la site-ul vanzator.

Activitatea de promovare este , de fapt, cheia succesului.Trebuie sa asiguri pe blogul tau de prezentare vizitatori interesati de subiectul cartii pe care o vinzi, si acest lucru depinde de mai multi factori.


5. Cum asiguri trafic de calitate blogului tau de prezentare


a. Scrie pe el continut de calitate pentru ca vizitatorii sa vina cu interes si sa aiba incredere in competenta ta.

b. Inscrie-te in cat mai multe forumuri pe teme apropiate cartii electronice pe care o promovezi si nu scapa nici un prilej de a aminti de grozavele informatii pe care le pot obine si ei daca citesc respectiva carte.

c. Raspunde la intrebari in site-uri unde se plaseaza intrebari, si pune intotdeauna solutia salvatoare: cartea ta !

d. Si, nu in ultimul rand, trebuie sa aplici cateva cunostinte de SEO blogului tau pentru ca el sa fie gasit de motoarele de cautare. Cuvintele cheie folosite in cautari iti aduc adevaratii clienti interesati de subiect.

Am prezentat astfel cum poti castiga bani online din o afacere online simpla cu vanzare de carti electronice scrise de altii.

Un comentariu:

  1. Foarte interesant...

    Pe langa metodele de promovare, o idee buna ar fi reducerea cat mai mult a pierderilor...

    Celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci multi de obicei accepta sa o plateasca ca sa fie scosi ....

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP