Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Ce este un program de afiliere si cum sa alegi unul bun


Ce este un program de afiliere poate multi incepatori in bani online au prins ideea. Dar cati din ei stiu cu adevarat cum sa aleaga un program bun de afiliere si inteleg ce conditii trebuie sa indeplineasca un program de afiliere pentru ca el sa merite atentia lor ? Cum alegi un program de afiliere adecvat blogului tau si sa nu te lasi dus de val cand esti incepator dar vrei sa aderi la un program de afiliere care sa-ti aduca bani online din afilieri sunt informatii pe care orice incepator este bine sa le stie.

Daca ai hotarat sa-ti faci un blog pentru a scoate ceva bani in plus din mediul online, trebuie sa te gandesti cum sa faci sa-ti faci blogul sa produca bani .

Se spune ca oricine poate avea succes intr-un program de afiliere atat timp cat este dispus sa invete despre afaceri si sa depuna multa munca in special in etapele de inceput.

Motivatia joaca un rol imens in indeplinirea acestei sarcini. Afacerea de marketing afiliat a creat tone de milionari de-a lungul anilor si este o oportunitate de exploatat chiar si pentru tine, care esti incepator, dar hotarat sa-ti schimbi viata.

Ce trebuie sa urmariti la un program de afiliere


Trebuie sa va alaturati numai retelelor legale de afiliere si care contin produse de buna calitate care merita promovarea .

Incercati sa selectati un program afiliat care are o multime de resurse pe care le puteti utiliza pe blog.

Nu toate programele au capacitati de a produce aceste resurse. Aceste instrumente pot include bannere, reclame text, articole, buletine de stiri prin e-mail.

Intotdeauna asigurati-va ca programul la care vreti sa aderati ofera un sistem care permite sa va verificati comisioanele si statisticile oricand online.

Alegeti produse care se potrivesc varstei si nevoilor celor care va viziteaza blogul.

Cumva nu stii de unde afli toate astea ? Pe Internet, nimic nu e secret ! Fa-ti un cont Google Analytic si afli tot. Sau.. sa stii ca si wtstats iti da detalii foarte bune.

Asadar, sa revenim : Un program de afiliere iti permite sa lucrezi part-time in timp ce faci un venit full-time. Esti propriul tau sef, deoarece esti proprietarul afacerii tale, si poti petrece mai mult timp cu familia ta in timp ce produci un venit rezidual. Pentru toate aceste motive si multe altele merita sa devii un afiliat incepator !

Cum sa-ti gasesti reteaua


Nimic mai simplu. Formeaza-ti un ochi de webmaster. Nu trece prin site-uri ca orice nestiutor care intra pe Internet sa se informeze de lucruri minore. Vezi un banner reclama, te gandesti ca ti-ar place si tie unul la fel pe blog dar nu stii de unde sa-l iei. Da click pe el !

Ce daca cel de la care ai preluat informatia ar putea fi platit pentru asta ? Informatia pe care ai aflat-o este de mii de ori mai valoroasa !

Odata ajunsi pe site, cautati textul anchora Afiliati , afiliere, program de afiliere, sau "pentru Webmaster". De obicei, se afla in partea de jos a site-ului, scris cu font mic. Sigur, Google te ajuta si el, dar nu-ti baga in traista !

Si acum , dupa ce ti-am dezvaluit cateva ponturi, pune-le in aplicare. Si pe aici gasesti cateva bannere interesante. Cateva oportunitati simple sunt si in pagina afilieri care te invata efectiv, pas cu pas cum poti si tu sa devii un afiliat incepator.

Deci, ce este un program de afiliere ? Este programul prin care poti vinde sau poti face reclama platita pe blogul tau, retelelor de afiliere existente ! Si nimic fara bani !

Daca acum vrei sa-ti faci un blog, citeste despre ce este un blog si nu te supara daca te trimit sa vezi cateva sfaturi pentru bloggeri incepatori.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP