Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Zodia si atitudinea fata de bani si afaceri


Specialistii in horoscop spun ca ne comportam fata de afaceri si bani functie de zodia pe care o avem. Ne-am nascut "capra", e mai greu sa facem afaceri. Sau, avem stofa de idealist, ca si calul, sa nu ne miram daca nu ne ies afacerile si banii nostri se risipesc ca si margelele cand se rupe ata.

Altii, spun ca horoscopul este o limitare pe care o acceptam ca si scuza atunci cand nu reusim sa castigam bani sau afacerile noastre dau faliment.

Eu cred ca rezultatul muncii noastre este o simbioza intre cele doua teorii. Uneori putem depasi predestinarea daca avem resursele interioare necesare. De aceea imi permit sa iti dau cateva repere in ceea ce priveste comportamentul persoanelor in bani si afaceri, dupa zodia lor din zodiacul chinezesc.

Iata cateva idei de baza ale zodiacului chinezesc in ceea ce priveste comportamentul fata de bani si afaceri ale persoanelor din diferite zodii.


1.Maimuta

Este foarte descurcareata in afaceri si abila in negocieri. Nu pune bani deoparte, dar considera banul masura valorii sale. Nu munceste fara bani.


2.Tigrul

Nu suporta sa faca economii, este un bun conducator in orice domeniu si bun afacerist. Drumurile batute nu-l intereseaza.


3. Iepurele

Este norocos in afaceri, si in viata, prudent cu banii, face economii pentru binele sau si al familiei sale.


4. Bivolul

Inspira incredere in afaceri, nu da banii pe prostii. Puterea de munca a bivolului este renumita, in orice domeniu ar activa.


5. Sobolanul

Bun strateg , este in lumea sa in lumea afacerilor. Cu banii poate fi extravagant si meschin, dar face si rezerve care-l scot din situatii neprevazute.


6. Mistretul

Nu duce lipsa de bani. Daca este nevoit sa abordeze afacerile, se descurca si se tine de ele atat cat este necesar. Este zodia prosperitatii, asa ca nu duce lipsa de nimic.


7. Cainele

Nu are stofa de afacerist, dar recunoaste afacerile bune. Se ingrozeste doar la gandul ca ar putea fi fara bani.


8. Cocosul

Are talent administrativ, este meticulos, vrea sa-i fie recunoscute meritele. Isi dramuieste fiecare banut, pare zgarcit. Din cauza meticulozitatii pierde oportunitatile, deci in afaceri cam pierde trenul pentru ca sta sa ii calculeze mai intai osiile.


9. Dragonul

Este nascut sub semnul norocului, este un aristocrat sortit proiectelor marete.


10. Sarpele

Negociator subtil, nu se teme de responsabilitati. Banii ii plac in masura in care ii satisfac nevoile. Se pricepe la afaceri , stie sa-si aleaga colaboratorii si sa faca afaceri bune.


11. Calul

Un excelent agent de vanzari, nu suporta sa stea inchis intr-un birou. Banii nu sunt principalul sau tel in viata. Este un idealist.


12. Capra

Fire artistica, stie sa cheltuiasca si banii ei si pe ai altora. Lasa pe altii sa faca afaceri, ea doar stie sa cheltuiasca banii castigati de ceilalti.


Stii ca zodiacul chinezesc este functie de anul in care te-ai nascut, nu ?

Daca nu stii in ce zodie esti, poti afla din pagina Horoscop. Completeaza doar datele cerute si vei afla totul despre tine de la specialisti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP