Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De ce din afacerea online nu scoti bani

Internetul a adus o revolutie in lumea afacerilor astfel incat oricine este dispus sa invete poate face o afacere profitabila in mediul online. Dar nu uitati sa luati in seama acele motive esentiale pentru care incepatorii in bani online si afaceri simple pe net nu au succes si care depind de insasi caracterul si temperamentul celui ce vrea sa inceapa o astfel de afacere.

Din experienta va voi spune care cred eu ca sunt motivele pentru care nu toti fac o afacere profitabila pe net si de ce trebuie sa nu va invinuiti pentru faptul ca ati avut curajul de a aborda o afacere pe net chiar daca stiati ca banii din afaceri pe Internet nu se fac tocmai rapid.

7 Motive pentru care nu castigi bani din o afacere pe net

Cand incepeti o afacere online tineti cont si evitati pe cat posibil cele 7 motive pentru care ati putea sa nu faceti bani online amintite mai jos.

  1. Ai asteptari nerealiste
  2. Sa visezi este incurajator. Sa o faci realist este uneori dureros si de aceea preferam sa visam.

    Multi incepatori din cei ce abordeaza afacerile pe net se lasa inselati de marketingul agresiv al celor cu experienta. Unii ii numesc pe acestia din urma escroci. Eu nu as merge atat de departe. As spune ca ei doar incearca, iar daca sunt si fraieri care se prind in lant inseamna ca aceia inca nu sunt destul de maturi ca sa realizeze ca nimic nu se face fara munca.

    Daca vei incepe o afacere pe net cu gandul ca, in cateva luni vei fi bogat si vei avea lumea la picioare, asa cum te-a asigurat nu stiu care pagina de prezentare a unei afaceri miraculoase, vei ceda rapid si afacerea ta pe net va muri inainte de a se naste.

  3. Vrei sa faci prea mult si prea repede in detrimentul calitatii
  4. Stim toti ca graba strica treaba. Stiu ca ai nevoie de bani, dar daca ai inceput o afacere online ca sa castigi rapid bani si te grabesti sa ajungi la profit sarind peste etape risti ca sa nu-ti poti atinge obiectivele, mai ales daca ele sunt si mult mai inalte decat pot fi la momentul respectiv.

  5. Lipsa cunostintelor de baza despre marketingul online
  6. Sa incepi o afacere pe net fara cunostinte de baza despre marketingul online este un curaj nebun si trebuie sa fii constient ca daca ai facut-o trebuie sa muncesti de zece ori mai mult. Fara sa stapanesti competentele necesare marketingului online, notiuni de gazduire site, alegerea domeniului, cautarea cuvintelor cheie, optimizarea motoarelor de cautare, va fi greu sa inaintezi cu pasi rapizi asa cum ti-ai propus de la inceput.

  7. Nu vrei sau nu poti sa investesti in afacerea ta online
  8. Stiu, vei spune ca ai inceput afacerea pe net pentru ca este gratis, asa cum ai aflat de la multi. Si totusi, o afacere online este gratis pentru cei ce sunt profesionisti si poseda toate cunostintele necesare.

    O afacere profitabila pe net are nevoie de un site de calitate, de SEO, de tehnici speciale de marketing online pe care un incepator in munca online este mai greu sa le deprinda rapid.

    Daca vrei o afacere pe net care sa avanseze in ritm acceptabil esti nevoit sa apelezi la profesionisti. Ii gasesti in toate site-urile de freelanceri si va trebui sa scoti bani din buzunar.

  9. Nu ai timp pentru o afacere online
  10. Pentru ca o afacere pe net sa functioneze este nevoie sa-i acorzi atentie permanent. Daca esti ocupat cu un job offline care iti plateste facturile si iti intretine familia este aproape imposibil sa faci o afacere pe net care sa fie profitabila si care sa avanseze in ritm acceptabil.

    De altfel, toate motivele pentru care nu toti pot fi freelanceri in web design se aplica si aici. Astfel se explica de ce afaceri online de succes au in general tinerii fara obligatii care au avut timp la inceputul afacerii lor sa o puna pe picioare.

  11. Nu ai rabdare
  12. Cu rabdarea treci muntele, se spune. Cand nu ai rabdare si te descurajezi daca rezultatele intarzie sa apara, afacerea ta pe net nu are sorti de izbanda.

    Marketingul online nu este un sistem de imbogatire rapida. Este nevoie de timp si de testare pentru a construi trafic pe site si pentru a creste rata de conversie. La inceput ai putea chiar sa pierzi ceva bani si timp. Important este sa ai rabdare, sa perseverezi si sa nu te descurajezi.

  13. Tii prea mult cont de parerile celor din jur si nu crezi suficient de mult in succesul afacerii tale
  14. Remarci ca "Nu mai e loc pe piata pentru afacerea ta", "Trebuie sa ai preturi mai mici decat altii", "Pentru a face bani trebuie sa cheltuiesti bani" nu fac decat sa va descurajeze si sa va intoarca din drum. Invatati sa fiti creativi si nu va limitati la reproducerea unei alte afaceri deja existente in mediul online romanesc.

Banii necesari pentru dezvoltarea afacerii tale online pot fi bani castigati din microjoburi si alte mici activitati platite pe net astfel incat nu e nevoie sa veniti cu bani de acasa.

Afacerea online este viitorul asa ca daca ati avut ideea sclipitoare de a nu pierde oportunitatea deschiderii unei afaceri pe net nu regretati nici o clipa.

Internetul a adus o revolutie in lumea afacerilor astfel incat oricine este dispus sa invete poate face o afacere profitabila in mediul online. Dar nu uitati sa luati in seama aceste 7 motive esentiale pentru care incepatorii in bani online si afaceri simple pe net nu au succes. Iar daca mai aveti nevoie de incurajari care sa va convinga ca nu ati facut nici o greseala incepand o afacere online, puteti verifica de ce afacere pe net profitabila nu fac toti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP