Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti si let is snow


Google ne-a obisnuit cu surprize de tot felul, chiar de toate pentru toti !
Astazi am avut doua surprize de la google: una calda si alta rece.Probabil ca asa imi trebuie, prea m-am ambalat cu minunea de blog. Dar, sa va spun despre ce este vorba :1. Mi-a disparut butonul de google plus din blog si nu mai stiu sa-l pun la loc. Astept colegii cu experienta sa pateasca la fel si sa faca tutoriale pe aceasta tema,pentru ca pagina cu indicatii, de la google, mai pentru incepatori, nu mai exista, deocamdata, si

2. Mi-a inundat monitorul cu fulgi de zapada, atunci cand, furioasa ca nu ma descurc, ca un incepator ce sunt, am cautat let it snow in search pentru ca sa nu uit ca totusi, vine Craciunul.felicitare cu bani
Daca si tu ai uitat de Craciun si sarbatori,desi ma indoiesc de asta, cauta 'let is snow' si vezi cu ochii tai surpriza. Pe mine m-a deconectat si mi-a adus aminte ca trebuie sa mai uit de bani online. Si, pentru ca si tu sa te deconectezi, ti-am pus aici doua videoclipuri cu 'let is snow' care nu cred ca sunt preferate de o varsta anume.

Update: vad ca in preview apare butonul de plus unu, poate ca a aparut din nou. ( Nu stiu ce vei vedea tu )

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP