Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Detoatepentrutoti - moartea si invierea lui Jon bon Jovi



O poveste amuzanta, din care au de invatat toti incepatorii, chiar daca ii preocupa metodele de facut bani online sau nu, s-a petrecut la sfarsitul lui decembrie 2011 pe Internet. Stirile false si posibilitatea de a-ti face reclama prin astfel de stiri este o metoda practicata si care trebuie sa ne puna in garda atunci cand utilizam Internetul si informatia distribuita pe site-uri. De toate pentru toti ofera mediul online. Net-ul chiar poate hotari asupra vietii sau mortii unui om.

Pentru toti incepatorii care citesc acest blog, povestea cu Jon bon Jovi, renumitul star rock, este un exemplu bun de ceea ce poate insemna Internetul si comunicarea online.

Povestea, starnita de un blog gratis de pe wordpress, care blog, acum nici nu mai exista, cum ca Jon bon Jovi a murit in acele zile, la 49 de ani, a incendiat Internetul.

Vestea, reprodusa dupa o stire din 2009 si care se referea la Michael Jackson, a fost extrapolata catre Jon bon Jovi.

Amuzat de stire, artistul a postat pe Facebook o fotografie datata astazi, in care dezminte zvonul si apare fericit, langa un brad de Craciun.

De altfel, multe site-uri din domeniu, vin sa faca acelasi lucru, dezmintind stirea neadevarata. De vazut, de pilda, o sursa, sau, chiar, ar fi bine sa va dau doua surse. Este o dovada a potentialului Internetului de a induce uneori in eroare, sau de a-ti face publicitate, chiar negativa, dar care iti creste traficul si clientii.

Daca vei avea curiozitatea de a vizita a doua sursa, sa nu te sperii de comentariile deloc placute referitoare la nevorbitorii de limba engleza care demonstreaza, inca o data,ca pe net poti intalni de toate pentru toti. Nu va speriati, daca ati crezut cumva ca internetul este tara tuturor posibilitatilor, aflati ca fiecare padure are si uscaturile ei.

Dar, mai bine sa ne delectam vizionand un clip cu Jon bon Jovi care nu a murit nici atunci, in 2011 si nici acum !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP