Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti-nu dispera,toti vor trece online


Stii ca Internetul poate fi o sursa de venit suplimentar online si pentru tine, dar nu il poti utiliza pentru ca nu-l ai permanent la dispozitie ? Te consideri nedreptatit pentru ca nu ai acces permanent la Internet si la facilitatile sale ? Situatia se va schimba cat de curand, si mediul online va fi accesibil pentru toti.

Aflam dintr-o stire comunicata de Mediafax ca, Ministrul comunicatiilor, Valerian Vreme a declarat ca toate zonele ramase neacoperite de infrastructura operatorilor de Internet, vor avea acces, din anul 2015, la acest tip de servicii, prin intermediul unei retele telecom. Asadar, toti vor trece online !



Investitia, anuntata de ministrul Comunicatiilor, valoreaza 84 milioane de euro si este finantata din fonduri europene.

"Acordul de finantare va fi semnat în 2012, iar in cursul anului 2015 toate cele 3.600 zone albe, ramase neacoperite de infrastructura operatorilor, vor fi conectate la o retea telecom", a spus ministrul.

Asadar, daca vrei sa utilizezi Internetul in banda larga, chiar daca locuiesti in una din cele 3600 de "zone albe", nu dispera. Totul evolueaza in ritm alert si, sa speram ca, si pentru tine, Internetul va deveni o sursa de informare si un loc posibil de munca online, asa cum este deja pentru multi dintre compatriotii tai.

Pana atunci, invata sa lucrezi in programe care nu au nevoie de o legatura permanenta la Internet.

Sau, investeste in viitorul tau si cumpara-ti neaparat un calculator.

Calculatorul si Internetul sunt viitorul societatii, iar cultura digitala impreuna cu competentele de utilizare ale computerului vor face diferenta intre cei care isi vor gasi job, in viitor, si cei care vor cauta in zadar.

Nu uita, solutiile prin care poti castiga bani online, chiar daca esti un incepator, sunt de toate, pentru toti !


Sursa stirii ziarelive.ro .

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP