Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti, 3 site-uri ciudate pe Internet


De data aceasta nu iti voi vorbi despre bani online.

De toate, pentru toti , se gasesc pe Internet. Vreau sa-ti prezint 3 site-uri ciudate care demonstreaza cat de legati sunt unii de Internet, nu ca noi, niste novici incepatori care descoperim acum ca se pot face bani din click !

Mi-am propus sa-ti prezint 3 site-uri ciudate care dau dependenta de Internet si care exploateaza comportamentele ciudate ale unora dintre semenii nostri.



1. Un site ciudat pe Internet, in limba engleza si nu numai, este FMyLife
.


In FmyLife mii de utilizatori impartasesc, zilnic, intamplarile care i-au facut nefericiti si i-au impresionat negativ in ziua respectiva.

Daca simti ca viata ta s-a dat peste cap azi si a lasat sa ti se intample cel mai urat lucru posibil, poti sa-ti descarci frustrarile si nervii impartasind cu altii evenimentul.

Specialistii spun ca nu trebuie sa ne ascundem nefericirile, asa ca site-ul respectiv se dovedeste util multora. Nu ai cui sa te plangi, mergi pe site si-ti rezolvi problema.

As zice ca succesul enorm al site-ului se datoreaza mai mult rolului sau vindecator din punct de vedere psihologic, decat povestilor publicate. Site-ul a fost lansat in ianuarie 2008 si are versiuni in limbile germana, rusa, franceza, suedeza, germana, turca, italiana, si, bineinteles, engleza.

Toate povestile incep cu "Today", sunt scurte, sunt intamplari nefericite, si se termina cu "FML", ceea ce ar putea fi tradus ca " intamplare zilnica ce s-ar putea intampla oricui".

Si totusi, ne spune Wikipedia, ca, in 2009 a fost publicata o carte cu povesti si ilustratii de pe acest site.

Cert este ca, exista milioane de oameni care au devenit dependenti de FMyLife, si nu este nici joc de noroc, macar ! Oricum, as spune ca site-urile LMyLife ofera o buna oglinda a societatii civile din tarile respective.



2. Totally look slike ( totallylookslike.icanhascheezburger.com )


Un site ciudat pe Internet este Totally look slike. Aici oamenii isi manifesta simtul umorului combinand fotografii a indiferent ce: chipul a doua persoane diferite, o femeie cu un barbat, un om cu un animal, etc…

Rezulta creatii ciudate si sunt persoane care se distreaza cu asta. Dar, ce iti spun cu titlu de noutate, este ultima veste din site: ofera, gratuit, posibilitatea sa-ti faci propriul site cheezburger. Oferta este in stadiul beta, dar daca te intereseaza si vrei sa-ti demonstrezi simtul umorului prin propriul site cheezburger, eu ti-am dat pontul.


3. Failblog.org

Si, daca am vorbit de simtul umorului, sa vorbim si de placerea unora de a se distra la vizionarea filmuletelor cu nenorocirile unor semeni.

Failblog este un site german unde sunt postate video-uri sau fotografii care surprind cele mai tragice greseli pe care unii oameni le pot comite. Ghinioane sau erori din sport, parcare autoturisme, inventii umane absurde, toate se gasesc in blog. Si, ce este mai ciudat, este ca in toate aceste video-uri sau fotografii sunt oameni reali, nu actori.

Unele persoane se amuza vizionand astfel de nenorociri. Daca faci parte dintre ele, in blogul greselilor te poti distra. Dar, atentie, gasind acolo, de toate pentru toti, poti petrece mult timp vizionand nenorocirile altora. Ai grija si invata din ele ce este bun, inconstientul retine ce-i place si te poti trezi repetand greselile care te-au distrat odinioara.

Internetul, asadar, ne distreaza, ne informeaza, ne este prieten bun sau rau. De noi depinde care fata a lui o alegem. site-uri ciudate se gasesc multe pe Internet, sper ca articolul despre de toate pentru toti,3 site-uri ciudate pe Internet ti-a adus informatii noi.

Despre idei de afaceri traznite din lume care au avut mult succes pe Internet ti-am mai vorbit in blog.

Un comentariu:

  1. LUMI, Bună-dimineaţa, ştii ce ar fi, zic eu, tare? Să descoperim nişte site-uri sau bloguri pe care să posteze oameni care să-şi fi depăşit cu muuuuuuult condiţia iniţială şi să şi împărtăşească cititorilor atât încercările şi greşelile pe care le vor fi făcut în călătoria lor de cunoaştere de sine şi autodepăşire cât şi paşi concreţi care pentru ei au dat rezultatele dorite pe toate ariile vieţii. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP