Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idei de afaceri traznite din lume



Incerc sa fiu la curent cu ceea ce se intampla pe plan international in ceea ce privesc noutatile de idei de afaceri deosebite. Nu pentru a le aplica, ci pur si simplu pentru cultura generala. Vreau sa va prezint acum ce am mai descoperit ca a aparut in lume in panoplia ideilor traznite de afaceri.

Stiti ca sunt renumite unele din ideile de afaceri online ale americanilor si noi ne minunam de cum a putut sa treaca prin cap o atare idee nastrusnica cuiva, darmite sa mai primeasca si clienti !

De amintit aici 4 dintre ele:

1. Renumita pagina de 1 milion de dolari pe care pixelul s-a vandut cu 1$ si care a transformat un adolescent in milionar peste noapte

2. Ideea de a construi un site cu fotografii de pisicibani din poze cu pisici

 ( Sunt animale frumoase si merita asa ceva, nu ? )


3. Un magazin online care vinde oase din plastic care sa inlocuiasca (wishbone ) oasele naturale din curcanul de la masa din ziua Recunostintei

4. Un magazin online care vinde suveniruri ramase de la criminali celebri

Ce vreau acum sa amintesc este o idee din domeniul publicitatii :

5. Se implementeaza ideea de a transforma casele in panouri publicitare gigant.

O firma s-a apucat sa propuna americanilor sa le vopseasca casele, transformandu-le in panouri publicitare gigant in schimbul unor avantaje tentante. Si fiti siguri ca multi au raspuns ofertei in schimbul platii ipotecii pe casa ! Este vorba de o firma renumita de publicitate, adzookie, si, probabil ideea va avea succes !

Una din ideile mai ciudate care ofera munca la domiciliu pe Internet se gaseste aici si o poti aborda si tu daca esti printre cei care au talentul sa gaseasca nume usor de retinut, sloganuri, nume memorabile de idei de afaceri. Daca numele tau este ales, primesti 25-30$/nume. Inregistrarea este gratuita si instant. Plata se face prin paypal, daca ideea ta este convingatoare si satisface nevoia clientului.



O afacere la debut, care pare ceva mai serioasa, dar care este la inceput si nu putem sti daca va deveni la fel de profitabila ca cele amintite mai sus, ti-am prezentat si eu, in Virtapay, o afacere la debut care ofera job online.

Sper ca aceste idei de afaceri traznite din lume sa-ti fi aprins si tie un beculet si sa te ajute sa-ti gasesti ideea de afaceri potrivita.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP