Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Bani din Google Adsense fara blog


V-am promis ca voi vorbi despre metode de a face bani cu google adsense fara sa ai un blog.

Trebuie sa-ti spun, inca de la inceput o informatie utila : cunoasterea limbii engleze este foarte importanta, pentru ca va trebui sa scrii articole pe site-uri internationale.

Cand nu ai blogul tau, publici articolele intr-un site de articole. Aceste site-uri, daca sunt de sharing de venituri, partajeaza, veniturile din anunturile google adsense, cu scriitorii lor de articole. Procentul de distribuire a veniturilor din anunturi google adsense difera de la site la site si variaza de la 50% pana la 100%.

Bani cu Google Adsense fara sa ai un blog, castigi, daca urmezi acesti pasi simpli :

1. Fa-ti cont Google Adsense, daca nu ai. Ai nevoie de Id pub din cont.

2. Mergi in unul din astfel de site-uri de partajare de venituri, ca, de exemplu, hubpage.com , si fa-ti cont. Acolo, in cont, va trebui sa folosesti ID pub de care ti-am spus mai sus, la punctul 1.

3. Scrie zilnic articole de aproximativ 400 de cuvinte, dintr-o zona de interes, si publica-le in hubpage. Langa articolul tau vor fi afisate anunturi Google Adsense.

4. Fa legatura dintre articolul tau din hubpage si pagina ta de Facebook. Sau, poate ca, de Google plus, acum sunt doua retele sociale importante ! Dar pentru Facebook este buton direct din hubpage. Astfel conduci trafic direct catre pagina ta din hubpage. Printre cititorii tai se vor afla si clickuitorii pe anunturi Google Adsense. Nu-i fain ?

5.Trimite linkul paginii tale prin email prietenilor. Daca nu intra pe Facebook, intra pe email!

Important este, sa stii, ca, articolul si continutul sau sa atraga adevaratii clienti. Continutul este rege si daca nu este despre un subiect fierbinte...puteti munci degeaba.

Bani din Google Adsense fara blog se pot face si in bloglog.com

Cum functioneaza ?

Ca si la hubepage, primesti 50% din anunturile google adsense afisate pe pagina, sau blogul tau creat in bloglog.

1. Inregistreaza-te pentru un cont Bloglog

2. Conecteaza-te la contul propriu Bloglog

3. Creaza-ti un blog nou de la sectiunea "Incepe un blog"

4. Trimite ID-ul tau de editor AdSense. Nu ai un ID de editor Google AdSense ? V-am explicat ca aveti nevoie de un cont.

5. Incepe sa scrii pe blog. Blogging-ul pe bloglog iti aduce venit suplimentar provenit din anunturi google adsense si trafic la articolele tale din blog.

6.Ocupa-te de asigurarea traficului pentru articolele tale prin metode de promovare si publicitate gratuita a linkului de afiliat.

Iti revin 50% din castigurile anunturilor Google Adsense publicate pe paginile tale. Daca anunturile sunt afisate direct din contul tau Adsense, plata o primesti direct de la Google.

Bani din Google Adsense fara blog propriu, iata ca se pot face, daca esti un scriitor de articole bune pe web si aplici cu pricepere si perseverenta metodele de atragere a traficului spre articolele tale.

Este o metoda buna aceasta de a face bani cu Google Adsense fara sa ai un blog. Este perfect legala si permisa. Aveti grija, ca, in contul Google, la site-uri permise, in setari, sa va treceti site-ul unde aveti publicate articolele, respectiv, hubepage, sau bloglog. Altfel, fiecare click dat nu vi se plateste si voua.

Deci, in mare, ce trebuie sa faci : scrii articole de aproximativ 400 de cuvinte zilnic si directionezi trafic catre ele cat mai mult, prin reclama gratuita pe retele sociale. Stii cum se face reclama gratuita, nu ? Comentarii pe peretele fanilor, raspunsuri la intrebari in forumuri, etc. Despre modalitati de publicitate gratuita a linkului de afiliat am vorbit in banipenet4all, si metodele sunt aplicabile perfect.

Daca esti un scriitor de articole dar nu vrei sa-ti complici existenta cu un blog, cauta, deci, site-uri de sharing de venituri , ele iti ofera posibilitatea de a face bani cu google adsense fara sa ai un blog propriu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP