Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idei de afaceri online neobisnuite



Printre afacerile online arhicunoscute si la noi, magazinele online ocupa un loc aparte. Nu toate apartin producatorilor si, daca ai retinut ceva despre marketingul afiliat si despre ce este un program de afiliere, trebuie sa-ti inchipui ca multe din aceste magazine sunt strans legate de un afiliat.

Ti-am spus ca marketingul afiliat se considera a fi metoda de a scoate milionari pe banda rulanta, dar, trebuie sa recunoastem, poate asta in tarile unde oamenii sunt obisnuiti cu ideea de a se aproviziona online, de a face plati online, si, poate ca au mai multa incredere in ceea ce se intampla online.
Sa vinzi produsul oferit de o companie si sa-ti iei un comision nu este neobisnuit.

Azi mi-am propus sa-ti mai dezvalui cateva idei neobisnuite de afaceri pe care le-am intalnit in navigarile mele pe Internet si care poate ca iti aprind si tie un beculet. Sau, poate ca, doar pentru cultura generala, nu strica sa stim de ele.

Afacerile de care vreau sa-ti vorbesc au pornit dintr-o sclipire de moment a initiatorilor, s-au extins, si azi , prin magazinele si site-urile lor de prezentare au devenit renumite in lumea intreaga.

Ideea este ca la baza oricarei afaceri trebuie sa stea o sclipire de moment, o inspiratie divina pe care nu trebuie sa o ratezi.

1.De pilda, ce ati spune despre o firma care se ocupa de lansarea de fluturi vii la evenimente ca nunti, botezuri, intalniri de marca ?
Site-ul de prezentare al acestei firme, amazingbutterflies, spune ca de 17 ani firma se ocupa cu asa ceva si cererea este din ce in ce mai mare. Este o idee neobisnuita, cel putin pentru noi, nu credeti ?

2.Un alt magazin online mai neobisnuit, pe care l-am vizitat de curiozitate, este unul specializat in vanzarea de muraturi. Muraturi dulci, iuti, cu sare sau fara, din legume sau chiar fructe murate, de toate pentru toti gasesti acolo. In plus, carti de bucate, blog cu retete, tot ce vrei. Este ingenioasa ideea si este un exemplu de cum poti face un magazin online specializat dar care sa raspunda in intregime cererii clientilor. Rickspicksnyc.com se numeste site-ul, daca sunteti curiosi sa-l vizitati. Nu va pun linkuri pentru ca nu vreau sa fiu banuita ca vand linkuri.

3.Un alt site cu o idee buna si care s-a transformat in o afacere online de succes, este greekgear.com. Aici, proprietarul a folosit ideea de a face un magazin specializat in materiale necesare fratiilor din colegiile de invatamant.
Adevarul este ca atunci cand gasesti o idee de afaceri neobisnuita si perseverezi in dezvoltarea si promovarea ei este imposibil sa nu reusesti daca ai si ceva spirit antreprenorial, bineinteles !

4.O alta idee, de care v-am mai amintit in blog este pickydomains.com. Ea nu necesita bani pentru inregistrare si oricine o poate incepe. Functioneaza astfel: un client depoziteaza 50$ si descrie ce domeniu vrea. Culegatorii de domeniu trimit apoi, in sugestiile lor, nume de domenii disponibile. Sigur, domeniile propuse trebuie sa placa clientului, sa corespunda cererii si sa fie usor de retinut. Daca propunerea a fost acceptata si inregistrata de client, culegatorul respectivului domeniu isi primeste banii.

5.O idee de afaceri neobisnuita care se dezvolta in mediul online american in aceasta perioada este cea care propune comercializarea unor anume sobe pe lemne cu o constructie aparte si care se pare ca va avea un viitor stralucit. Site-ul de prezentare a afacerii, biolitestove.com, dezvaluie cate ceva din proiectul respectivului produs. Daca nu mai stii cum arata o soba cu lemne, poti sa-ti amintesti de acolo. Bine, glumesc, produsul este laborios construit si proiectantii lui ne asigura ca se capteaza energia degajata de focul cu lemne si risipita, in mod normal, ea putandu-se utiliza, apoi, pentru incarcarea telefonului mobil si a altor catorva mici consumatori electrici.

Daca ai descoperit si alte idei de afaceri neobisnuite, chiar din RO , fa-le cunoscute si altora printr-un comment . Sa afle si altii ce stii tu, SI TU afli ce stiu altii.
Sa lasam egoismul la o parte, este momentul sa uitam de capra vecinului, pentru ca noi ramanem cu uitatul si el deja si-a facut o afacere cu multe capre ! Poate si cu iepuri, cine stie !

Succes in afaceri si sa-ti gasesti ideea perfecta pentru posibilitatile tale.

Despre cateva idei de afaceri traznite din lume ti-am mai vorbit in blog. Cuprinsul blogului lumis-detoatepentrutoti te informeaza mai bine despre continutul intregului blog.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP