Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

De toate pentru toti-castiga bani din chat

Esti incepator in afaceri simple online si nu stii cum sa ti le promovezi ? Iti dau o idee: iti place sa stai pe chat ? Transforma placerea de a participa la discutii pe chat in metoda de promovare pentru mica afacere online pe care ai demarat-o ! Discuta de toate pentru toti cu oricine, dar mai ales despre afacerea ta simpla pe net.

Poti chiar castiga bani din chat !
Nu ai inca o afacere simpla pe net ?
Atunci foloseste site-urile care te platesc pentru chat pentru a castiga bani online !

Nu te gandi la chaturi deochiate… Si ele aduc unora bani, mai multi chiar decat poti tu sa crezi, dar abordarea lor presupune un alt mod de a privi viata. Fiecare are liberul arbitru.

Eu incerc sa-ti spun ca participarea ta la discutii obisnuite pe chat, cu subiecte cat se poate de morale si abordabile chiar de la 13 ani in sus, poate sa-ti aduca bani online.
Nu multi, doar venit suplimentar ! Asa ca, ar fi bine sa abordezi si ceva site-uri GPT, care aduc bani, ia-ti linkul de afiliat si devino promoter pe chat.

Iti dau o sugestie de site care iti da bani pentru participare la chat. Daca stii si altele, e ok. Pastreaza ideea si aplic-o, daca esti interesat sa faci bani online din chat.

Birejji

Birejji este un site de social networking peste care am dat in cautarile mele bezmetice. Birejji este un site foarte simplu de retele sociale detinute de Dynadot, LLC.
Lansat oficial pe 1 iunie 2010, poti casiga, in medie, 0.094c/mesaj.

Se compune din sate , sau camere de chat, unde oamenii se pot alatura unui grup (adesea creat pentru un anumit subiect) .
Poti sa-ti creezi satul tau dupa 30 de zile de la inscriere.

Castigi bani pentru fiecare postare pe care o faci in chat. Sigur, trebuie sa respecti cateva reguli de baza, pe care le gasesti in Tos. Orice mesaj scris trebuie sa contina cel putin 5 cuvinte, nu posta acelasi mesaj de doua ori si nu spama.

Plata la 25 centi, Paypal, si 100 c alertpay, instant ,amandoua.
Puteti merge in birejji.com sa va inscrieti.
Accepta discutii in toate limbile.

Sunt sate constituite din diferite tari si in diferite limbi. Este interesanta metoda de organizare, merita sa o vedeti. Si in fiecare sat caruia i te-ai alaturat poti promova micuta ta afacere online. Ce zici de asta ?

Despre modul de lucru mai in amanunt, gasesti informatii valoroase in site. Eu v-am spus ideea. Am vazut si dovezi de plata, pana acum, au platit.

Asadar, pe internet gasesti de toate pentru toti.
Moduri obisnuite sau inedite de a face bani online, metode si solutii de promovare simple a afacerii tale micute de pe net, orice, pentru toti.

Chiar si pentru cei carora le place chatul se poate aplica ideea de a-l transforma in ocupatie rentabila aducatoare de venit suplimentar !

Daca nu-ti place chatul dar esti elev, citeste 3 idei de afaceri simple pentru elevii care vor bani online.
GO TO TOP