Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idei de munca online,cum faci bani-de toate pentru toti incepatorii



Daca esti un incepator si te intrebi din care munca online poti face bani si cum faci bani, Lumis, iti marturiseste idei de munca online si cum faci bani lucrand pe Internet. Exista o multime de persoane carora munca online le da satisfactii materiale deosebite.

De ce nu si tie ?

Cu siguranta sunt multi care sunt putin debusolati cand aud de posibilitatea de a face bani pe Internet. Activitatile care se pot desfasura de la propriul computer, prin munca la domiciliu, si care sunt aducatoare de bani nu sunt chiar atat de putine pe cat ti se par tie, dragul meu incepator in ale muncii pe Internet!

Stiu, din experienta, ca exista un segment de populatie care se gandeste imediat, cand e vorba de munca pe computer, la tehnoredactare, webmaster, blog, site, HTML, eventual, desen tehnic computerizat, si i se pare ca totul e atat de complicat incat nici macar nu abordeaza problema.

Iata cele 4 idei de activitati online care aduc bani si care se cer pe Internet, in diferite site-uri de freelance sau minifreelance.

1. Scrierea de comentarii online

Pe forumuri, sau in bloguri, comentariile sunt necesare. Un comentariu plasat strategic, cu un link catre un site web, este foarte valoros si webmasterii platesc bani pentru astfel de activitate.
Iti face placere sa comentezi un subiect la cerere ?

Sa fim seriosi, cui nu-i place sa-si acorde un dram de importanta? Aici este de tine. Invata cum sa asociezi linkuri comentariilor, (cel mai bine este sa experimentezi catva timp singur, nu se supara nimeni ca faci asta) pe diferite bloguri care au formular de comentarii. Comenteaza despre de toate pentru toti, dar pe tema subiectului propus !

Un exemplu de cod HTML pentru un link il poti gasi in blogul incepatorilor in bani online.

Si indrazneste sa te inscrii intr-un site care ofera joburi mici online, ca si minifreelancer. Ti-am facut o lista de asemenea site-uri si in bani pe net pentru toti.

2. Fii cautator pe Internet !

Multi cumparatori de servicii pe Internet au nevoie de anumite date despre firmele care le furnizeaza servicii, in diferite scopuri.
De cate ori ai avut nevoie sa-ti cumperi un produs din nu stiu care brand de renume si nu ai cautat o zi intreaga, rascolind Internetul, sa gasesti cea mai buna oferta ?

Sau, poate ca ai ales o firma distribuitoare si vrei sa te convingi de credibilitatea ei. Cauti date de contact, adresa, numar de telefon, notorietate pe Internet. Toate aceste activitati solicita timp pe care oamenii ocupati cu afaceri nu-l au.

Sa fim realisti, uneori, si tu ai scoate ceva bani din buzunar numai sa fii linistit si sa nu mai cauti de bezmetec pe Internet ! De aceea, multi oameni de afaceri apeleaza la cei dispusi sa caute de toate pentru toti pe Internet si care au ceva dexteritate in domeniu. Isi depun ofertele in site-uri de tip freelance sau minifreelance, acolo unde stiu ca sunt oamenii dispusi sa-i ajute. Daca vrei sa fii un cautator de date pe Internet, inregistreaza-te intr-un asemenea site si abordeaza problema !

3. Videoincarcarea

Vezi, nu folosesc termeni sofisticati, vorbesc pe intelesul tau, draga incepatorule !

Asadar, downloadarea filmuletelor la cerere este iarasi o activitate rentabila. Este o activitate conexa a cautatorilor pe Internet.

Multe firme au nevoie de filmulete care sa prezinte o anumita activitate, sau care se refera la un anumit produs pe care l-au achizitionat si a carui utilizare le creeaza ceva probleme de manipulare.

Firmele care desfac asemenea produse, sau chiar alti utilizatori ai produsului respectiv, de obicei, posteaza diferite filmulete in site-uri gratuite si arhicunoscute cum sunt youtube, dailymotion, google video. Stii si tu ca, in aceste site-uri, gasesti informatii de toate pentru toti !

Daca esti o persoana ocupata cu afaceri serioase, nu ai timp sa scormonesti Internetul pentru filmulete, desi ti-ar fi foarte utila informatia. Asa ca, mai bine, oferi bani unui minifreelancer care vrea sa se ocupe de asa ceva. Mai face si el un ban iar tu iti rezolvi repede problema.

O asemenea activitate cere mai mult timp, ceva experienta, dar este si bine platita. Cauta si invata sa o desfasori, este rentabila.

4. Virtual-assistant

Aici deja vorbim de un job in toata regula. Trebuie sa fii multidisciplinar, policalificat, nu stii ce ti se poate cere. Dar munca este de acasa,totul pe Internet !
Lucrezi pe termen lung si, zilnic, 4-8 ore esti ocupat. Ofera siguranta si stabilitate financiara dar nu mai esti chiar atat de liber si independent ca in celelalte activitati.

Te-am mai scos putin din tenebrele necunoscute ale muncii online care aduce bani ?

Pe Internet, se gasesc activitati de toate pentru toti. Daca stii care sunt acestea, chiar daca esti incepator, poti sa le abordezi mai curajos, nu ?

Si invata sa te adaptezi vremurilor. Nu uita, lucrurile se misca atat de repede in ziua de azi, incat cineva care spune ca un anumit lucru nu poate fi facut, este, în general, intrerupt de altcineva care face lucrul respectiv!

Iti promit ca, in curand, voi reveni cu exemple de locuri unde esti platit pentru a face cautare pe Internet.

Pana atunci, vezi cum castigi bani online din job flexibil de acasa, pentru alte informatii despre activitati multiple online din care poti face bani.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP