Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Idei de afaceri simple pentru elevii care vor sa faca bani online


Exista solutii diverse pentru adultii care vor sa castige bani lucrand de acasa, pe Internet. Dar, ce zici de idei de afaceri simple pe net pe care le pot aplica si elevii ?

Despre idei de afaceri simple online, numai bune pentru toti elevii care sunt hotarati sa faca bani din munca pe Internet iti va vorbi acum, Lumis.

Si, ce-mi place la aceste solutii de munca la domiciliu pentru elevi este faptul ca ele pot fi transformate usor in afaceri simple pe net. Toate site-urile care-ti ofera posibilitatea de a castiga bani din reclama linkului tau de afiliat iti deschid in fata o noua oportunitate de afacere simpla online.


Va prezint acum 3 idei de afaceri simple pe net pentru elevii care vor bani online. Nu sunt noi, dar specialistii le considera inca rentabile. Sunt destul de usor de abordat de catre orice incepator in munca pe internet care stie cate ceva despre munca online.
Pe cei care nu stiu nimic, si incearca acum marea cu degetul, ii sfatuiesc sa deschida primul pas, si sa zaboveasca mai mult pe lumis-detoatepentrutoti,blog pentru incepatorii in bani online.

3 idei de afaceri simple pe net pentru elevii care vor sa faca bani online


1. De pilda, blogul de marketing este o idee de afacere online profitabila pentru elevii isteti si cu drag de munca.

Blogul poate fi instrumentul de marketing prin care castigi referrali pentru alte activitati platite pe Internet. Gaseste-ti, asadar, un subiect serios, inscrie-te intr-un site de succes si promoveaza-ti linkul de afiliat intr-un blog gratuit de marketing, blogul tau !

Cauta si pune pe el si publicitate de la Google Adsense, este unul din cele mai profitabile moduri de a face bani cu blogul. Si elevii bloggeri stiu deja asta.

Daca esti elev cu un hobby si cu dorinta de a face bani online,ca orice elev istet din ziua de azi, dar si cu dorinta de autodepasire, fa-ti un blog !

Ce este un blog si cum sa-ti faci un blog ti-am mai spus si eu , afli si de la altii mai priceputi.

Cateva sfaturi pentru bloggeri incepatori a mai dat si Lumis, aici, in lumis-detoatepentrutoti. Mai multe informatii gasesti in bani pe net pentru toti.

Citeste de toateblogurile.ro, pentru toti bloggerii incepatori, este o informatie utila pentru orice elev care debuteaza ca si blogger cu orice fel de blog.

Poti sa te distrezi putin si cu poezioara din index-web-adauga, unde, desi am reactionat amar, gasesti o informatie necesara.

Blogul banipenet4all are o sectiune pentru orice blogger la debut care se refera la lucruri utile pentru un detinator de blog.

Despre metode de toate pentru toti bloggerii prin care poti face bani online iti va mai vorbi, Lumis, in lumis-detoatepentrutoti.

2. Sondaje online platite

Specialistii, considera ca, un mod bun pentru elevi de a face bani online este prin intermediul sondajelor online platite.

Desi exista multe site-uri care pretind ca sunt moduri legitime pentru elevi de a face bani online, multe dintre ele sunt scam. (Despre scam si cum se evita frauda pe Internet ti-am dat informatii utile nu demult.

Cu toate acestea, exista unele site-uri de sondaje online care s-au dovedit a fi locuri bune unde elevii care vor bani online, pot face bani.

Ti-am mai vorbit despre sondaje online pentru elevi. Multe exemple ai in acest blog, cand ti-am vorbit despre bani din sondaje.

Un loc aparte in cadrul sondajelor online platite il ocupa cele care se adreseaza gamerilor.

Se stie ca una din preocuparile de top ale elevilor pe Internet consta in a juca jocuri. Este un mod placut de a-ti umple timpul si, daca, timpul alocat nu este exagerat, chiar este relaxant. Companiile din întreaga lume plătesc milioane de dolari pentru opiniile referitoare la jocurile video create si lansate de ele pe piata.

Asadar, daca esti un impatimit al jocurilor si ai o experienta in domeniu, spune-ti parerea personala si avizata despre jocurile pe care le joci si vei fi platit.

Sondajele pentru gameri sunt bine platite. Un site in care poti sa faci bani din sondaje despre jocuri online ti-am dat ca exemplu in sondaje platite pentru elevii participanti la jocuri online. Si nu uita, niciodata, de linkul de afiliat si posibilitatea de a transforma totul in afacere simpla pe Internet.

3. Participarea la discutii in forumuri de tineret

O alta modalitate, pentru elevi, de a face bani online, este sa faci bani din participarea la discutii in forumuri de tineret .

Exista site-uri care te platesc pentru a-ti exprima parerea in forumuri. Inveti astfel sa socializezi, iti exersezi limba engleza, iti spui parerea despre tot ce te intereseaza si iti trece prin cap.

Chiar si unele site-uri PTC ofera o plata pentru postari in forum. Dar, un site renumit de cativa ani, este myLot.

Despre Mylot ti-am vorbit in amanunt, in blogul banipenet4all, merita atentie, mai ales ca ofera si posibilitatea de a face o mica afacere din participarea ta la el, prin publicitatea linkului de afiliat. Au existat si momente mai putin favorabile site-ului, dar si-a revenit si lucreaza bine.

Asadar, citeste cum poti face bani online postand in forumuri, ca sa afli mai multe despre Mylot.

Despre alte metode  de a-ti spune parerea, ti-am vorbit si in pagina esti important.

Asadar, dragii mei elevi, va invit sa va indreptati atentia si catre posibilitatea de a face bani din munca online, la domiciliu. Exista o multime de idei de afaceri simple pentru elevii care vor sa faca bani online.

Lumis nu ti-a amintit, aici, decat 3 idei, dar, in blog, gasesti mult mai multe idei de afaceri simple online si activitati simple, platite, pe Internet.

Daca aveti la indemana computerul, Internetul, si inteligenta nativa, folositi-le pentru a face bani online.

In vacanta multi dintre elevi se gandesc la posibilitatea de a castiga bani, venit suplimentar, pentru micile lor nevoi. Daca nu va gasiti un job traditional, orientati-va atentia spre Internet.

Internetul este viitorul, iar daca veti castiga experienta in munca online, si veti acumula deprinderi despre cum se fac banii pe Internet, puteti considera ca ati facut un pas mare in asigurarea viitorului vostru. Internetul poate fi si fabrica de bani, nu doar metoda de distractii!

Intotdeauna, in viata, cand ai lamai, fa limonada ! Nu te limita sa spui ca e acra lamaia, atat timp cat nu ai facut nimic sa o transformi in suc racoritor si dulce !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP