Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Elevii pot face bani din sondaje online platite

Se stie ca sondajele platite pot fi abordate de toate varstele. Pentru elevii incepatori in bani online este un pas important inscrierea intr-un panel de sondaje platite.

Toti suntem consumatori si piata are nevoie de opiniile tuturor. Multe site-uri de sondaje online platite ofera posibilitatea participarii la sondaje platite si elevilor, incepand cu varsta de 13 ani.
De fapt, aceasta categorie de varsta are produse specifice pe care le consuma iar opinia ei nu poate fi inlocuita cu cea a altor generatii.

Tot cautand site-uri de sondaje am observat ca se specifica ca varsta participantilor poate fi de la 13 ani in sus.

Unele din aceste site-uri ofera posibilitatea de inscriere prin invitatie. Pentru un elev incepator in bani online care nu are cunoscuti sau prieteni dispusi sa ii trimita o astfel de invitatie, sondajele platite sunt de neabordat.
Pentru ca stiu ca si tu vrei sa faci bani online din sondaje online platite, ma ofer sa-ti trimit o invitatie . Nu-ti cer decat un ragaz de maximum trei zile pentru raspuns.

Înregistrarea e gratuita. Pentru a te înregistra, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de înregistrare de pe site-ul companiei, apoi vei fi invitat sa participi la diverse sondaje.

Trimite-mi adresa de e-mail pe care vrei sa primesti sondajele intr-un comment pe care nu-l voi publica, pentru siguranta ta. Pune ca si subiect ‘Vreau invitatie la sondaj ‘ si iti voi raspunde. Sau, ma poti gasi pe Facebook, in pagina blogului Bani si afaceri online de toate pentru toti, de unde imi poti trimite mesaj personal.

Tine cont ca inscrierea are 3 pasi importanti de urmat :

1. asigurarea invitatiei ( pe care ma ofer sa ti-o trimit )

2. raspunderea la e-mailul primit de la firma de sondaje , completarea datelor tale demografice si stabilirea datelor personale de contact, inclusiv a parolei de acces in site.

3. validarea adresei de e-mail pe care ai primit invitatia de la mine si stabilirea ariilor tale de interes. Nu uita, noteaza-ti parola pentru ca ea iti da dreptul de a intra in panel ! Si tot ea te asigura ca nimeni nu-ti intra in cont.

Pentru finalizarea acestei etape vei primi un e-mail (invitatie) cu link-ul catre un chestionar, in anumite cazuri. Completeaza-l, iti asiguri deja un inceput promitator.

În urma completarii acestui chestionar se finalizeaza procesul de înregistrare în panel si vei fi recompensat sau nu, functie de site.Dar nu te impacienta daca nu esti recompensat pentru completarea profilului, faci asta in folosul tau ! Ti-am spus, in idei despre cum sa-ti maximizezi profitul in sondaje online platite ca aceasta este principala cerinta pentru maximizarea profitului.

Nu esti un membru al panelului pâna când nu ai completat si a doua parte a înregistrarii.

Când amândoua partile sunt completate si înregistrate vei fi un membru al panelului companiei respective.

Si, te rog, nu uita: inscrierea intr-un panel al unei companii de sondaje nu iti ofera certitudinea ca vei primi in fiecare zi un sondaj.Totul depinde de metodele de formare a esantioanelor reprezentative, de datele tale care completeaza profilul, de varsta, sex, preocupari personale, etc, etc.

Dar nu strica sa te inscrii intr-un asemenea panel, este o metoda de suplimentare a banilor de buzunar necesari fiecarui elev.
Si nu uita ca, opinia celor de varsta ta nu poate fi inlocuita cu a celor maturi !
Iti voi trimite invitatii in site-uri care lucreaza in Romania, dar si in site-uri internationale.

Nu uita de cei trei pasi de urmat !
1.invitatia
2.completarea datelor din profil
3.confirmarea adresei de e-mail

Te sfatuiesc sa te loghezi apoi cu parola si datele tale, sa intri in contul personal si sa explorezi informatiile din panel.

Poti aborda si alte moduri de facut bani , de pilda, poti face bani online din Gpt ,poti face
bani online din citire de e-maill comercial , sau poti face bani online din PTC.

Si banii online din surf sunt de abordat de catre elevii incepatori !

Daca iti place lucrul in PTC sau GPT, gasesti informatii interesante si in articolul despre referrali directi .

4 comentarii:

  1. Eu nu cred in sondaje platite ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este dreptul tau sa ai o opinie..Sondajele platite sunt o sursa de bani online pentru multi din afara tarii noastre.Noi de ce nu ne-am alia lor ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti sa imi trimiti si mie o invitatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca as putea sa-ti trimit invitatie daca as avea adresa ta email. Pentru toti cei care vor invitatii va recomand sa folositi formularul de contact din pagina Contact a blogului.
      Informatiile DESPRE ALTE SITE-URI FREE DE SONDAJE va sunt si ele utile.

      Ștergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP