Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

PaySpree retea de afiliere care aduce bani online instant

Iti prezint o reţea de afiliere care plăteşte instant comisionul, prin paypal, pentru fiecare produs vandut. Sigur, oricui ii convine sa-si primeasca instant comisionul si banii online castigati sa nu fie asteptati pana se colecteaza o suma minima de plata !
Este tentant, nu ? Reteaua de afiliere PaySpree vinde produse digitale online si te plateste instant pentru orice vanzare pe care o faci.

Stim cu totii cat de frustrant este sa stii ca ai in zeci de locuri bani imprastiati, dar pe care nu ii primesti decat atunci cand ajungi la suma de plata minima, daca ajungi !

Se stie ca, cele mai populare retele de afiliere pentru produse digitale sunt
ClickBank şi PayDotCom.

Descoperirea retelei PaySpree a fost pentru mine o surpriza cu adevarat placuta. Reteaua promite, si, principalele avantaje pe care le ofera, sunt:

1. modul de plata instant, prin paypal, al comisioanelor castigate din vinderea produselor digitale. Chiar si pentru recomandarea altor afiliati, comisioanele se platesc instant !

2. procentaj mare de plată a compensaţiilor comparativ cu orice alta reţea de afiliere şi cele mai mici comisioane la includerea produselor tale in directorul de produse al site-ului

3. statististici detaliate ale contului

4. instrumente diversificate de promovare

5. posibilitatea de a incepe rapid promovarea linkului de afiliat.

Am observat ca in forumuri de marketing se cauta liste de programe de afiliere care platesc instant comisioanele.

Site-ul PaySpree ofera posibilitatea, fie de a-ti vinde produsele digitale proprii , inregistrandu-le in magazinul site-ului, fie de a vinde produsele altora, atunci cand te inscrii ca si afiliat.

Am gasit in site si unelte de promovare atragatoare si de diferite tipuri.

De îndată ce aţi devenit membri , puteţi începe promovarea oricarui produs pe piaţă, şi, chiar aveţi posibilitatea sa va adăugaţi propriile produse digitale, astfel încât ceilalti afiliati să le poată promova pentru voi.

PaySpree promite mult, si, datorita avantajelor oferite se pare ca va ocupa un loc important in piata produselor digitale , dar, mai ales, intre programele de afiliere avantajoase de pe Internet.

Te invit si pe tine sa incercam, impreuna, un program de afiliere care promite, PaySpree.

Pentru mai multe informatii , te invit sa te inregistrezi in  PaySpree, sa-ti iei linkul de afiliat si uneltele de promovare si sa incepi campania ta publicitara , daca esti hotarat sa faci bani online din afaceri simple pe internet !

PaySpree este un program prin care poti face bani cu blogul tau dar nu numai. Aminteste-ti de faptul ca ti-am vorbit despre diferite tipuri de reclama, inspira-te si demareaza afacerea in PaySpree.

Esti incepator si nu stii despre ce este vorba ?
Ti-am spus intr-un articol ce este un program de afiliere.

Sper ca nu ai uitat ca marketingul afiliat este ocupatie de top in munca online !

Un comentariu:

  1. Modul de plata instant al comisioanelor este un avantaj foarte important cere diferentiaza PaySpree de celelalte retele de afiliere existente.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP