Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Cum faci bani din job online de top 2012, chiar daca esti din RO


Cum faci bani online, in 2012, din job pe Internet, job de top, chiar daca esti roman, este intrebarea pe care si-o pun toti cei care vor sa castige bani din activitati platite pe Internet, indiferent ca sunt incepatori sau nu, indiferent ca tintesc venituri mari sau doar venit suplimentar online.

O idee de job pe Internet, care este in top, acum, in 2012, este cea pe care o voi descrie mai jos. V-am promis ca va ofer info utile gratis, deci va informez fara rezerve, cu tot ce aflu.

Imi doresc sa va prezint multe informatii utile pentru ca voi sa stiti cum se fac bani din activitati platite pe Internet, iar intrebarea despre cum se fac banii pe Internet sa nu mai prezinte nici o necunoscuta pentru toti incepatorii pe Internet.

Tendinta din ultimii ani, a tuturor companiilor, de a intra in retelele sociale , de a-si creea pagini pentru fani, pentru a castiga noi potentiali clienti, dar si pentru a tine legatura cu fanii, a dat posibilitatea infiintarii unui nou tip de job pe Internet, job moderator in retele social media.

Pentru o companie preocupata cu alte activitati decat socializarea pe Facebook, twitter, sau youtube, timpul ocupat cu ingrijirea paginilor de fani din aceste retele sociale este o adevarata problema. Chiar si pentru lumis, un blogger mic, intretinerea paginilor de pe retelele sociale creaza o problema de timp !

Necesitatea orientarii companiilor spre marketing social media a generat o noua oportunitate de job pe Internet, in plina voga , acum, in 2012.

Tot cautand solutii pe care sa vi le prezint, am gasit aceasta noua informatie: a aparut un nou tip de job pe Internet , jobul de moderator in retele social media.


Cum faci bani din job de moderator in retele sociale



Mai intai, trebuie sa stii ca, ideea aceasta de job moderator social media a aparut ca o necesitate si se adreseaza tuturor celor interesati sa faca bani online din munca de acasa, in retele sociale ca youtube, facebook sau twitter, deci trebuie sa fii familiarizat cu aceste retele.

Jobul moderator social media poate fi un job part-time, dar si full-time, pentru ca veniturile nu sunt deloc de neglijat. Tu hotarasti cat lucrezi si cati bani castigi.

In jobul de moderator social media lucrezi de acasa, pe propriul calculator si esti platit pentru a gestiona conturile de facebook, youtube sau twitter ale companiilor pentru care lucrezi.

Frumusetea este ca, Internetul iti da posibilitatea de a lucra pentru companii din orice tara, chiar daca tu esti din RO. Acum, companiile din USA cauta romani, asa ca, fii pe faza !

Ce trebuie sa faci cu adevarat, pentru a castiga bani, in job pe Internet de moderator in retele sociale


1. Sa postezi si sa raspunzi la comentarii pe Facebook

2. Sa creezi si sa moderezi Fanpage Facebook ale companiilor pentru care lucrezi

3. Sa incarci si sa comentezi videoclipuri pe Youtube

4. Sa generezi mai multe like-uri si aprecieri pentru video-urile de pe Youtube

Aceleasi activitati trebuie sa le desfasori si pe Twitter, unde trebuie sa faci cunoscute ofertele speciale si promotiile, de pilda.

Pare greu ? Pentru cineva familiarizat cu aceste retele sociale, ( si cati dintre voi nu isi pierd timpul cel putin in una din aceste retele fara sa stie ca acesta este un job din care altii castiga bani pe Internet ? ), eu zic ca nu. Poate ca, mai greu este sa raspunzi la intrebarea cum gasesti un job de top ca si moderator social media, daca nu esti din USA ?

Tot lumis-detoatepentrutoti va raspunde, mai jos.


Cum gasesti un job de top 2012-moderator social media



Un job de moderator social media, sorry, nu este gratis ! Lumis va poate da gratis doar ceea ce depinde de ea, adica informatiile utile despre cum faci bani din activitati platite pe Internet.

Dar pentru ca jobul este unul de viitor, iar ideea de job este la inceput si constituie ultima tendinta in materie de joburi pe Internet, ti-am spus, in lumis-detoatepentrutoti , despre jobul pe Internet care este in topul anului 2012.

Metoda de a gasi un astfel de job tentant este de a deveni membru intr-un site care se ocupa de asigurarea de locuri de munca pentru moderatori social media. Acolo vi se ofera toate instrumentele de care aveti nevoie. In acel site, gasiti, de asemeni, o baza de date cu locuri de munca, baza ce se actualizeaza zilnic.

Va puteti inscrie, cu doar 1 dolar, pentru 3 zile, de proba. Daca va satisface oferta, va trebui sa treceti la nivelul de membership si trebuie sa fiti pregatiti cu o suma de bani pe care v-o puteti recupera in doua sau trei ore de lucru, pentru ca, v-am spus ca salariile sunt mari, pentru noi.

Platesti o singura data, si , nu te obliga nimeni, ca, dupa cele 3 zile de proba, sa mai continui, daca nu faci fata cerintelor. Dar nu trebuie sa te sperii, cand vei lucra in mod real, vei primi, prin email, toate informatiile de care ai nevoie. Sa nu crezi ca esti de capul tau, acolo !


Esti curios sa stii mai multe ?

Nu ti-ar placea sa fii platit cu 25-35$/ora pentru a indeplini joburi simple pe facebook, twitter sau youtube ?


Daca esti tentat de oferta, Click Here!

paidsocial


Despre bani din retele sociale ti-am mai scris, in lumis-detoatepentrutoti. Daca nu esti hotarat sa te avanti sa castigi bani dintr-un job de top, pe Internet, afla alte informatii utile si castiga bani in mod distractiv, fa bani din retele sociale, in alt mod decat sa-ti iei un job de moderator in retele sociale.

Iar despre faptul ca se pot face bani din like, ti-am spus, cum se fac bani cu o pagina de facebook, alta data.

Si, nu uita, daca am reusit sa-ti fiu de folos, imparte cu prietenii tai de pe Facebook, twitter, sau chiar prin e-mail, informatia. Exista chiar si o posibilitate de printare a articolului . Poti sa o faci, daca esti convins ca informatia este utila si altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP