Daca esti elev si ai nevoie de bani de buzunar, daca esti student si nu ai prea mult timp la dispozitie, daca ai un job cu salariu redus, daca esti o mamica in concediu postnatal, daca esti pensionar si inca iti place sa butonezi pc-ul, lumis-detoatepentrutoti este sursa ta de informatii utile despre activitati si afaceri online simple generatoare de venit suplimentar. Idei de afaceri online simple, idei de joburi mici online, de toate pentru toti incepatorii care vor sa stie cum se castiga bani online din activitati platite, simple sau nu, pe net.

De toate pentru toti, utile pentru incepatorii in venit suplimentar online


A trecut timpul sondajelor online la care asteptati cel putin o jumatate de an pentru a fi platiti ! Nu e o gluma, surveystime plateste instant, dupa fiecare sondaj online, direct in paypal.Inregistrati-va, si, pe cai!

Castiga bani in mod distractiv, fa bani din retele sociale


Platforme de retele sociale sunt numeroase, pe Internet. Dar nu din toate retelele sociale poti face bani online. Sa faci bani din retele sociale este un mod distractiv de a castiga venit suplimentar online, usor de abordat de iubitorii de retele sociale.

Lumis va informeaza, acum, despre unde si cum faci bani din activarea in retele sociale. Mi-am propus sa dau informatii de toate pentru toti in blog. Asadar, citeste info utile, pentru toti, despre cum se castiga bani, in mod distractiv, pe Internet, si, daca te atrage activitatea, si tu fa bani din retele sociale care platesc.

Mai pe la inceputurile blogului de fata, Lumis, v-a prezentat o astfel de platforma, care se numea daceband, si despre care va spuneam ca, daca nu este implicare activa, nu se castiga bani doar din inscriere. Acelasi lucru se intampla cu toate retelele sociale in care poti face bani online.

Acum daceband ridica multe semne de intrebare si de aceea articolele despre acel site au disparut din blog.

Retelele sociale se folosesc frecvent, de catre administratorii de site-uri pentru a obtine trafic spre site-ul lor. Participarea la retele sociale este o metoda gratuita de promovare, pe Internet, a articolelor din blogul/site-ul tau.

Mi-am propus sa va prezint azi o platforma sociala din Florida, care activeaza din 2007, si al carui concept de organizare este interesant. Platforma se numeste Redgage si in ea, daca esti un vorbitor de limba engleza, poti castiga bani online in mod distractiv.

Ce trebuie sa faci, ca pasi de inceput, daca vrei sa faci bani din retele sociale care platesc


1. Deschide site-ul respectiv, de exemplu, radgage.com. Dupa ce faci o analiza personala a site-ului, si hotarasti ca este ceea ce vrei, da click pe sign up si inregistreaza-te.

Sincer, eu nu sunt inregistrata, pentru ca nu sunt decat un om si trebuie sa invat sa pun limite suprasolicitarii, chiar daca toate ideile de activitati platite pe Internet, despre care scriu in blog, ma tenteaza.

Va vorbesc acum despre Radgage, dar sa stiti ca in majoritatea retelelor sociale care platesc, activitatile sunt asemanatoare.

Rolul principal al tau, ca si membru al retelei sociale in care vrei sa faci bani online, este de a asigura site-ului continut de calitate colectionat de pe web. Continutul poate fi constituit din articole de pe bloguri, postari din alte retele ca si Facebook, twitter, youtube, blogger, Flickr sau wordpress.

2. Importi continut de calitate in retea, acesta este primul pas pe care tebuie sa-l faci

De obicei, in astfel de retele se accepta sa copiezi continutul creat de tine in alte retele , ca cele amintite mai sus. Pur si simplu, importi, sa zicem, continutul unui blog din blogger, in radgage, pentru a economisi timp. Ce castigi ? Vizitatori, linkuri si aprecieri pentru blogul tau ! Si, in plus, bani ! Banii se platesc functie de numarul de vizitatori ai articolelor tale din retea, asa ca nu trebuie sa astepti sa-ti pice din cer bani, ci trebuie sa-ti promovezi pagina.

3. Invita-ti prietenii sa se alature retelei, este indicat sa nu fii singur intr-o astfel de retea, pentru ca adeptii necunoscuti ii gasesti mai greu

4. Personalizeaza-ti profilul, o fotografie atasata profilului si preferintele tale in materie de carti, filme, muzica, conteaza enorm in gasirea prietenilor cu preferinte comune

5. Incarca continut in platforma, altul de care ti-am amintit la primul pas

Poti incarca fotografii, video, bloguri, documente sau linkuri. De indata ce colegii de platforma iti vizualizeaza continutul incepi sa faci bani.

Membrul retelei sociale radgage, poate fi, simultan, sau nu, dupa cum alege

,

1. Creator de continut, adica contribui cu un continut de calitate in retea, iar acest continut va fi distribuit pe platforma, va fi supus comentariilor, vizualizarii, si notarii celorlalti membri ai retelei.

2. In radgage poti fi sponsor de publicitate - iti creezi anunturi publicitare care vor fi distribuite in retea

3. In radgage poti fi membru al comunitatii, cu rol de a face comentarii la materialul publicat de creatorii de continut, si, normal, interactionezi cu ceilalti membri ai retelei

4. In radgage poti sa participi si ca referent al creatorilor de continut, programul de afiliere asigurandu-ti un castig suplimentar.

Plata se face la minim 25 de dolari.

Nu lucrez in radgage, dar am cont, in alta retea sociala de acest gen, Fanbox.

Imi dau seama ca metoda de lucru este asemanatoare, cu diferente de activitati. In fanbox lucreaza multi romani si poti sa comunici si in limba romana. Daca esti curios sa afli mai repede informatii despre fanbox, te invit sa vii alaturi de mine in fanbox.

Nu stiu de ce, dar am impresia ca modul de lucru este mai complicat, in Fanbox. Pana cand il voi descifra eu ca sa-l expun aici, poate il descifrezi tu inaintea mea, si iti astept comentariul . Iar eu, ma angajez ca sa scriu cat mai repede un articol despre cum faci bani din retele sociale care platesc, referitor la Fanbox.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Multumesc de vizita. Astept un comentariu interesant si util. Va astept si alta data cu drag, sa descoperim impreuna cum castigi bani pe Internet cand esti doar incepator.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

GO TO TOP